Algemeen Log 144

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 145 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 250
 1. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Assendörper, met z’n 8e (zeer skêrp) gouden plak,
  en Tim (eindelijk) met z’n 6e gouden plak (z.t.)

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja, ingrid

  met 5: Natascha

  met 6: Gezellig, drama123 en Tim

  met 7: Joppuh

  met 8: Assendörper

  met 20: Dick

  :D:D:D

 2. Nou, als Assendörper dick gaat lastigvallen gaat Tim maar een tukkie doen. Morgen is weer een nieuwe dag, van werk, koffie, en andere sleur.

 3. De discussie en het geblaat van dick en Zwolse gelezen. Linda en Karin zijn goed bezig en weten tenminte tegengas te geven aan dick en consorten. Assendörper, Tim en Plantje lijken ook in de gaten te hebben dat het kopiëren en onophoudelijk plaatsen van linkse krantenberichten boring is, maar ze houden zich verder netjes in.

  Maar ik heb wel een constructieve oplossing die goed is voor Weblog Zwolle: dick en Zwolse gaan elkaar die linkse prietpraat, die ze toch aan elkaar lijken te melden, per e-mail opsturen.

 4. Tim & Assie van harte….vol overgave en bezieling de eindsprint ingezet. Assie 22:38 :);):D

  Tim 22:56 huh lastigvallen :o;)

  jaap is het niet waard om op te reageren. Laat ik lekker zwelgen in zijn frustatie…is ie vast wel gewend, lijkt mijn ook zo’n van bitterheid verzuurt jochie waar vrogger ook al niemand mee wou spelen.

  Trusten 😉

 5. Dick, afkappen op die manier past niet bij je objectieve instelling..
  Ik reageer ook wel eens stevig en je gaat dat gelukkig ook niet uit de weg.

  Ik ben benieuwd wat Jaap verder te vertellen heeft. Tegenover jou was hij even niet aardig.
  Jaap heeft kennelijk een mening en die mag hij, net als ieder ander hier delen.

  Jaap is tot nu toe oppervlakkig, dus wachten we op de verdere motivatie.

 6. Ik ben het niet vaak met jaap eens, maar deze keer loop ik mee in de polonaise. de politieke inzendingen van zwolse met haar oninteressante uiteenzettingen kunnen mij ook op zijn allerminst bekoren.

 7. M?gge plantje 🙂 Laten we de vrolijke noot maar inzetten.
  Wekker niet gehoord, dus lekker kwartiertje langer geslapen. Nu snel koffie, scheren en… brood klaarmaken, en dan naar het werk!
  🙂

 8. Bericht door jaap, op 8 augustus 2010 om 23:37
  De discussie en het geblaat van dick en Zwolse gelezen. Linda en Karin zijn goed bezig en weten tenminte tegengas te geven aan dick en consorten. Assendörper, Tim en Plantje lijken ook in de gaten te hebben dat het kopiëren en onophoudelijk plaatsen van linkse krantenberichten boring is, maar ze houden zich verder netjes in.

  Maar ik heb wel een constructieve oplossing die goed is voor Weblog Zwolle: dick en Zwolse gaan elkaar die linkse prietpraat, die ze toch aan elkaar lijken te melden, per e-mail opsturen.

  Bericht door verdieping1, op 9 augustus 2010 om 01:33
  Ik ben het niet vaak met jaap eens, maar deze keer loop ik mee in de polonaise. de politieke inzendingen van zwolse met haar oninteressante uiteenzettingen kunnen mij ook op zijn allerminst bekoren.

  Jammer heren,ook voor jullie hetzelfde antwoord,je bent niet verplicht om het te lezen,en ik bepaal zelf wat ik wel of niet schrijf.
  Fijne dag verder:D

 9. Hans2…frusti-jaap is volgens mij een troll. Die enkel geobscedeerde teksten tegen personen plaatst. Die betreffende personen houden zich uitstekend aan de regelementen hier. Jaap reageert nooit rechtstreeks, heeft nooit wat anders te melden en draait elke keer hetzelfde riedeltje. Weigert zicht schijnbaar in te loggen. Den dat ie hier onder meerdere namen post. Da’s namelijk verschrikkelijk gemakkelijk. Hij/zij is nog nooit met alternatieven gekomen: dat vind ik nixxx roeptoetert hij alleen, maar wat dan wel?
  Jaap heeft nog nooit antwoord gegeven op een vraag. Persoonlijk heb ik het geprobeerd met hem/haar, ga hem/haar niet meer lezen: zonde van de tijd als je niet eens eerlijk en rechtstreeks kunt communiceren.

  —–

  Verdieping 1; vind maar eens een kok die naar alle monden kan koken. Moet je dat willen ook? Ik moet er niet aan denken zo’n slijmbal te willen zijn. Wat zijn jouw alternatieve teksten?

  ——

  Is Hans van Eijsden nog aan het roddelen over mij op Twitter?

  Veel plezier verder Hans, maak er wat moois van jongen 😉

 10. Tim, laten we met zijn allen vanaf vandaag maar weer de ruggengraat van de maatschappij vormen en de economie draaiend houden :D:D:D

  Wat vond je mooi verwoord tegen middernacht?

 11. @ Tim: Hoe zit die nieuwe (toekomstige) organisatie van 3fm nu in elkaar?

  Michiel zit (en blijft?) tot 10 uur? Of is Giel met vakantie?
  Arbeidsvitaminen gaat naar een vaag station en Geer gaat dagelijks tussen 12.00 en 14.00?

  Wat komt er op het arbeidsvitaminentijdstip en op dat van paul R. die op zondagmiddag geloof ik een liefde-/sexprogramma gaat doen?

 12. Assendörper, alweer gefeliciteerd, ie bint goed beeeezig! De sloaperT was nog wakker maar was even vergeten det ut met Dick trugge ’n stuk ‘?rder giet met ut algemene Log!

 13. Mogguh: Joop, wat wil je: een saai, grijs, rustig en gaap-log…of gevarieerd, veel(zijdig) en kleurrijk?

  Oeps, 9.12 nog geen broodnodige humor >:(>:(>:(

  PS de admin heeft mijn post aan jou over het super-onschuldige voetbal vastgehouden he; er nog niet tussen gezet volgens mij 😮

  Maak elke keer wel eerst kopieën voor de zekerheid.

 14. Voor degenen die zich nogal storen over mijn berichtgeving,zou ik graag eens een reactie willen lezen over de inhoud.
  Kritiek leveren vind ik nogal goedkoop zonder inhoudelijk in te gaan op hetgeen WAT ik neerzet.

  Maar zal bij deze een voorzetje plaatsen waar je inhoudelijk alsnog op kunt reageren.
  En ik heb het niet over de aanbieding van de pils bij de Aldi of Lidle,maar over jou en mijn maatschappij.

  AMSTERDAM – Ruim honderd extreemrechtse Engelsen willen op 30 oktober demonstreren vóór PVV-leider Geert Wilders. Dit concludeert antiracismeorganisatie Nederland Bekent Kleur op grond van een Facebook/pagina van de English Defence League (EDL).

  De groep staat volgens Nederland Bekent Kleur bekend om demonstraties met een gewelddadig karakter. ”De groep bestaat onder meer uit racistische skinheads en voetbalhooligans”, schrijft Nederland Bekent Kleur in een nieuwsbrief.

  De pro-Wildersdemonstratie is gepland rond de rechtszaak die tegen Wilders loopt. Hij wordt verdacht van het aanzetten tot haat en discriminatie wegens godsdienst en ras. Nederland Bekent Kleur heeft zich samen met Turkse, Antilliaanse en Marokkaanse migrantenorganisaties in de zaak gevoegd als benadeelde partij, vermeldt de nieuwsbrief. (ANP)

 15. Terecht gepost Zwolse en 9:37 is een goed onderbouwde aanvulling op wat ons te wachten staat en de andere plucheklevers die deze haat- en angstzaaier geen strobreed in de weg leggen. De 1 (die 4 jaar geleden al “rat” werd genoemd) doet het ook nog “in the name of love”….

 16. Voor de gokkers onder ons:

  Place you??re bets (quotering tussen haakjes):

  Kabinet/ formatie:

  Bruin -1 valt na 1 jr (7:5)
  Bruin ??1 mislukt, opnieuw informateur middenkabinet (7:1)
  Nieuwe verkiezingen (8:1)
  Bruin ??1 mislukt, informateur andere optie (10:1)
  Bruin -1 wordt ongekende successtory en krijgt na Denemarken elders net als Paars ooit nog meer navolging (100:1)
  Nieuw Bruin -1 valt voortijdig na plm. 1 jr wegens??.(150:1, zelf invullen)

  Laura (zeilmeisje):

  Zware storm, e.d.: stuurloos of ander technisch gebrek waarna int. reddingsactie volgt (3:1)
  Heimwee velt zeilmeisje: pappie loodst snikkend wicht via sat.tel. weer veilig thuis (8:1)
  Wereldreis succesvol (10:1)
  Stond gewoon te veel wind: poging voortijdig afgebroken (12:1)
  Boot guppy vergaat met man en muis (15:1)
  Boot Guppy na aanvaring met walvis omgeslagen, GPS en radio stuk dobbert 1000 mijl strand op afgelegen pirateneiland: zeilmeisje valt in handen van scrupuleuze blanke slavinnenhandelaar en duikt 15 jaar later op in harem Ghadaffi (1000:1).

  U kunt ook een koppelweddenschap plaatsen

 17. Bericht door dick, op 9 augustus 2010 om 08:35
  Plantje, scheren kan weer gewoon in de auto hoor

  Ik hou niet zo van electrisch scheren. En met een bakje water en scheerschuim op in de auto lijkt zelfs mij geen succes 😉

  Michiel zit (en blijft?) tot 10 uur? Of is Giel met vakantie?
  Arbeidsvitaminen gaat naar een vaag station en Geer gaat dagelijks tussen 12.00 en 14.00?

  Wat komt er op het arbeidsvitaminentijdstip en op dat van paul R. die op zondagmiddag geloof ik een liefde-/sexprogramma gaat doen?

  Giel is met vakantie.
  Gerard gaat inderdaad naar 12.00-14.00
  Domien Verschuren(?) gaat naar 10.00-12.00

 18. Antwoord op wichert/Stratengestival-topic

  Ja, dacht idd dat jij eerder nog wel eens ging. Gezellige omgeving, waar wij vanaf de lagere school al waren te vinden. De zeer vriendelijke Femmy (ook gewezen ambacatrice van WVF) wist volgens mij over vorig jaar nog te vertellen dat het een goed feest was geweest. We hebben ook aardig wat leden bij WVF uit Spoolde.
  Organisatie schijnt altijd heel goed te zijn ja. Ken jij Henk Veldkamp?

  Een hele tijd geleden zijn we er eens geweest. In die tijd van de oergezellige “disco’s Spoolde” op vrijdag. Waar WVF regelmatig de naweeen van plukte 😮

 19. VVD en CDA willen in een nieuw kabinet met 11 ministers gaan werken, nu zijn dat er nog 16. Volgens De Telegraaf levert het CDA er vijf en de VVD zes, onder wie beoogd premier Rutte.

  Welke ministerpost kan er dan weg. Vind dat altijd erg moeilijk.
  Wie heeft er suggestie’s?

 20. Oh Plantje, gaat ie dat liefde/sexprogramma er gewoon bijdoen op zondagmiddag? Waarom ook niet, hij vertelde vrijdag dat ie toch geen relatie had. De zondagprogrammering op (destijds Hilversum 3) zal wel nooit meer terugkomen. Met “Morrisson en het Weeshuis van de Hits”.
  Jeanne Kooymans en uh … Ook zo’n ludeveduh-programma en een heuse hitlijst. Zondagmiddag met een maat (nu dj) heel wat tijd doorgebracht bij de radio. Beetje zappenen met Langs de Lijn….natuurlijk. En vanzelfsprekend een beetje voetballen tussen de (heerlijk klinkende) garages en op de WVF-velden (wat niet mocht).

  Radio….heerlijk medium!! Wanneer zou Zoo los gaan? City Fm was verdeurie op een paar tientallen km’s van Zwolle (Zuidelijk) al niet meer te ontvangen.

 21. Volgens de TeleTroepToeTerT Ingrid, die heeft nooit een afgerond verhaal. Roept maar wat, net als VVD in verkiezingstijd: minder ambtenaren/minder ministeries/als in openheid overleggen….transparantie (huh……wat krijgen we te horen gedurende 3 weken?)…..Marky: 1 juli klaar, jaaa echt waar.

  Dus: pas.

 22. De zondagprogrammering op (destijds Hilversum 3) zal wel nooit meer terugkomen. Met “Morrisson en het Weeshuis van de Hits”.

  Gelukkig! Wat maakte dat iedere zondag tot een verschrikkelijke dag!

  Om nog maar te zwijgen over het verschrikkelijke ochtendprogramma The breakfast club dat door Jeanne Kooymans en Peter van Bruggen gepresenteerd werd. NIETS aan!

 23. ohhhh, dan kan ie nog even aan prutsen in stiekumheid. Het lijkt hem allemaal nixxx uit te maken, als de kilometerheffing er maar niet komt.
  Er moet in elk geval een minderheidsregering komen want zo kan er geen motie van wantrouwen tegen iemand worden ingediend als diegene niet in de regering zit. En het CDA, ach, ze zullen uiteindelijk toch te machtsgeyl zijn om Wilders echt toe te spreken, ondanks de lichte stribbelingen binnen de partij. Zolang de PVV hun plannen gedoogd, gedoogt het CDA zijn uitspraken. Fair deal.

  Benieuwd wie de minister van Justitie wordt…..die wordt natuurlijk de kop van jut na de “Geert-haatzaai uitspraken”…..

  ===

  Sinds een dag of 2….(oeps da’s sneller!) …..Doe Maar nu :D:D:D

 24. Igrid.

  Ik kan en wil daar nog niet eens over nadenken.
  Moet eerst nog zien of dat rampenkabinet er komt.

  Heb net de discussie gehoord op de radio met Doekele(CDA)die de CDA leden gaat oproepen om zich op het naderende congres(mocht dit tot stand komen) te bezinnen of men dit wil en afscheid willen nemen van het gedachtengoed van het CDA.

 25. Smaken verschillen gelukkig Plantman vond dit wel heel gezellig:

  The breakfast club dat door Jeanne Kooymans en Peter van Bruggen

  Jammer dat je je zondag door ….de radio :o:o:o…..naar de Filistijnen (nee GEEN VIJAND) hebt laten helpen.

 26. Mijn voorkeur gaat ook nog steeds uit naar een ander kabinet.
  Moet er toch echt niet aan denken dat Wilders daar op Ground Zero gaat spreken, en dat de wereld denkt dat hij dat doet uit naam van het Nederlands volk.>:(

 27. Hehe Doekle is wakker! Heb het zo vaak geschreven hier:

  Heb net de discussie gehoord op de radio met Doekele(CDA)die de CDA leden gaat oproepen om zich op het naderende congres(mocht dit tot stand komen) te bezinnen of men dit wil en afscheid willen nemen van het gedachtengoed van het CDA.

  Wie weet weet HEER Verhagen dat congres wel weer te omzeilen of te cancellen. Maar de angstige (aan zichzelfdenkende?) CDA-ert hebben wel iemand nodig die opstaat. Uit zichzelf doen ze ut niet.

  Bedankt voor het goede nieuws bij aanvang van deze heerlijke middag die als met een flauwig zonnetje wordt omkleed :D:D:D

 28. Ben bang dat straks alles voor elkaar is en dat dan het CDA congres tegen stemt weer drie weken verder.Cda kan dit toch niet maken Wilders gedogen of was het andersom.Ik weet het niet meer.Sinds de voetbal weer is begonnen hebben we toch wel andere zorgen aan onze kop.Wat is nou het belangrijkste??Ministersposten die weg kunnen.Onderwijs,ze worden toch niet wijzer.Defensie AANVALLUH.niks geen verdediging.Financien daar zit nu een Jager dus altijd geschoten is altijd mis.

 29. Moet er toch echt niet aan denken dat Wilders daar op Ground Zero gaat spreken, en dat de wereld denkt dat hij dat doet uit naam van het Nederlands volk.

  Ben absoluut geen voorstander van Geert Wilders.

  Maar is het negeren van het feit dat zovelen wel op PVV gestemd hebben niet net zo eng als of zelfs enger dan Geert Wilders zelf?

 30. @ Wichert, hoewel het voor Nederland goed zal zijn om op korte termijn een nieuw kabinet te hebben, hoop ik dat de plannen voor dit minderheidskabinet zo veel moeglijk tegenwerking blijft krijgen.

 31. Verhagen wijst Wilders op zijn verantwoordelijkheid DEN HAAG

  Mark Rutte (VVD), Geert Wilders (PVV) en Maxime Verhagen (CDA) zijn maandagochtend aangeschoven bij informateur Ivo Opstelten om te onderhandelen over een rechtse coalitie. Verhagen maakte voorafgaand aan het overleg duidelijk ervan uit te gaan dat Wilders zijn verantwoordelijkheid neemt, als het bijvoorbeeld gaat om protesten tegen de voorgenomen bouw van een moskee vlakbij Ground Zero in New York.

  De drie partijen hebben over de onderhandelingen over een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV een radiostilte afgesproken voor de komende weken. Bij binnenkomst van het gebouw van de Eerste Kamer waar de informateur kantoor houdt, werd behalve door Verhagen dan ook nauwelijks iets gezegd.

  De CDA-fractieleider reageerde op een waarschuwing van CDA-senator Hans Hillen dat het ‘riskant voor Nederland’ zou zijn dat Wilders op 11 september in New York wil speechen tijdens een manifestatie van de beweging Stop Islamization Of America, tegen de bouw van een moskee bij de plek van de aanslagen. Het staat volgens Verhagen ⤸eenieder vrij te doen wat hij wil, maar ik verwacht dat ook verantwoordelijkheid in acht wordt genomen⤝, aldus Verhagen.

  Wilders werd nog gewaarschuwd door Verhagen. ⤸Als er zaken gezegd worden die haaks staan op mijn opvattingen, dan zal ik daar afstand van nemen in net zulke scherpe bewoordingen als in het verleden.⤝ Maar de CDA-fractievoorzitter zei er ook van uit te gaan dat ⤸ieder zich realiseert dat woorden consequenties kunnen hebben⤝ en daarbij wees hij op de belangen van Nederland.

 32. De discussie en het geblaat van dick en Zwolse gelezen. Linda en Karin zijn goed bezig en weten tenminte tegengas te geven aan dick en consorten. Assendörper, Tim en Plantje lijken ook in de gaten te hebben dat het kopiëren en onophoudelijk plaatsen van linkse krantenberichten boring is, maar ze houden zich verder netjes in.

  Maar ik heb wel een constructieve oplossing die goed is voor Weblog Zwolle: dick en Zwolse gaan elkaar die linkse prietpraat, die ze toch aan elkaar lijken te melden, per e-mail opsturen.

  Bericht door verdieping1, op 9 augustus 2010 om 01:33
  Ik ben het niet vaak met jaap eens, maar deze keer loop ik mee in de polonaise. de politieke inzendingen van zwolse met haar oninteressante uiteenzettingen kunnen mij ook op zijn allerminst bekoren.

  Dick reageert respectloos:

  jaap is het niet waard om op te reageren. Laat ik lekker zwelgen in zijn frustatie…is ie vast wel gewend, lijkt mijn ook zo’n van bitterheid verzuurt jochie waar vrogger ook al niemand mee wou spelen.

  zwolse gaat gewoon verder en wil reactie:

  Voor degenen die zich nogal storen over mijn berichtgeving,zou ik graag eens een reactie willen lezen over de inhoud.

  Dat is nu precies waar ik zo van baal; het ongegeneerd en repeterend kopiëren en plakken van krantenberichten op Weblog Zwolle.
  Nogmaals dan: met wat voor doel?

  En al zou je willen reageren, dan is een voorspelde reactie van dick of zwolse een volgende:

  plucheklevers die deze haat- en angstzaaier geen strobreed in de weg leggen. De 1 (die 4 jaar geleden al “rat” werd genoemd) doet het ook nog “in the name of love”….

  Geen wonder dat er hier mensen weglopen of willen reageren (Larry, Bucephalos, Martijn van der Veen, John van Boven), die inhoudelijk juist iets goed toe zouden kunnen voegen.

  De optie van jaap is goed! Laat dick en zwolse elkaar maar die berichten mailen. Zo’n beetje iedereen hier zegt de linkse berichtgeving NIET te lezen immers.

 33. Klopt Wichert….hadden ze véél eerder moeten doen. Vrees dat met name HEER Verhagen verblind was door macht. Hij wil vast koste wat kost weer min Buza worden. Daar is ook helemaal geen zelfreinigend vermogen schijnbaar. Niemand die de ander ff op zijn/haar revers tikt.

  Misschien weten ze dit nog niet: “Wie achter de kudde aansjouwt, loop altijd door de stront”.
  —-
  Misschien is het zeilmeisje wel het belangrijkst:

  Laura (zeilmeisje):

  Zware storm, e.d.: stuurloos of ander technisch gebrek waarna int. reddingsactie volgt (3:1)
  Heimwee velt zeilmeisje: pappie loodst snikkend wicht via sat.tel. weer veilig thuis (8:1)
  Wereldreis succesvol (10:1)
  Stond gewoon te veel wind: poging voortijdig afgebroken (12:1)
  Boot guppy vergaat met man en muis (15:1)
  Boot Guppy na aanvaring met walvis omgeslagen, GPS en radio stuk dobbert 1000 mijl strand op afgelegen pirateneiland: zeilmeisje valt in handen van scrupuleuze blanke slavinnenhandelaar en duikt 15 jaar later op in harem Ghadaffi (1000:1).

  —–
  Maar serieus: je gaat jezelf toch niet verloochenen? Er kan nu nog ingegrepen worden en reken maar dat het van kwaad tot erger gaat> Geert geniet van provoceren. Prima, maar niet namens mij!!! Deze vertegenwoordiger van de elite (nog nooit anders gedaan als elitair 2e kamer werk) zit ook overal al zwaar op onze kosten!!!

  Beter laat dan ooit dan maar.

  —–
  Toepasselijk die zomerplaat net…..

 34. O ja, op zwolse reageer ik toch al niet. Als die mij na kritiek al ‘schat’ begint te noemen, word ik niet gerespecteerd en monddood gemaakt. Dick heeft daar ook een handje van.

 35. Karin.

  En wat is het doel waarom jij je zo stoort aan mijn berichtgeving?
  Is het te pijnlijk voor je eigen gedachtengoed?

  Zoals ik al eerder zei ,ga eens inhoudelijk in op een kwestie die ik aangeef,maar ga niet in mijn ogen beetje laf en zwak kritiek leveren zonder inhoudelijk te worden.

 36. Geen wonder dat er hier mensen weglopen of willen reageren (Larry, Bucephalos, Martijn van der Veen, John van Boven), die inhoudelijk juist iets goed toe zouden kunnen voegen.

  @ Karin, snap niet waar je je druk om maakt.
  Hebben al deze mensen jou persoonlijk laten weten dat ze niet meer reageren omdat Dick en Zwolse, een volgens jou een te linkse opinie op na houden.

 37. Opvallend dat je Larry als eerste noemt Karin. En onbeschoft dat je die aannames waarom mensen hier wegblijven. Gelukkig weet ik in sommige gevallen wel beter. De anderen weet ik niet, maar daar ga ik ook niet wat over aanneemen. Jij komt over als een roddel liefhebster.

  Karin, gezien hoeveel nieuwe mensen er de laatste tijd zijn bijgekomen? Hoe komt dat, denk je kijk ff in je glazen-roddel-bol.

  Hoe lang kijk je hier al?

  Ben je je hele leven al met teksten en levens van anderen bezig? Misschien kun je eens wat meer aandacht aan je eigen leven geven?
  Het is absoluut de moeite waard namelijk. Misschien ga je dan ook ooit nog weer eens heeeeel voorzichtig glimlachen?

  Probeer te genieten meid, zo lang duurt het allemaal niet.

  Respectloos dat je mijn vragen van gister niet beantwoord. Vind je je eigen tekst (en vragen) belangrijker?

 38. Maar is het negeren van het feit dat zovelen wel op PVV gestemd hebben niet net zo eng als of zelfs enger dan Geert Wilders zelf?

  Maar dan nog Plantje ook ik ben een inwoner van Nederland, en hoeveel andere inwoners van Nederland op hem gestemd hebben, blijf ik van het idee gruwelen dat hij staat te praten als afgevaardigde van Nederland.

 39. maargoed, dit weekend in Disney’s gespendeerd en het was D R U K…omg, waarom gaat de hele wereld als ik ook ga???:)

  maargoed, de fastpassen waren een uitkomst.En ‘it’s a small world’ (ook op youtube) met stip de allerleukste attractie…zo mooi!

 40. Zo de was van de vakantie is weg, nu lekker in het zonnetje wat eten.
  Wat een gekissebis hier zeg, log is toch openbaar en nog wel algemeen? Zal ik eens stukjes gaan plaatsen uit de Opzij? Of heb je daar problemen mee Karin? Ohja ik ben niet links hoor heb lekker PVV gestemd.

 41. Bericht door Karin, op 9 augustus 2010 om 12:17
  O ja, op zwolse reageer ik toch al niet. Als die mij na kritiek al ‘schat’ begint te noemen, word ik niet gerespecteerd en monddood gemaakt. Dick heeft daar ook een handje van.

  Karin.

  Het lijkt mij ook maar beter dat je niet op mij reageerd,je bent nog niet in staat te lezen wat er staat(waar heb ik jou schat genoemd)?
  Ik had een ander koosnaampje voor je in gedachten, maar die zal zeker niet door de moderater geaccepteerd worden,en eingelijk wil ik mij ook niet verlagen.

 42. Kijk onze kampeerster! Leuk gehad in Drenthe? Zure “tantes/die evengoed kerels of 1 kerel kunnen zijn” lachwekkend toch en geboren uit gebrek aan aandacht. De Opzij, asjeblieft. Poste nog wel eens bij een VK-blogster die nu bij Margiet van de L.’s blaadje werkt. Ze is echter geschorst.

  Maar vertel….dan wacht ik nog ff met pauzeren.

 43. Groot gelijk Zwolse, verlagen tot het niveau van nep-Karin is zonde van de tijd. “Onze Kaar” mist politici hahaha ze komt niet eens op het idee dat politici nu niet zo nodig hoeven….wacht maar tot de verkiezinen weer naderen.

 44. Bericht door ingrid, op 9 augustus 2010 om 12:23
  Maar is het negeren van het feit dat zovelen wel op PVV gestemd hebben niet net zo eng als of zelfs enger dan Geert Wilders zelf?

  Maar dan nog Plantje ook ik ben een inwoner van Nederland, en hoeveel andere inwoners van Nederland op hem gestemd hebben, blijf ik van het idee gruwelen dat hij staat te praten als afgevaardigde van Nederland.
  [/quote]
  Ik weet zeker dat je niet de enige bent die niet staat achter de ideeën van Geert Wilders. Toch is het wel zo, dat we in een democratie leven en velen op hem gestemd hebben. Dat komt ergens vandaan.

  Het feit is, dat hij nu een groot deel van de Nederlanders representeert en vertegenwoordigt. Het enige dat je kunt doen is mensen overhalen nooit meer op hem te stemmen en in het buitenland vertellen dat jij er niet achter staat.

  Weet je hoeveel Amerikanen zich kapot geschaamd hebben voor Bush? Wij hebben toch ook niet alle Amerikanen aangekeken op de onzin die hij uitkraamde?

 45. Kamperen was leuk voor de kinderen, voor mij is het niets. Je kent me toch Dick dan weet je ook dat ik niet het persoon ben wat een Opzij lees.
  Maar hier gaat het er aan toe net als vroeger met reageren op weblogs lekker flammen! Heerlijk!

  Verders hebben we een leuke vakantie gehad, hoop meegemaakt en leuke mensen ontmoet. Ben jij ook alweer aan het werk? Geniet van je pauze ga ik zo ook doen.

 46. Zwolse Arie:

  Interessant en logisch

  CU accepteert geen rechtse bezuinigingen in komende miljoenennota
  De Jager (Financiën) wil plannen van VVD, CDA en PVV alvast inboeken. CU-fractievoorzitter Slob: Niet onze voorkeur om uit kabinet te stappen, maar kan gecompliceerd worden
  De Christen Unie zal niet toestaan dat het huidige demissionaire kabinet alvast bezuinigingen van een toekomstig kabinet inboekt die tegen de principes van de partij indruisen. Dat zegt CU-fractievoorzitter Arie Slob maandag in Trouw.

  Trouw citeert Slob:

  “Wij gaan als regeringspartij geen dingen doen waar we geen verantwoordelijkheid voor kunnen nemen.”

  De onderhandelingen tussen CDA, VVD en PVV zijn nog niet eens afgerond en toch wil demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) met deze partijen overleggen over de begroting voor 2011. Dat zou betekenen dat een deel van de 18 miljard die deze partijen willen bezuinigen in de miljoenennota komt, terwijl er tegen die tijd waarschijnlijk nog niet eens een nieuw kabinet is.

  De ChristenUnie zal in ieder geval geen bezuinigingen accepteren op uitkeringen en ontwikkelinssamenwerking. Slob wilde echter nog niet zeggen of de CU-bewindslieden Rouvoet, Van Middelkoop en Huizinga hierom ook zullen aftreden.

  “Het heeft niet onze voorkeur om dan uit het kabinet te stappen, maar het kan gecompliceerd worden.”

 47. Erica; >>>na een gedegen antecedenten- onderzoek van alle partijleden zeker;D??? Tenzij je natuurlijk een gekke oom, tante of kennis ‘in de partij’ hebt zitten, dan is stemmen op de pvv een soort garantie voor de toekomst.
  Al is dat ook allerminst zeker, want geheugenverlies is hen die geilen op de macht ook niet vreemd:)

 48. Zwolse, sorry, je hebt gelijk, het was natuurlijk dick die ‘schat’ benoemde om de ander te kleineren. Precies zoals hij dat even hiervoor deed met:

  Probeer te genieten meid

  Respectloos. Dan houdt enige discussie op.

  Maar Zwolse, mocht het je dan nog steeds niet duidelijk zijn: het gaat me om de copy-paste van linkse krantenberichten. Dat is toch niet jouw verhaal dan. En met de wetenschap dat bijna niemand de teksten leest is het toch zonde van je tijd en energie. Je blijft er, net als dick, maar mee doorgaan, met de reden….. ?

 49. 😉 Erica haha, “Opzij” was wel een mooie gelegenheid er wat over te schrijven. Vind ik ook, het is mij al snel te tam; ’t mag best een beetje vlammen.

  Vandaag 1e werkdag, nu ff Steenwijk in wandelen.

  Eetze!

 50. Een ding staat nu al vast, Erica, je zult niet gaan meemaken dat verloederde buurten opgeknapt gaan worden, dat ouderen de aan hun beloofde hulp zullen krijgen (te duur!) …kortom, ook jij komt erachter dat wilders en kameraden er alleen zitten voor zichzelf.
  En een wachtgeld dat het kost! Ga jij dat ook betalen, Erica??? Want stom stemmen is één, maar er ook voor opdraaien???

 51. @Plantje

  Maar is het negeren van het feit dat zovelen wel op PVV gestemd hebben niet net zo eng als of zelfs enger dan Geert Wilders zelf?

  Ik merk er niets van dat dit feit wordt genegeerd. Eerder het tegendeel. Het lijkt soms wel alsof mensen denken dat een absolute meerderheid op de PVV heeft gestemd. De PVV is met 24 zetels echter de 3e partij in de Tweede Kamer, dus na de VVD met 31 en de PvdA met 30.
  Net zoals PVV-ers gruwen van een kabinet met de PvdA, D66-ers van een kabinet met CDA, CDA-ers van een coalitie met SP etc etc gruwen GroenLinksen, SP-ers en PvdA-ers van een kabinet met PVV. In een gezonde democratie – die de onze gelukkig is – mogen allen voor hun voorkeuren uitkomen. Het past dan ook niet om een bepaalde partij (of op dit weblog, enkele fanatieke reageerders) monddood proberen te maken. Reageer liever op hun argumenten of negeer ze, als het je niet bevalt.
  En geloof me, ik lees hier op het weblog ook voldoende rechtse geluiden.

 52. Maar als Wilders nu eens als hoofddoel zijn anti-islam strijd heeft? En Nederland daar alleen het middel toe is?
  Het is moeilijk in het hoofd te kruipen van Wilders. Ik ga zeker niet beweren dat ik dat kan.
  Maar ik ga toch een voorspelling doen over wat hij kan gaan doen als zijn strijd tegen de islam item nummer 1 is voor Wilders.

  Ik vind dat er voldoende reden is om te zeggen dat de anti-islam strijd zijn hoofddoel is.
  Hij zegt het ten eerste zelf en als je je probeert voor te stellen hoe het moet zijn om al zo??n 6 jaar vrijwel afgesloten van de wereld te leven vanwege de beveiliging, dan heeft hij iets over voor wat hij wil. Je kan, je dan móet eigenlijk zeggen dat hij een missie heeft. Voeg daar aan toe, zijn toespraak op 9/11 op Ground Zero.

  Als hij die missie heeft dan wil hij macht. Macht om zoveel mogelijk medestanders te krijgen in zijn strijd tegen de islam.
  Hoe meer medestanders hoe moeilijker die strijd te weerstaan en hoe moeilijk ook om de rechtsstaat onverkort te handhaven.
  Medestanders krijg je makkelijker als er problemen zijn en de strijd tegen de islam ??gewoner?? wordt.
  Zoals Denemarken nu gebruikt wordt om deze gedoogvariant ??gewoon?? te maken, zo kan Wilders zijn regeringsdeelname gebruiken voor zijn strijd.

  Met dat in gedachten heeft Wilders zijn grootste overwinning al gehaald.
  Doordat hij onderdeel wordt van de Nederlandse regering heeft hij de legitimatie van zijn standpunten binnen, zeker in de beeldvorming. Hij krijgt ook nog eens meer statuur.
  VVD en CDA proberen met alle macht die legitimering te ontkennen, maar Wilders weet wel beter hoe het werkt in de beeldvorming. Hij kan er volop gebruik van maken.
  Hij kan nu bijvoorbeeld in Europa gaan zeggen: ⤽In Nederland is men ook veel meer doordrongen van het gevaar van de islam. Het feit dat ik nu onderdeel ben van de regering bewijst dat. Ik hoop en vertrouw erop dat veel Europese landen Nederland zullen volgen⤝.
  Met andere woorden, Wilders kan zijn versterkte positie in Nederland gebruiken om in woorden meer gematigd, maar met meer statuur zijn boodschap te blijven uitdragen.
  Als hij het zó zegt, gaan VVD en CDA daar dan het kabinet laten omvallen? Denk het niet.
  Maar met een rustig zijn strijd uitdragende Wilders wordt Nederland weer gidsland!! Nu voor de anti-islam boodschap. Echt iets om niet blij mee te zijn.
  Daarnaast is er nog het paradoxale gegeven dat Wilders op het gebied van Immigratie enz helemaal niet veel hóeft binnen te halen.
  Hoe meer VVD en CDA proberen de maatregelen binnen de rechtsstaat te houden, hoe meer stof Wilders krijgt om zich te profileren binnen Nederland. Hoe meer hij ook nog eens op zijn favoriete slachtofferschap kan gaan leunen door te zeggen dat het zó (binnen de rechtsstaat) niet lukt.
  Hoe ??gewoner?? meer legitiem zijn standpunten worden en hoe meer statuur Wilders heeft, hoe meer druk er kan komen op de rechtsstaat. En Wilders heeft geduld, dat heeft hij allang bewezen.
  Als hij weinig binnenhaalt wbt immigratie e.d dan kan hij zelfs VVD en CDA sparen, zolang hij dat wil, want hij heeft de perfecte zondebok: Europa met zijn wetgeving.

  Ook met deze redenering kan hij met meer statuur Nederland en Europa in. ⤽We kunnen de benodigde maatregelen niet nemen⤝, kan dan zijn tekst worden. ⤽Laat Europa wakker worden en opstaan tegen die slappe wetgeving⤝. Hij bedoelt dan afgeleiden van de Rechten van de mens in de wetgeving, maar dat gaat hij natuurlijk niet zeggen.

  Met andere woorden, Wilders heeft zijn overwinning al binnen. De legitimatie die uitgaat van het verbond tussen PVVD en CDA is zijn belangrijkste wapen.
  VVD en CDA zullen dat ook nog eens zoveel mogelijk onder de pet willen houden.
  Zó leuk vinden ze het misschien nou ook weer niet.
  Waarschuwen voor dit scenario gaat dus alleen uit de mond van de ??vervloekte linkse kerk?? komen. Dat maakt relevante weerstand nihil en dus kan Wilders de legitimering echt voor de volle 100% uitbuiten en ook nog zijn geliefde slachtofferrol spelen.

  VVD en CDA hebben ervoor gezorgd dat Wilders niet meer hoeft te schelden, of slechts zo nu en dan, als hij er zin in heeft of het hem uitkomt. Hij heeft de positie die hij wilde en Nederland is daartoe slechts het middel.
  In dit scenario gaan Rutte en Verhagen de volgende ruil maken: jij (Wilders) mag Nederland als gidsland voor de anti-islam strijd gebruiken en daarmee langzaam maar zeker de rechtsstaat onder druk zetten, zodat wij de hypotheekrenteaftrek kunnen behouden.

 53. Nee QuestioMaster, ik heb PVV gestemd om te laten zien dat ik tegen het slape optreden van de hedendaagse politiek was. Overal werd een spoed debat over aangevraagd, geld werd uitgedeeld aan banken die zo de bonussen weer aanvullen, en dan heb ik het nog niet over de verloedering van de maatschappij.

  Toen ik op school zat werd er verteld: een goede meid is op haar toekomst voorbereid. Was ook iets van de overheid, ik zie de gevolgen nu papa en mama moeten werken en de kinderen die hangen buiten ergens rond met alle gevolgen vandien.

 54. Het enige dat je kunt doen is mensen overhalen nooit meer op hem te stemmen en in het buitenland vertellen dat jij er niet achter staat.

  Weet je hoeveel Amerikanen zich kapot geschaamd hebben voor Bush? Wij hebben toch ook niet alle Amerikanen aangekeken op de onzin die hij uitkraamde?

  Daarom vertel ik hier al vast dat de onderhandelingen voor dit minderheidskabinet heel lang mogen duren. Of nog liever vastlopen.

  Nee, verstandige mensen keken inderdaad de Amerikanen niet aan op de onzin die Busch uit kraamde. Maar helaas bestaat de wereld niet alleen uit verstandige mensen.

 55. Oh QM naar Disneyland geweest. Heerlijk wij zijn er ook 2x geweest. Hoop er ooit nog een x te komen in de kerstperiode, dan lijkt me geweldig.

 56. Erica; maar het lijkt me logisch dat je eerst kijkt wát er in zo een partij zit, en met een zooitje halve garen word het er heus niet beter op.Of heb je zo een goed vertrouwen in dion graus en drinkman? Da’s wel erg naïef.
  Als de gezonde basis ontbreekt is de partij zelf ook niks.

 57. dick, je lat je tegenover de serieuze bezoekers wel heel erg kennen. Blijf kleineren hoor! Ik vind dit echt heel erg.

  Voor Zwolse dan meer begrip, zeker na haar laatste mening, met nu eens geen krantenkoppen. Chapeau!
  Ik ga zeker eens de discussie met Zwolse aan op deze wijze, maar nu even niet 😉 Het is tijd voor beauty 😛

 58. Ingrid, het is geweldig om een hele dag daar te kunnen meemaken, als je kinderen allemaal 16+ zijn is dat geen enkel probleem.
  Het spookslot, de parade en het vuurwerk gingen dit jaar aan onze neus voorbij, helaas.

  dick; vanwege de drukte was een YT filmpje maken erbij ingeschoten…helaas!

 59. Bericht door QuestionMaster, op 9 augustus 2010 om 12:39
  Want stom stemmen is één…

  Lijkt me niet nodig om dat zo uit te drukken.

  Bericht door Dame, op 9 augustus 2010 om 12:41
  @Plantje
  Maar is het negeren van het feit dat zovelen wel op PVV gestemd hebben niet net zo eng als of zelfs enger dan Geert Wilders zelf?

  Ik merk er niets van dat dit feit wordt genegeerd. Eerder het tegendeel. Het lijkt soms wel alsof mensen denken dat een absolute meerderheid op de PVV heeft gestemd. De PVV is met 24 zetels echter de 3e partij in de Tweede Kamer, dus na de VVD met 31 en de PvdA met 30.
  Net zoals PVV-ers gruwen van een kabinet met de PvdA, D66-ers van een kabinet met CDA, CDA-ers van een coalitie met SP etc etc gruwen GroenLinksen, SP-ers en PvdA-ers van een kabinet met PVV. In een gezonde democratie – die de onze gelukkig is – mogen allen voor hun voorkeuren uitkomen. Het past dan ook niet om een bepaalde partij (of op dit weblog, enkele fanatieke reageerders) monddood proberen te maken. Reageer liever op hun argumenten of negeer ze, als het je niet bevalt.
  En geloof me, ik lees hier op het weblog ook voldoende rechtse geluiden.
  [/quote]
  Als je me quote, quote dan ook even de context erbij. Dit gaat helemaal niet over het hier op het weblog monddood maken van mensen met linkse sympathiën. Om redenen die ik al eerder subtiel heb aangegeven is dat een verloren discussie; ik meng me daar (voorlopig zeker) niet meer in!

  Wat ik bedoel met negeren, dat velen op PVV gestemd hebben is: iemand kan het vervelend vinden dat Wilders hier en daar het Nederlandse volk vertegenwoordigt. Ik begrijp dat voor een groot deel ook wel en voel ook diezelfde schaamte wel af en toe. Maar een feit is dat velen (niet de overgrote meerderheid inderdaad) wél op PVV gestemd hebben. Ik neem aan, dat zij dan ook trots zijn als Geert overal ter wereld zijn mening namens hen uitdraagt.

 60. Karin.

  Het voor jou nu even niet,is voor mij nooit even niet.

  Helaas heb jij je met jou manier van reageren,je niet van je symphatiekste kant laten zien,in mijn ogen zelfs een beetje agressief.

  En dat zijn juist de kenmerken van mensen waar ik mij verre van distancieer en mij wil in te laten.

  Succes verder met je beauty.

 61. @ Karin

  O ja, op zwolse reageer ik toch al niet. Als die mij na kritiek al ‘schat’ begint te noemen, word ik niet gerespecteerd en monddood gemaakt. Dick heeft daar ook een handje van.

  Ik heb enkele citaten van jouzelf van gisteren op log 143 verzameld en vraag me af wie er respectloos en demoniserend is. Voor mij hoeven die lange lappen gekopieerde teksten ook niet, maar ik heb meer moeite met onderstaande persoonlijke aanvallen. Die en met name het laatste citaat verstoren en goede discussie meer. Hier komen de citaten van jouw woorden:

  15:58

  maar die werden door dick en zijn aanhangers weggewuifd. Het ‘pluche’ gaat dus hier ook gewoon zijn gang.

  16:10

  Dat waren voor zover ik weet drama, joppuh, derk en nog wat. Die dwepen met dick. Het zal best een aaredige man zijn, en daar zeg ik niets van, (??)maar dat ik dan automatisch ook (extreem-) linkse betogen voorgeschoteld krijg. Daar baal ik van.

  16:41

  wat is je doel om steeds maar weer je linkse propaganda hier te deponeren?

  17:55

  Dat maakt dat ik welke reactie van jou hand niet serieus kan nemen.
  Een WLZ-schaduwkabinet? Te kinderachtig voor woorden! Heb je dan niets beters te doen? (??)omdat er onder aanvoering van dick een groot links blok is dat denkt alles te kunnen permiteren.
  Ook voor jou dan de vraag: wat is je doel om steeds maar weer je linkse propaganda hier te deponeren?

  18:57

  Zo kunnen dictators ook reageren

 62. Dame, Bedankt voor uw feedback. Bij het laatste graag de hele context a.u.b. Er is een aanleiding voor mijn uitspraak. Ik ben verder blij dat ook jij de krantenberichten niet waardeert.
  Zwolse, ach doe ik een stap vooruit, haak je af. Wat jammer nou toch, ga graag de discussie aan, maar dat is misschien wel schetsend voor je gedrag hier.

 63. @Karin

  Je beweert dat ‘de meeste’ die artikelen niet lezen. Kun je dit onderbouwen? Dus ook de mensen mee tellen die (haast) nooit in Algemeen Log reageren?

  Dacht ik al…

 64. @ Dame; Bedankt voor je (aan)sprekende verzamelijk tekst. Elk woord is verder overbodig. Bedankt ook voor het geduld, want wat zal het “tekstontleden” een beproeving zijn geweest.

 65. Bericht door Karin, op 9 augustus 2010 om 13:12
  Dame, Bedankt voor uw feedback. Bij het laatste graag de hele context a.u.b. Er is een aanleiding voor mijn uitspraak. Ik ben verder blij dat ook jij de krantenberichten niet waardeert.
  Zwolse, ach doe ik een stap vooruit, haak je af. Wat jammer nou toch, ga graag de discussie aan, maar dat is misschien wel schetsend voor je gedrag hier.

  Karin het schets jou meer dan mij vrees ik.
  Je kunt/wilt je eigen beschuldiging naar mij toe dat ik jou ,,,schat,,,zou hebben genoemd niet eens staven laat staan corrigeren dat je er naast zat.

  Heb in het verleden al vaker aan een jou bekend figuur duidelijk gemaakt ik pertinent weiger met mensen te spreken die leugens vertellen,laat staan erkennen dat ze fout zitten.

 66. Bericht door Dame, op 9 augustus 2010 om 13:10
  @Plantje
  Als je me quote, quote dan ook even de context erbij.

  Je hebt gelijk. Ik reageerde een beetje over jouw hoofd heen. Excuses. [/quote]
  Okie…kan een keer gebeuren. (Vind het gewoon stof waar je voorzichtig mee moet zijn…dat zien we wel weer ;))

 67. Zwolse, zie dit even:

  Bericht door Karin, op 9 augustus 2010 om 12:38
  Zwolse, sorry, je hebt gelijk, het was natuurlijk dick die ‘schat’ benoemde om de ander te kleineren

 68. Bericht door Natascha, op 9 augustus 2010 om 13:20
  Goedemiddag mensen, wat is het toch een lekker weertje he!?

  Ik vind het een beetje benauwend eigenlijk. Maar beter dan die brandende hitte van laatst.

  Lekker druk op het werk weer!

 69. Dick is de kwaadste niet. ik ben het ook niet altijd met hem eens maar het lezen is wel vermakelijk!

  @Karin, als jij dit “dwepen” noemt raad ik je toch aan de van Daele er eens bij te pakken en het betreffende woord nog eens na te kijken.

 70. @Karin, als jij dit “dwepen” noemt raad ik je toch aan de van Daele er eens bij te pakken en het betreffende woord nog eens na te kijken.

  Zo dus, geen quote maar mijn reactie op Karin die mij als dweper betitelt.

 71. Dat dacht ik al Zwolse daarom heb ik het even voor je opgehaald;)

  Benauwend Plantje? Zit je in Zwolle of in Groningen, want ik vind het nog wel meevallen eigenlijk….

  Heerlijk, alleen had ik net een boek gepakt om nog even een half uurtje te gaan lezen in de zon, gaat die zon weg hahaha

 72. @Karin
  Ok, je reactie geeft hoop dat je in de toekomst inhoudelijk reageert – of niet als een onderwerp je niet interesseert natuurlijk.
  Overigens zag ik in het laatste quote geen context. Ik begreep de relatie niet tussen het verhaal van Dick en die reactie. Waar ik naar van word zijn woorden als “propaganda”, “volgelingen”, “indoctrinatie” en “dictator”. Dat roep akelige associaties bij mij op.
  Op de reacties van Dick valt ook wel wat aan te merken, maar dat is verklaarbaar gegeven de directe persoonlijke aanvallen die op zijn persoon worden gedaan. Ik denk dat menigeen groffer geschut zou inzetten dan Dick met zijn “schat”en “meid”.
  Maar goed, misschien dit topic maar afsluiten in gespannen afwachting van een inhoudelijke bijdrage van jou.

 73. Bericht door Natascha, op 9 augustus 2010 om 13:47
  Dat dacht ik al Zwolse daarom heb ik het even voor je opgehaald

  Benauwend Plantje? Zit je in Zwolle of in Groningen, want ik vind het nog wel meevallen eigenlijk….

  Heerlijk, alleen had ik net een boek gepakt om nog even een half uurtje te gaan lezen in de zon, gaat die zon weg hahaha

  Ik zit in Grunn. Net een rondje gewandeld, maar was niet veel soeps 🙂

 74. Hahaha Dame, zeer goede kans dat 13:50 1 geobsedeerd en gefrustreerd persoon betreft. Het goud gaat wat mij betreft alleen naar degene die ik het gun.

  Vanzelfsprekend ben ik van goede wil, van zeer goede wil zelfs Dame.
  Maar van verbittering verzuurde hullie-wijzers, daarmee heb ik alleen maar beklag.

 75. Joppuh;

  Achter de decoderT dan dr mee!

  Met het goud? Het betreft het goud van de felicitatiedienst voor de blog-openers….Mits Drama het goedvindt natuurlijk 😮

 76. Zéker Natas: krasse knar die Geer. Wat denk je waar Feyenoord einigd?

  Heb in de vakantie een dikke Nico Dijkshoorn-pil gelezen. Ome Willem van H. kwam er niet zo goed uit. Er was verdorie nog iemand die iets over Willem schreef. Oh ja, het boekje met “Oranje” in de titel. Werden allerlei top-internationals, door de jaren heen, in 3 verhalen beschreven.

 77. @Dick 14:02 Dat verbaast me zeer Dick. Eergisteren gaf je nog hoog op van allerlei christelijkde deugden en bekende je liefhebben te zijn van Dagboek van een herdershond. Weet je nog van die ene en andere wang?:D

 78. In De coolsingel bleef leeg, lees je hoe Willem de grond in word gestampt door verschillende zgn vooraanstaande Feijenoorders, vond dat echt jammer om te lezen.

  Ik heb geen voetbal gezien gister Dick dus ik kan er nog niet zo veel over zeggen.

  Ik ga in mijn vakantie Stieg Larsson’s Mannen die vrouwen haten lezen:D

 79. Verhagen waarschuwt Wilders over 9/11

  ‘Toespraak kan consequenties hebben’ … Verhagen neemt scherp afstand van rabiate taal’

  CDA-leider en demissionair minster van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen heeft beoogd coalitiegenoot Geert Wilders gewaarschuwd in New York niet over de schreef te gaan. De PVV-leider wil op 9/11 spreken op een Amerikaanse demonstratie tegen de bouw van een islamitisch ontmoetingscentrum in de buurt van Ground Zero.

  Het ANP meldt:

  ??Als er zaken gezegd worden die haaks staan op mijn opvattingen, dan zal ik daar afstand van nemen in net zulke scherpe bewoordingen als in het verleden.?? Maar de CDA-fractievoorzitter zei er ook van uit te gaan dat ??ieder zich realiseert dat woorden consequenties kunnen hebben?? en daarbij wees hij op de belangen van Nederland.

  De waarschuwing van Verhagen komt nadat CDA-prominent Hans Hillen zijn zorgen uitte over het aanstaande buitenlandse optreden van de PVV-leider. Wilders, wiens partij wordt gefinancierd door uiterst rechtse Amerikaanse organisaties, prees eerder een vorige week verschenen boek aan waarin wordt gesteld dat president Obama geen echte Amerikaan is.

  AFSTAND NEMEN = WEL SAMEN REGEREN?
  ———————————————————–
  Doekle Terpstra: CDA, kom bij zinnen!

  CDA-prominent hoopt dat partij op aanstaand congres zal afzien van samenwerking met de PVV, die er ‘perverse opvattingen’ op na houdt
  CDA-prominent Doekle Terpstra hoopt “??bij zinnen komen” en het voorgenomen minderheidskabinet met VVD met gedoogsteun van de PVV op het aanstaande partijcongres zullen afwijzen. Anders zal de CDA’er zijn partijlidmaatschap opzeggen. Terpstra zei dit maandag in het programma Dit is de Dag op Radio 1.

  Terpstra, oud-voorzitter van vakbond CNV, nu voorzitter van de HBO-Raad, liet zich eerder al kritisch uit over een mogelijke samenwerking van het CDA met de PVV.

  “We moeten goed nadenken of we het gedachtegoed dat we zo zorgvuldig hebben opgebouwd, niet verkwanselen en in de etalage zetten”, aldus Terpstra in Dit is de Dag. Hij vind dat de PVV er “persverse opvattingen” op na houdt.

  Volgens Terpstra is de formatie dan ook nog geen gelopen race. “Ik moet nog zien dat er ?berhaupt sprake zal zijn van een akkoord.”

  Terpstra zei eerder al zijn CDA-lidmaatschap op te zeggen als de partij met de PVV gaat samenwerken. Hij bevestigde dat maandag nog eens.

 80. @Dick, nee met WvH achter de decoderT. En het goud aanbod sla ik af omdat ik het eerlijk wil verdienen. Die AssendörperT is ontieglijk sk?rp bezig de laatste tied en hij verdient derhalve de huidige 2e plaatst volledig!

 81. Inderdaad Dame, maar het heeft wel een ontzettend goed stukje proza van jou opgeleverd. Om Dick te citeren (zonder dat ik met hem dweep natuurlijk;)) DAT DAN WEER WEL!

 82. Ach met WvH achter de decordert lijkt me wel lachen :D:D:D Hoes’t eigenlijk met GertvH?

  Denk dat Assie mijn goud wel wil….kan de druk van zo lang al eenzame leidert te zijn, niet meer aan 😮 Ook teveel willekeur. het zou mooi zijn als ie strak bij de 250 post werd afgebroken. Moet toch te programmeren zijn?

 83. Natas; sta lijnrecht tegenover die vrouwenhatende mannen. Had Joppuh gister mijn eerlijke mening over Ajax en Feyenoord gepost….maar op 1 of andere vage manier is blijven steken in de “censurabele pikvast-kast” ook een mailtje erachteraan had geen zin.

 84. @ Dame

  Als je de naam Christelijk in je politieke partij hebt en er veel stemmen mee wint, mag je verwachten dat je je er ook naar gedraagt. Zie overigens Doekle hierboven….

  Heb nog nooit mijn vuisten nodige gehad in mijn leven dame. Wil dat graag zo houden. Maar dit kindereachtigheidje noemen we toch geen ruzie :o:o:o Dit is niet eens een woordenwisseling…de persoon praatte aan het begin niet tegen mij. Geen enkele vraag van mij is beantwoord. Ik gedraag me volgens de regels van dit blok. Moet ik reageren op iemand die vanuit een frustratie obsessieve teksten uit?
  Ongenuanceerde aanvallen en nixxx over de poster zelf. Moet al lachen bij de gedachte om met spoken te vechten. Bij ruzie en bij communicatie is het toch het mooiste als je elkaar aankijkt.

  Deze teksten vind ik zonde van de reactietijd. Tijd is juist zo kostbaar!

  😉 Of het nou mag of niet van een ander 😮

 85. @ Ingrid, jij hebt makkelijk praten

  Bericht door ingrid, op 9 augustus 2010 om 14:24
  Goud krijgen is nooit leuk, verdien wel. Maar terwijl ik dit typ, bedenk ik voor mij zelf al weer een uitzondering die de regel bevestigd.

  Jij hebt al een gouden hart 😉

 86. Natascha dat is een dikke pil maar een goed boek,veel plezier ermee.
  Joppuh die Assendorper kump nou elemaole nergens meer die wacht nou al weer op de volgende golden plakke.

 87. Lowie hekelt Sepke

  Bayern M?nchen-trainer Louis van Gaal heeft weer eens van zich laten horen. Hij liet zich vol verbazing uit over FIFA-voorzitter Sepp Blatter, die in de ogen van Van Gaal een draaikont is.

  Blatter kondigde tijdens het WK nog aan dat hij het gebruik van technische hulpmiddelen en videobeelden op de FIFA-agenda zou plaatsen. Nu, twee maanden later, is dat voorstel volgens Van Gaal alweer van tafel. “Het is echt ongelooflijk. Blatter heeft nog zo gezegd dat het thema op de agenda moet. En nu is hij weer volledig gedraaid. Zo is zijn strategie. Het getuigt van weinig fair play.”

  Het is al langer bekend dat Van Gaal voorstander is van de inzet van elektronische hulpmiddelen. “Het is een lachertje dat in onze moderne tijd de voorhanden zijnde techniek niet wordt benut. Als een lijnrechter bijvoorbeeld niet meer kan waarnemen of een speler buitenspel staat of niet, dan moet er een andere oplossing komen. Dat is de enige eerlijke manier”, aldus de trainer.

 88. Dank je Dick, een hart van goud. Hier ga ik van blozen en dat doe ik niet snel. En ik weet van me zelf dat ik toch ook een b**ch kan zijn.

 89. Graag gedaan Ingrid, hou die andere kant dan maar aan aan de andere kant van ’t draadje. En niemand is volmaakt. Dat eerste werd hier wel eens regelmatig duidelijk.

 90. Ik hou ook van pillen lezen, heb alle 3 de boeken waar van jij het 1e gaat lezen al uit. En vond ze geweldig. Je moet bij het 1e deel wel even door de eerste 30 bladzeiden heen. Dus niet te snel aan de kant leggen, want dan……….. je wilt maar door blijven lezen.

 91. Ingrid inderdaad je moet er wel even doorheen ,eerlijk gezegd ben ik nog eens overnieuw begonnen want als je er andere dingen bij aan het hoofd hebt is het niet duidelijk,tenminste voor mij niet.
  Joppuh waorumme maak ie toch die dames verlegen,skei dur met uut ie weten niet waj anricht

 92. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Start onderhandelingen VVD, CDA en PVV
  – Brandveiligheid in stallen zeer slecht
  – Moskou zucht onder dikke rookwolken
  – Honderd auto??s onklaar door verkeerspalen in Den Haag

  Netwerk (N2, 20:25)
  Libanon: de korte oorlog met Israël in de zomer van 2006 heeft dodelijke sporen nagelaten

  Nova (N2, 22:15)
  – Wilders zegt hoe dan ook wat hij wil
  – Overstromingen Pakistan ??ernstiger dan tsunami??, zegt VN-hulporganisatie OCHA

  Sportjournaal (N3, 22:30)
  – Zwemmen: het EK in Boedapest
  – Voetbal: de training van het Nederlands elftal en de persconferentie van bondscoach Bert van Marwijk

  SPORT: Holland Sportzomer (N3, 20:35)
  Best-of-compilatie met (opnieuw) een voetbaluitzending. Met Wilfried de Jong in Napels (over Maradona), Marco van Basten op de golfbaan én Dick Advocaat. Deze spreekt met De Jong over de eenzaamheid van het vak ?? en er valt een traan. Ontroerend ?? en Sonja-Barend-Award-waardig.

  DRAMA: Miss Austen Regrets (N2, 20:55)
  Slot van een tweeluik over Jane Austen vanuit het perspectief van haar nichtje Fanny. Om inzicht in De Liefde te krijgen, bezoekt Fanny de mannen uit het leven van haar (dan al beroemde) tante. Met Olivia Williams als geloofwaardige Jane Austen

  DOCU: Ajax: tussen hemel en aarde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (RTL7, 22:00)
  Mooie documentaire over de laatste twee weken bij Ajax in seizoen 2009-2010. Ajax denkt nog kampioen te kunnen worden en de documentairemaker mag overal naar binnen

  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  – The Leaders (20:45). Een gesprek met Lord Karan Billimoria van de brouwerij Cobra Beer
  – Blueshots tv Leaders (21:45). Victor Knaap wordt geïnterviewd aan de hand van zijn CV

  On air (N1, 23:00) *** volgens mij doet Harm dit wel goed, ook een interessant interview met hem gelezen. We zagen zijn decor en uitzendcomedy op schiphol.***
  – Schrijfster en NRC Next-columniste Renske de Greef over ??voluntourisme??, oftewel vrijwilligerstoerisme. Werkt dat?
  – Nick en Simon en de 3JS vertrekken naar Griekenland voor het programma De zomer voorbij
  – Studentenkoos Dekoor heeft in China de World Choir Games gewonnen
  – Discjockey Leo van der Goot is net terug in Nederland, onlangs crashte hij met zijn vliegtuig in Amerika

  EN UIT ZWOLLE:
  Knevel & Van den Brink (N1, 23:00)
  – Ron Jans, trainer van sc Heerenveen

  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  Gisteren kon er weer met het bord op schoot gekeken worden naar Studio Sport (zondag, Nederland 1, 19:00, 2.177.000 kijkers). Bert Brussen (Nu.nl) koos voor zijn column voor Zomergasten (zondag, Nederland 2, 20:15, 519.000 kijkers). ??Voor wie een avond diepgang verwachtte, was de derde Zomergasten-aflevering met cabareti?re en schrijfster Paulien Cornelisse een bittere teleurstelling. […] Misschien is Zomergasten eigenlijk de nieuwe De Wereld Draait Door op de late zondagavond. Maar dat is dan zeg maar niet per se ieders ding.??

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) zag veel homo??s voorbij komen tijdens de Canal Parade (zaterdag, Nederland 3, 21:30, 645.000 kijkers). ??Na vijftien jaar lijken de scherpe kantjes er wel vanaf: ooit was de optocht hooguit een minuut Journaal (zaterdag, Nederland 1, 20:00, 1.954.000 kijkers), inmiddels is het een carnavalesk potje tobbedansen waarvan de AVRO een half uur lang verslag doet als ware het een aflevering van Fiets hem d??r in. Erg veel scheelde dat ook niet ?? controversieel is het allang niet meer.??

  Groeten mensen, hele lekkere en gezellige avond!

 93. Dick wat betreft zomergasten ben ik het absoluut niet met je eens.Paulien is een caberatiere,schrijfster en nog veel meer .Misschien had je iets meer humor verwacht maar ik vond de uitzending prima.Als je paulien wilt zien zoals ze op het toneel is,ze is te bewonderen in Odeon dit seizoen en al van de wat kleinere zaal naar de grote mooie en unieke hoofdzaal gegaan vanwege de goede belangstelling.ik heb de kaarten al in huis.

 94. Bericht door dick, op 9 augustus 2010 om 08:56
  @ Tim: Hoe zit die nieuwe (toekomstige) organisatie van 3fm nu in elkaar?

  Michiel zit (en blijft?) tot 10 uur? Of is Giel met vakantie?
  Arbeidsvitaminen gaat naar een vaag station en Geer gaat dagelijks tussen 12.00 en 14.00?

  Wat komt er op het arbeidsvitaminentijdstip en op dat van paul R. die op zondagmiddag geloof ik een liefde-/sexprogramma gaat doen?

  Geen id, geloof dat Michiel Giel nu even vakantie-vervangt. Moet je ff 3fm.nl checken.

 95. Bericht door Natascha, op 9 augustus 2010 om 09:36
  Tim, Assendorper, gefeliciteerd!

  Eindelijk de 5e plek voor mij alleensmilies/cheesy.gif

  ghehe

 96. Zo. 24 uur lang een ruzie, waar niemand uit gaat komen, dus wat doen we? Doorgaan tot niemand meer hier komt? Ik zou zeggen: Welkom Karin, voel je vrij, negeer mensen die je tegenstaan, en doe gezellig mee.

  Nouja, dat zeg ik wel, maar dan moet je wel van gakballen houden 🙂

 97. ’n avond mensen. Wichert. Heb nog geen seconde zomergasten gezien. Las wel (in de beeldbuisbode) de mening van Bertje B….da’s nogal een pedant mannetje die zichzelf heel goed vindt. Zit al een tijd bij NU.nl en schrijft nu ook voor de stijllozen. Valt op door zijn anti-religie stelling. Zullen wel een gebrek aan schrijvers hebben, gebrek aan humor hebben ze zeker. Maar goed da’s mijn bescheiden mening.

  Doe mij JP Geelen maar, daar ben ik het vaak mee eens. Schijft (sh*t schreef) ook nog wel eens een column voor VK-Opinie.

 98. Kan me Ooyer wel voorstellen. Vond hem erg goed verdedigen tegen Brazilië. Werk veel weg, sterk met de kop, nog in hele goede conditie, komt van Ajax, kost nixxx, brengt ervaring en routine mee. Dat er wat moest gebeuren in de verdediging kon een blinde zien. Doe mij overigens Daly Blind maar voor Anita. Graag en snel….hopen dat zijn pa hem niet in de wel zit. Ach en v/d Wiel kan ook alleen nog maar beter.

 99. Heb ik wat gemist Tim; ruzie?
  Wat vond je nou mooi (aansprekend?) verwoord tegen middernacht?
  3fm: zie Plantje 11:00 en 11:28 maar wat scan/lees je selectief 😮

 100. @ Erica, ik weet nog wel dat jullie een hele avond héél druk met verkiezingsfolders waren. Begreep dat er toen iets anders uitkwam.
  Over dat moeten werken (en geen aandacht voor de kids) ben ik het zeker eens.

  Moet ik dit bevestigen?

  Ik ben ook lekker naïef QuestioMaster vraag maar aan Dick, zo nu ga ik wat eten in het zonnetje.

  Neh, naïef is te negatief gesteld. Volgens mij.

 101. Achja Dick weet je Derk heeft wel gestemd op die uitkomst ik heb me laten verleiden toen ik het potlood in de hand had. Ja en ik kom er voor uit dat mag toch?

  @Dame Dick zal je vast wel een hint geven anders geef ik die later wel

 102. @ Erica; Eerlijkheid is een zeer belangrijke eigenschap Erica. Wist ik dus niet, dacht dat jullie beiden hadden gestemd naar wat jullie onderzocht hebben. Maar het is gelukkig ieders goed recht om te stemmen wat hij/zij wil.

  Heb “jou” al als hint aan Dame gegegeven 😉

 103. Orlando Engelaar bedankte gisteren voor de eer om met het Nederlands elftal af te reizen naar Donetsk voor de oefenwedstrijd tegen Oekraïne van woensdag. “Ik zie weinig perspectief voor mezelf in Oranje”, verklaarde de middenvelder vandaag zijn keuze aan PSV TV.

  Bondscoach Bert van Marwijk nam Engelaar niet op in zijn selectie voor het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. “Dat was een zware teleurstelling. Daar heb ik mijn conclusies uit getrokken. En ik heb de afgelopen twee jaar geen goed gevoel overgehouden aan de periodes bij het Nederlands elftal”, zei Engelaar.

  De 30-jarige voetballer, die eerder onder meer bij FC Twente en Schalke 04 speelde, zegt niet dat hij nooit meer voor Nederland uit wil komen. “Ik heb niet bedankt. Ik zal wel gek zijn om te bedanken. Het is een eer om dat shirt te dragen.” Engelaar beseft dat de kans aanwezig is dat Van Marwijk hem nu niet meer zal selecteren. “Het is een risico dat ik neem, dat weet ik. Maar ik hoop dat dit niet gebeurt. Ik heb over dit besluit lang nagedacht. Het was heel moeilijk.”

 104. Hebben we achter ook, aan beide kanten. Stenen achter, deftige vlonders voor…maar iedereen heeft de heg (die we kregen) laten groeien.
  De buitenplanten hebben onze zomervakantie ook overleefd: hebben genoeg water gehad.
  Zouden we wel heel erg uit het straatbeeld vallen, terwijl we dat boven ook al doen. Maar eens een keer met de automatische rauzert erin hakken. Op zich past me dat eigenlijk wel: zo lomp en zo snel mogelijk. Wel lachen: we hebben hier ondergrondse stort. Bevalt prima maar de groene stort vond men te klein….hebben ze ’t weggehaald voor iedereen. Nu mikken we alles weer bij elkaar in. 😮

  En het papier gaat deze maand ook in de grijze stort. Ze haalden de papiercontainer tijdens onze vakantie op en ik ga niet bedelen of buren asjeblieft…..

 105. Krijgen jullie zoveel papier dan? Hier halen ze hem een keer in de maand op, maar er zijn iedere week wel stichtingen of verenigingen die een container plaatsen, kijk dat is nou het voordeel van niet in een stad wonen.

  Zo te horen woon je wel mooi.

 106. Bulten reclamezooi etc Erica en er wordt nogwel eens wat aangeschaft enzo.

  Wonen: we zijn erg tevreden. Maar sommigen zijn nooit tevreden 😉
  Derk heeft ons pandje wel eens gezien.

 107. Weet bijna zeker dat het bij de Dame niet aan slimmigheid valt te wijten. Misschien vind ze het ook niet zo interessant…. Heeft ze nog gelijk ook. 😉

 108. Bericht door erica, op 9 augustus 2010 om 19:04
  Tim het gaat prima hier ! En met jou?

  Perfect 🙂 Mooie fooi gehad vandaag, totaal ??6,80. En dat op één dag, maakt aan het einde van de week toch een mooi extra bedrag.

 109. Dick, mooi verwoord vind ik van Jaap geloof ik, geen zin om er verder op in te gaan, vind het allemaal wel best.

  Dick, heb ik de beeldbuisbode gemist?

 110. Nieuwe 3FM programma??s

  10-12u Domien Verschuuren met @Work voor BNN (ma t/m vr)

  12-14u Gerard Ekdom met Effe Ekdom voor AVRO (ma t/m do)

  04-06u Bert van Lent met TurbuLent voor Powned (ma t/m do)

  14-16u Rob Stenders met Rob Radio: Stenders Vrijmibo voor Powned (vrijdag)

  22-01u Rob Stenders met Robs Late Vermaak voor Powned (vrijdag)

  07-10u Frank Dane voor BNN (za en zo)

  20-22u Paul Rabbering & Sofie van den Enk met PS Radio voor KRO (zondag)

  22-01u Klaas van Kruistum & Miranda van Holland met Jouw Weekend Finale voor EO (zondag)

  01-02u Miranda van Holland met Xnoizz Radio voor EO (zondag)

 111. Cool

  Record
  Het AVRO-programma Arbeidsvitaminen begon op 19 februari 1946. Op 1 mei 2006 kreeg het een vermelding in het Guiness Book of Records als het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld. Het is het best beluisterde programma van 3FM en hoort ook bij de best beluisterde programma’s van Nederland.

 112. Bericht door dick, op 9 augustus 2010 om 08:34
  Is Hans van Eijsden nog aan het roddelen over mij op Twitter?

  Ga er zelf eens kijken. Moet iemand anders jou vertellen of hij aan het roddelen is over jou?

 113. Weet eigenlijk niet eens of hij echt Twittert over mij. Gister kwam er hier iemand mee.

  Gel*ld word er toch altijd. Veel mensen praten nou 1x liever over een ander dan over zichzelf. Als het kan negatief natuurlijjk. Ach, iedereen moet maar doen wat ie niet laten kan. Ze kunnen beter over je l*llen dan van je eten. Zal me ook jeuken wat hij daar schrijft. Sta daar wel boven. Maar ik vind het vreemd dat Hans v. E. ineens een ander podium lijkt te hebben gekozen. We hebben hier namelijk al eerder goede woordenwisselingen gehad. Bovendien had ik dat ook met hem, die paar keer dat ik em zag. Prima zou ik zeggen….over mijn facebook-vriend 😉

  Sorry, dat ik jou met deze hersenspinsels belast Assie. Maar je vroeg er ook naar.

  Rustig hier 😮

 114. ik volg Hans al lang (ken hem niet persoonlijk hoor, alleen als bekendere Zwollenaar) maar nergens heeft hij over je gepraat hoor dick. waarom dat de wereld in is geholpen weet ik niet. wel zou ik hier ook in zijn geval niet op gereageerd hebben, want dan zou hij onder elke reactie moeten zetten dat het op persoonlijke titel is in plaats van weblog zwolle. en ik denk dat hij wel wat anders te doen heeft ;D

 115. Erica, ’t gaat mij om het principe

  Zal me ook jeuken wat hij daar schrijft. Sta daar wel boven. Maar ik vind het vreemd dat Hans v. E. ineens een ander podium lijkt te hebben gekozen. We hebben hier namelijk al eerder goede woordenwisselingen gehad. Bovendien had ik dat ook met hem, die paar keer dat ik em zag. Prima zou ik zeggen….over mijn facebook-vriend

  en dit vind ik van l*llen over een ander zonder dat hij of zij erbij is

  Gel*ld word er toch altijd. Veel mensen praten nou 1x liever over een ander dan over zichzelf. Als het kan negatief natuurlijjk. Ach, iedereen moet maar doen wat ie niet laten kan. Ze kunnen beter over je l*llen dan van je eten. Zal me ook jeuken wat hij daar schrijft. Sta daar wel boven.

  . Dus lief dat je het opzocht, maar ik hoef het niet te lezen.

 116. Linda, sorry dat ik je nu pas lees maar ik heb dus diverse (stuk of 10 15) woordenwisselingen met Hans gehad hier op het forum. Het woord woordenwisselingen is te negatief trouwens, veel te negatief. Niemand vond ooit een bepaalde toevoeging (wel of niet op pers.titel) nodig. Gister kwam iemand met die mededeling. Gistermiddag volgens mij achter op de middag voor jullie gezellig kwamen buurten. Is nog terug te lezen.

  Maar ik vind het wel goed. Vond het wel goed tot Assie er ff geleden weer mee kwam. En ben zo opgevoed dat ik iedereen altijd netjes antwoord geef.

 117. linda, toch wel. Zoek maar eens goed, niet naar de naam dick, maar iets met een link en zonder @naam. Ik kan het gewoon vinden. Ik ga het niet posten en ga hier ook niet verder op in. Dank u en een prettige avond verder allen.

 118. Ja Dick maar dat ga je krijgen met internet lekker annoniem wat twitteren of schrijven en het staat er.

  Soms zijn de gevolgen daar van niet te overzien maar dat is wat anders.

  Boven blijven staan en genieten van het leven. Doet Assendörper en vriendin ook hoor.

  Ik pak nog even een wijntje wou eigenlijk al naar bed.

 119. @ Erica, klopt. Hele zielige verschuilingen meegemaakt op andere draadjes. Meerdere mensen verschuilen zich achter zielige nicks. Sommigen jatten zelfs je naam en posten gewoon onder jouw naam 😮

  Da’s wel een valkuil: verwacht van anderen ook altijd eerlijkheid. Het is zo makkelijk om dat niet te zijn. Zeker op www. Bedankt en weltrusten alvast.

  * Genieten van het leven gaat me wel lukken Erica, probeer elk moment mee te pikken 😀

 120. dick; hoe vind je het dat geertje zich weer eens onsterfelijk belachelijk wil gaan maken, in NY, usa???
  De sul heeft werkelijk geen enkele notie van de amerikaanse cultuur, en gaat daar een beetje achterlijk lopen doen.Na jaaaaa…en geen cda’er die er wat van zegt natuurlijk, die zijn nog achterlijker.

 121. @dick, ik dacht dat ik gelezen had dat je het meeste goud weg wilde doen. Van mij mag je dat aan de minder bedeelden onder ons geven.:)

  Volgens mij weet de FD hier geen raad mee.

 122. Alles Assendörper, >:( niemand wil het….er komt voor middernacht trouwens nog een gouwen plak aan. Let maar op.

  Wel sociaal dat je ook aan de FD denkt 😀

 123. He QM….oeps, over NY hebben Zwolse en ik toch een stuk of tig posts geplaats. Heb gister ook een moreel appel op CDA-ers gedaan en gevraagd waar Doekle bleef met zijn mening…..nou ja vandaag dan. Maar ook lokale politici die voor de verkiezingen heel duidelijk waren….blinken uit in stilzwijgen. Helaas.

 124. De FD registreert en feliciteert. En nu Dick, Tim e.a. weer terug zijn heeft zij daar bijna dagwerk aan;)
  Wat alglogopeners met de gewonnen plakken doen is niet aan de FD.

  Maar, wie zou overhethoofd een plak van een ander willen???

 125. Haha FD,

  Maar, wie zou overhethoofd een plak van een ander willen???

  daar was ik ook benieuwd naar.

  Assie, ik zal niet meedoen….maar dan blijven er nog 14 leden over.

  Wens en verwacht veel skerpte van je. Meer kun je niet doen!

 126. Pak ook geen plakken van een ander aan. Ik wil ze zelf verdienen door al?rt en sk?rp te zijn. Maar als dick niet meer wil meedoen dan kan de FD hem toch deleten? :D:D Of moet hiervoor een commissie in het leven worden geroepen die dat gaat onderzoeken?

 127. erica; het word pas echt raar als iemand ¿¿¿¿mesjokke als gekke geert amerikanen de les gaat lezen.
  de pvv is immers niks anders dan de partij van holhoofden en schreeuwend grote monden die zelf niks voorstellen…dat ze niet zien hoe zwakzinnig deze actie is, zegt genoeg.Daar heeft bush niet van terug, nee:P

 128. @Assendörper ; Dick wil de eerste plek niet meer, en doet niet meer mee. Dat betekent volgens de FD dat jij nog minstens 13 x moet scoren om Dick in te halen.:o:o

 129. QM.

  Net zo dwaas als de meerderheid van zijn achterban.

  In de reacties van de troeproeper krant roepen ze zelfs op ,om proeflid te worden van het CDA om het as congres te boycotten als er gestemd gaat worden over evt te vormen kabinet.

  Dit is waanzin van de allerhoogste plank,bij een partij die de jouwe niet is zeggenschap opeisen,terwijl je bij je eigen eenmansbeweging nul komma nul te vertellen hebt.

 130. Bericht door QuestionMaster, op 9 augustus 2010 om 22:46

  Ik zie geen vraagteken dus ik hoef ook niet te antwoorden. Ja zo naïef ben ik dan ook weer. Busch was trouwens ook een vreemde hoor en helemaal toen die kabouter uit nederland op bezoek kwam.

 131. @QM ; eerst maar afwachten wat Wilders gaat zeggen. Hij kan zich in een wereldwijdverspreid netwerk wentelen van anti-islam. Vervolgens is het afwachten hoe die uitspraken worden vertaald door de nederlanse politiek, en welke gevolgen dat heeft. Binnen ongeveer drie weken weten we of partij Wilders meedoet met een regering of niet. En zo ja, onder welke voorwaarden.

Reageer