ZHTC Speeddate Event

Zwolle – 31 augustus organiseert a.s.v. ZHTC een Speeddate Event voor technische bedrijven en ca 200 studenten voor de opleidingen wertktuigbouwkunde en electrotechniek. Tijdens dit Speeddate Event wordt het bedrijfsleven in contact gebracht met technische studenten en vice versa. De eerste 5 minuten van de date krijgt het bedrijf de gelegenheid zichzelf voor te stellen. De volgende 15 minuten hebben de (circa 10) studenten de tijd om zichzelf voor te stellen en vragen te stellen over het bedrijf. Tevens is er ruimte voor een informatiemarkt waar de bedrijven zich kunnen presenteren.
 
Mede-organisator Gerben Bremmer, die dit jaar hoopt af te studeren:" Er zijn altijd vakken die je minder liggen, maar als je weet waar je het uiteindelijk voor doet (je toekomstige baan), kun je je sneller motiveren om toch de schouders er onder te zetten. Middels dit Event hopen we de studenten deze zelfde motivatie mee te kunnen geven. Ook voor bedrijven is dit natuurlijk een mooie kans om op een eenvoudige manier stagiaires en in de toekomst schoolverlaters te doen motiveren om bij hun te komen werken."

Het Speedate Event vindt plaats op dinsdag 31 augustus 2010, vanaf 15:00-18:00 uur in het T-gebouw van Hogeschool Windesheim Zwolle; Campus 2-7. Circa 200 eerstejaars studenten, waarvan circa 150 werktuigbouwkunde en 50 elektrotechniek studenten, zijn verplicht hier aan mee te doen.
 
Mocht u als technisch bedrijf geïnteresseerd zijn om hier aan mee te doen, kunt u contact opnemen met  Emile Hoogterp via 06-12913266 of via speeddatezhtc@gmail.com

Artikel delen:

Reageer