Pool krijgt klap maar wordt zelf ontslagen

Zwolle – Albert Heijn trekt zich weinig aan van de misstanden onder de Poolse uitzendkrachten die in de distributiecentra werken. Sinds januari is bij AH bekend hoe uitzendbureau E&A omgaat met de Polen. Desondanks gaat de intimidatie van uitzendkrachten door. Dit weekend is één van hen vanwege zijn vakbondsactiviteiten ontslagen.

Wojtek Rugor werkt bijna twee jaar in het distributiecentrum AH in Zwolle. E&A dreigt de Poolse medewerker nu terug te sturen naar Polen. De aanleiding voor het ontslag, volgens het uitzendbureau, is dat Wojtek Rugor is geslagen door een andere collega. Dat zou erop wijzen dat hij niet goed in de groep ligt. Dit is echter de werkelijkheid verdraaien. Wojtek Rugor is degene die klappen heeft gehad. Volgens de FNV wil E&A hem kwijt omdat hij een actief vakbondslid is. Wojtek Rugor moest zijn huis uit, maar heeft tot en met woensdag huur betaald. Hij en zijn collega’s pikken het niet wat er gebeurd is.

Maandagmiddag brengen zowel Nederlandse als Poolse FNV-leden hem terug naar zijn huis. Daarna zullen zij samen met de FNV aangifte gaan doen bij de politie tegen de collega die klappen heeft uitgedeeld. Ook zal de AH-directie in Zwolle worden gevraagd om in te grijpen. De FNV zal niet toestaan dat het blauwe hart van AH gesloten blijft voor uitzendkrachten.

Bron: Transport online

Artikel delen:
Reacties 71
 1. De aanleiding voor het ontslag, volgens het uitzendbureau, is dat Wojtek Rugor is geslagen door een andere collega. Dat zou erop wijzen dat hij niet goed in de groep ligt

  Ok, dus als je bij je collega’s (of waar dan ook) niet goed in de groep ligt, mag je hem of haar rustig slaan.

  Snap hier niets van?

 2. Voor een kwartje op de eerste rij is het motto bij de AH lijkt het wel.
  Men kiest voor het geld ipv een goede werksfeer. Wordt tijd dat men inziet dat het zo niet lang meer kan.

 3. Ingrid je mag een ander niet slaan ,ONTslaan mag wel als daar een goede reden voor is.Ik kan mij niet voorstellen dat iemand een ander maar zo slaat zonder aanleiding,maar ja kijk maar eens wat er in een weekend gebeurd aan onbenullige ruzies en opstootjes.De meeste ruzies gaat nergens over ook op dit log de laatste dagen.

 4. Ongelooflijke s*kkels bij dat AH en bij dat meeslijmend uitzendbureau. Vol anst AH te verliezen, lijken ze alles te doen wat AH wil. Iets met ziel en duivel?

  Idd Ingrid

  De aanleiding voor het ontslag, volgens het uitzendbureau, is dat Wojtek Rugor is geslagen door een andere collega. Dat zou erop wijzen dat hij niet goed in de groep ligt

  Hoe de plaat voor de kop zeg!!

 5. “De aanleiding voor het ontslag, volgens het uitzendbureau, is dat Wojtek Rugor is geslagen door een andere collega. Dit is echter de werkelijkheid verdraaien. Wojtek Rugor is degene die klappen heeft gehad.”

  Volgens mij wordt Rugor in beide zinnen geslagen, de opmerking van het uitzendbureau is foutief geciteerd?

 6. Ik denk gewoon ongelukkig geformuleerd.
  Volgens mij moet je lezen:
  De werkelijkheid verdraaien is dus dat juist degene die klappen krijgt ontslagen wordt in plaats van degene die de klappen uitdeelt.

 7. Waarom werken er ?berhaupt Polen in onze DC’s? We hebben volgens mij genoeg mensen in de WW lopen die dit werk makkelijk zouden kunnen doen..

 8. Dat heeft te maken door de marktwerking op de arbeidsmarkt onder de noemer de concurrentie beter aan te kunnen op de Europese arbeidsmarkt.
  Dit geeft de bedrijven de mogelijkheid de oudere werknemers te ontslaan en laten vervangen door goedkopere Poolse arbeiders.
  Dit zal alleen maar toenemen als het versoepelen van het ontslagrecht van kracht wordt.

 9. Bericht door Seb, op 9 augustus 2010 om 14:52
  Waarom werken er ?berhaupt Polen in onze DC’s? We hebben volgens mij genoeg mensen in de WW lopen die dit werk makkelijk zouden kunnen doen..

  Kunnen wel, maar het probleem ligt bij het willen.

 10. Goed dat Seb de gelegenheid bood. Komt dit ook nog weer eens onder de aandacht, als citaat van de dag. Wat mij betreft:

  Dat heeft te maken door de marktwerking op de arbeidsmarkt onder de noemer de concurrentie beter aan te kunnen op de Europese arbeidsmarkt.
  Dit geeft de bedrijven de mogelijkheid de oudere werknemers te ontslaan en laten vervangen door goedkopere Poolse arbeiders.
  Dit zal alleen maar toenemen als het versoepelen van het ontslagrecht van kracht wordt.

 11. @ verdieping1, is dat belangrijk dan? Mag jij als je in het buitenland bent (werkt) wel door een Nederlander geslagen worden. Marr niet door iemand van een andere nationaliteit.

  Ben meer benieuwd hoe de werkomstandigheden in het algemeen, bij AH distributie zijn. Als dit verhaal waar is, is dat toch te gek voor woorden.

 12. Heb al eens eerder een zeer negatief verhaal over de grootste grootgrutter van NL gehoord. Van het weekend trouwens weer over de HEMA.

  Kan er echt met de kop niet bij dat bedrijven het soms niet eens toestaan aan je lid van een vakbond bent bijvoorbeeld. Die astocraten denken zeker nog dat we in de jaren ’50 leven. Ook goed mogelijk met zo’n minister als Donnert trouwens. Hoe de als min.Just gevallen minister praat ook….hellup!

 13. Vaak hebben die jongens onderling allerlei strubbellingen met elkaar, niet zo gek dat ze dan met elkaar op de vuist gaan en was dit de bekende druppel.

 14. @Ingrid: misschien is het juist wel belangrijk om het te weten:

  Stel: Pool tegen Pool, dan is het al vreemd dat degene die geslagen wordt mag vertrekken. Dit is dus al een bizar verhaal als het letterlijk zo in elkaar steekt (zal vast niet zo zijn, er zal vast meer aan de hand zijn natuurlijk)

  Stel: Pool tegen Nederlander, dan vind ik het helemaal te zot voor woorden en zegt dat denk ik heel wat over de betrokken instanties want dan zou het helemaal te schofterig voor woorden zijn.

 15. Verdieping1
  Heb je iets tegen Polen?
  Ga dan klagen bij de directie van Albert Heijn, die haalt ze hier omdat ze beter uit te buiten zijn dan de plaatselijke bevolking.

 16. Is dat zo, jasper! volgens mij is het op algeheel vrijwillige basis en als de betreffende pool vindt dat hij of zij wordt uitgebuit is deze vrij om te vertrekken.

 17. Ontslaan op basis van de genoemde -reden- is absurd en kan niet.
  Die man is actief vakbondslid, dan zal hij daar wel gebruik van maken.

  De werkgever zal echt met een betere smoes moeten komen dan het verhaal wat in dit artikel staat.
  Ze zullen echt aan moeten tonen dat deze man het bloed onder de nagels van collega’s vandaan haalt en dat die klap daar een -logisch- gevolg is.
  Als dit verhaal echt zo zwart wit is als hier is beschreven is die werkgever wel errug naief..

 18. Uiteraard ken ik de werkelijke toedracht niet maar het bovenstaande artikel is geen voorbeeld van neutrale en onafhankelijke berichtgeving, De Zwarte Piet is hier al bij voorbaat aangewezen zonder enige hoor en wederhoor, het is mij veel te suggestief gesteld.

 19. @ Observer:

  Helemaal mee eens! Dit is de eerste zin:

  ” Albert Heijn trekt zich weinig aan van de misstanden onder de Poolse uitzendkrachten die in de distributiecentra werken”

  Hoezo vooringenomen? Hoor, wederhoor? Volgens mij komt het uit de koker van de vakbond.

 20. Hahaha, en jawel, even Gegoogeld:

  ZWOLLE – Vakbond FNV slaat opnieuw alarm over misstanden met Poolse uitzendkrachten in het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle.

  Dat is dus niet onpartijdig.

 21. Je weet alleen nog niet of het een waarheidsgetrouwe weergave is. Opnieuw alarm slaan….reken maar dat de vakbonden niet zomaar wat schreeuwen. Dat is in het algemeen zeer goed onderbouwd. Of heb jij een hogere pet op van AH in deze?

 22. Een Poolse werknemer die door uitzendbureau E&A was ontslagen, mag weer aan het werk bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle. Dat zegt de vakbond FNV.

  De vakbond bemoeide zich met de zaak, toen de Pool z’n baan kwijtraakte na een incident. Volgens de vakbond was niet het incident de reden voor het ontslag, maar het feit dat de man eerder dit jaar had meegedaan aan een actie voor betere arbeidsvoorwaarden.

  RTV Oost

 23. Bron: Stentor

  Vakbond FNV slaat opnieuw alarm over misstanden met Poolse uitzendkrachten in het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle.

  De bond spreekt van nieuwe gevallen van intimidatie. Eerder dit jaar kwam de vakbond ook al in het geweer tegen de manier waarop er bij Albert Heijn met Poolse uitzendkrachten wordt omgegaan.

  De aanleiding voor de nieuwe actie tegen Albert Heijn is een incident met een Poolse werknemer. Die zou door uitzendbureau E&A zijn ontslagen, omdat hij bij een vechtpartij betrokken was. Volgens Bart Plaatje van de FNV is het juist de Pool die klappen kreeg. “Het voorval is voor het uitzendbureau slechts een stok om mee te slaan. E&A wil van hem af omdat hij een actieve vrijwilliger is bij de bond. Hij is nu ontslagen en zijn woning, op een bungalowpark in Ommen, uitgezet terwijl hij huur heeft betaald tot woensdag. Pure intimidatie. Het kan toch niet dat het slachtoffer van een vechtpartij zijn baan kwijt raakt?” De vechtpartij zou ontstaan zijn na onenigheid tussen twee Polen over het opruimen van rommel.

  De FNV maakt zich al langer zorgen om de positie van Poolse uitzendkrachten bij distributiecentra van AH. Zo zouden Polen volgens de FNV gedreigd worden met ontslag als ze met eigen vervoer naar Nederland zouden komen. Het uitzendbureau heeft een speciale bus waarmee het tussen Polen en Nederland rijdt. Plaatje: “Mensen van het uitzendbureau rijden zelf ook mee. Ik vermoed dat ze dat doen om de werknemers in de gaten te houden.” De FNV gaat vandaag met een groep Nederlandse en Poolse leden naar het bungalowpark in Ommen om te eisen dat de ontslagen Pool tot woensdag weer in zijn woning mag.

  ——————————————
  alarm slaan over misstanden bij DCAH. welke dan, FNV?

 24. De man is een oproerkraaier dus. ruzie zoeken, klappen krijgen en vervolgens de gebeten hond uithangen.
  een van de weinige polen die zich niet laat vertroebelen door de drank. lastig, maar slim.

 25. Agut iedere werknemer heeft rechten of zijn daar bezwaren tegen?…Als de man geen lid van de vakbond was geweest was ie er zonder pardon uitgekickt. Onterecht dus. Net op RTV-Twente werd de manager van AH de schuld in de schoenen geschoven.

  De FNV maakt zich al langer zorgen om de positie van Poolse uitzendkrachten bij distributiecentra van AH.

  De bond zal niet voor nixxx gewonnen hebben. Wederom trots op mijn bond.

 26. Citaat van gister, over de aanleiding:

  Dat heeft te maken door de marktwerking op de arbeidsmarkt onder de noemer de concurrentie beter aan te kunnen op de Europese arbeidsmarkt.
  Dit geeft de bedrijven de mogelijkheid de oudere werknemers te ontslaan en laten vervangen door goedkopere Poolse arbeiders.
  Dit zal alleen maar toenemen als het versoepelen van het ontslagrecht van kracht wordt.

 27. Verdieping.

  In het vervolg maar alles aanemen wat jij denkt,en organisaties gewoon niet meer geloven.

  Scheeld je een hoop doemdenken, is het vertrouwen bij jou zo ernstig geschaad,dat je zowiezo al geen vertrouwen in jezelf hebt,laat staan in een ander?

  Lijkt me best vervelend om het leven alleen maar van de negatieve kant te moeten bezien,andere kant wel weer makkelijk voor jezelf,hoef je niet na te denken,en de schuld makkelijker bij de ander neerleggen.

 28. Al met al, vakbondsmensen: welke zijn nu de misstanden bij DCAH?
  (Hard roepen en niks zeggen is niet moeilijk). Het conflict zittum volgens mij tussen de Pool en de uitzendclub E&A. Toevallig werktie bij AH, en daarom zouden daar dus de misstanden zijn?

 29. Drama, we hebben alleen de officiële info uit de krant:

  -Reden voor het ontslag: het feit dat de man eerder dit jaar had meegedaan aan een actie voor betere arbeidsvoorwaarden.

  ====
  Vreemd als je niet voor je rechten op mag komen alleen maar zo goedkoop mogelijk werken en bek houden. NL-medewerkers mogen dat wel?
  Feit is dat ie allang was ontslagen als ie geen lid van een vakbond was geweest.
  =====

  Dit vind ik ook nogal niet wat….
  -Bovendien is de Poolse medewerker geslagen.

  Volgens mij zijn de arbeidsverhoudingen ernstig vertroebeld. Bleek ook wel uit de link van 8:45.

  En voor mij persoonlijk past het in wat ik (eerder gememoreerd) hoorde over een ander groot bedrijf in Zwolle. Hema, overigens ook her en der eens gehoord over conflicten bij oa Wehkamp etc. Dat gedrag van werkgevers was nixxx voor mij. Gelukkig hebben we hier goede ondersteuning en dan betaal ik maar vakbondspremie voor anderen die te knieperig zijn voor een lidmaatschap maar wel profiteren van de behaalde resultaten.
  😉

 30. @Dick ; nogmaals dan: welke zijn de misstanden bij DCAH waar FNV het maar over heeft, zonder ze te noemen. Dat is beschuldigen zonder bewijzen; lekker makkelijk scoren namens jouw vakbond. Voor alle duidelijkheid; de Stentor:

  “Vakbond FNV slaat opnieuw alarm over misstanden met Poolse uitzendkrachten in het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle”

  in de rest van het stentorbericht wordt niets genoemd over vermeende misstanden bij AH.

 31. Dat zeg ik Drama, we krijgen alleen de feiten van de journalist. Denk dat ze dit liever binnenskamers bespreken

  De bond spreekt van nieuwe gevallen van intimidatie. Eerder dit jaar kwam de vakbond ook al in het geweer tegen de manier waarop er bij Albert Heijn met Poolse uitzendkrachten wordt omgegaan.

  Lijkt me verstandig ook. De verhalen in bovengenoemde bedrijven hebben ook niet op straat gelegen.

  Dat er wat aan de hand is, lijkt me duidelijk. Zie de situatie voor en nadat de vakbond zich er mee bemoeid.

 32. Je kunt denken wat je wilt Drama, maar je hebt te weinig info. En je neemt aan dat de FNV zomaar wat roeptoetert? Wat vind je van het gegeven dat ie er puur door de vakbond weer mag werken?

 33. Beste Dick. FNV roeptoetert idd zomaar wat. Er is een conflict tussen de Pool en E&A, (en niet tussen de Pool en AH!) en daarin bemiddelt de bond; that’s what they do! En dat wordt dan over de rug van DCAH (weer misstanden) zonder bewijzen in de pers gebracht. En dan zijn er sommigen die dat heel normaal vinden “want de bond zegt het”. Meer info heb ik niet nodig om deze conclusie te trekken: AH heeft met dit conflict direct niets te maken, maar mag door de FNV zonder bewijzen wel zwart worden gemaakt. En jij vindt dat blijkbaar normaal, want de bond zegt het.

 34. Meer dan 25 jaar ervaring Rutger. Ze hebben veel bereikt voor ons, heel veel. Feit is dat ze wat bereikt hebben. Denk jij dat er nixxx aan de hand was en dat ze toch wat bereikten? Zijn ze nog knapper dan ik dacht. Of heb je het niet zo op vakbonden en/of Polen? Of lift je gewoon gratis mee op het vakbondslidmaatschap van je collega 😮

 35. @ Drama, hier boven kun je zien dat ik 25 jaar echt andere ervaringen heb. Het maakt mij niet uit tussen wie de vakbond bemiddeld. Als iemand die tekort is gedaan maar rechtvaardigheid krijgt. Zonder vakbond was dat niet gelukt.

  Hoe kan het dat de jongen er weer mag werken?

  Als jij gelijk hebt kloppen de stukjes her en der voor geen meter en zijn ze op zijn minst onvolledig.

  Waarom heb je het toch niet op vakbonden, slechte ervaring?

  Volgens mij heb je toch nixxx tegen Oost-Europese werknemers die hier zijn omdat werkgevers van ultra-goedkope arbeidskrachten gebruik willen maken. Zie citaat van Zwolse gister.

  Blijf erbij dat we te weinig feitelijke info hebben en dat dat (zeer voorstelbaar) ook niet naar buiten wordt gebracht. In de zaken die ik ken, is dat ook nooit gebeurd. Kan namelijk alleen maar schade veroorzaken, alleen de sensatiebelusten zouden er baat bij kunnen hebben.

  Jammer dat sommigen aannemen dat dit onzin is

  En dat wordt dan over de rug van DCAH (weer misstanden) zonder bewijzen in de pers gebracht.

  Wat weten wij daar nou van?

 36. Precies Wichert

  Bericht door dick, op 10 augustus 2010 om 11:03
  Je kunt denken wat je wilt Drama, maar je hebt te weinig info.

  Dan komen de aannames en waarschijnlijk tegen stokpaardjes. Denk dat we te weinig feiten hebben voor een constructieve discussie.

 37. @Dick, ik heb niets met vakbonden/ geen ervaringen mee. Maar jij hebt ze blijkbaar heilig verklaard, want ze mogen zonder bewijzen alles roeptoeteren. Fijn, houden zo. Vooral niet verder over hebben.

 38. Drama je weet toch ,Dick is geen lid van de Pvda maar wel trouw aanhanger,net als van de FNV.Dick zal ooit Vakbondsleiders opvolgen een ook op het grote podium verschijnen om daarna de zakken te vullen .

 39. Drama, heilig….oeps. Nee hoor, ben tevreden met mijn kosten/baten verhaal en ik ben erg blij dat ze er zijn. Je hebt kunnen lezen dat ze al e.e.a. bereikt hebben. Mooi, niemand hoeft te werken zonder rechten.

  Had dit al eerder geconstateerd:

  Je kunt denken wat je wilt Drama, maar je hebt te weinig info.

  Jammer dat sommigen aannemen dat dit onzin is
  En dat wordt dan over de rug van DCAH (weer misstanden) zonder bewijzen in de pers gebracht.
  Wat weten wij daar nou van?

  Blijf erbij dat we te weinig feitelijke info hebben en dat dat (zeer voorstelbaar) ook niet naar buiten wordt gebracht.

  Voor de 4e keer:

  Dan komen de aannames en waarschijnlijk tegen stokpaardjes. Denk dat we te weinig feiten hebben voor een constructieve discussie.

  Dus bij deze, vind ik 4x wel genoeg 😉

  =====

  Haha mooi Wichert voorbeeld van “schrijf maar raak”. 2x grote onzin: w?l lid van de FNV en principes verloochenen (zakken vullen, graaien tegen geweten in)……dan nog liever de lucht in zou de nooit vergeten Sjef van Oekel zeggen 😉

 40. Dick ik schreef dat je geen lid was van de Pvda zoals zo vaak verkondigd enje wet toch dat ik jou niet bedoel met zakkenvullers,maar hoeveel vakbondsvoorzitters zijn later niet in een ministerspost of een andere zeer mooie baan terecht gekomen en konden toen in 1 keer de belangen van de gewone arbeiders niet meer vertegenwoordigen.Dat is wat ik bedoel.Jij hebt de capaciteiten toch niet om minister te worden o.i.d.Hoe goed(veel) je ook schrijft en praat

 41. Oh nee, had het ook als een grapje gelezen Wichert 😉

  Bedankt voor het enorme compliment: voldoe niet aan gestelde voorwaarden voor minister…..gelukkig, blijf ik heerlijk mezelf. Bevalt jou toch ook al een jaartje of 50 prima!?

  =============

  On-topic a.u.b. !

 42. Maak je toch niet zo druk Dick, en denk een beetje aan je hart. Ik heb geen flauw idee of ze gelijk hebben of niet, maar de manier van communiceren van de vakbond staat me nooit zo aan. Misschien is het de enige manier die werkt, wie het hardst schreeuwt, maar van mij mag het wel wat genuanceerder.

  “Of lift je gewoon gratis mee op het vakbondslidmaatschap van je collega”

  Dit soort rare insinuaties ga ik niet eens op. Komop Dick, dit is geen discussie voeren maar in het wilde weg roepen. Ik zou bijna zeggen: het lijkt wel de vakb…, ach laat ook maar, haha 🙂

 43. Heerlijk die bezorgdheid Rutger, maar da’s absoluut niet nodig 😉
  Eerlijk dat je je vooringenomenheid nog ff bevestigd…..laatste was uitlokking en da’s nog gelukt op lijkt het.

  Tjoo he.

  ===
  Admin, begijp on=topic waarschuwing net niet. Geef antwoord op 14:00 :o:o:o

 44. Ok Admin, maar de aanleiding was een vraag aan mij. Ach, vind ut prima.

  On-Topic….Polen organiseert het volgende EK-voetbal (volgens mij met Oekraïne). En ik heb hier nog een blauwe FNV-sjaal voor die jongeman en een paars CNV-exemplaar….Hebben wij niet nodig gehad.

 45. Iedereen mag zeggen wat hij/zij van de vakbonden vindt.

  Maar het zijn wel de vakbonden die er voor gezorgt hebben dat de arbeidsvoorwaarden/lonen stukken beter zijn geworden.

  Onze vaders en opa s kunnen dit allemaal beamen .

 46. Op de website “de Stentor” vandaag – ZWOLLE – Eén brief naar de media en Poolse uitzendkracht Wojtek Rudor heeft zijn baan bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle weer terug. Vakbond FNV maakte zich boos over de manier waarop de man na een vechtpartij zijn baan kwijtraakte en stuurde een persbericht rond met de titel ‘Albert Heijn negeert misstanden onder Poolse uitzendkrachten’.

 47. En in hetzelfde artikel ook:

  Een onafhankelijke commissie heeft dit jaar onderzoek gedaan naar de behandeling van uitzendkrachten bij AH en kwam tot de conclusie dat het over het algemeen goed is geregeld met de detachering van buitenlandse werkers bij de grootgrutter. Wel zouden er nog vaak meer mensen dan toegestaan in een bungalow worden ondergebracht en laat de brandveiligheid daar in veel gevallen te wensen over.

  Problemen met torenhoge boetes voor materiaal in huisjes dat kapot gaat en een verplichte vervoersregeling tussen Polen en Nederland zijn eerder dit jaar na klachten van de FNV opgelost.

  Albert Heijn zelf reageerde gisteren ook op de aantijgingen van de bond. “Inhoudelijk gaan we niet in op dit specifieke geval. Maar we willen natuurlijk dat alle mensen bij Albert Heijn goed worden behandeld.”

 48. je ziet, ik probeer wel 2 kanten te belichten zoals deze gepubliceerd zijn. de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. (links of rechts van het midden, daar ben ik nog niet uit)

 49. Lijkt me ’t belangrijkst Joppuh, dat die jongen weer aan het werk is. Hopelijk heeft ie nixxx aan die tik overgehouden, trouwens.

  En idd (zoals ik 12:40 ook al schreef) we hebben te weinig feitelijke info.

 50. Het is erg moeilijk om op grond van 1 zo’n bericht conclusies te trekken.
  Feit is dat er genoeg werknemers zijn die de kantjes er vanaf lopen en moord en brand schreeuwen als ze terecht ontslagen worden.
  Feit is ook dat er genoeg bedrijven zijn (ook ‘gerenomeerde’ ) die hun werknemers ronduit beroerd behandelen.
  Ik vraag me af wat hier aan de hand is.
  Overigens – hoe dan ook – toch eigenlijk erg dat Polen hier bij de AH moeten werken!

 51. Bericht door Willempie, op 10 augustus 2010 om 16:01
  Is het bij andere uitzendbureau’s anders dan?
  Nee het zijn gewoon moderne pooiers.

  Ik roep al jaren dat die uitzendbureau’s verkapte koppelbazen zijn.

Reageer