Wijkservicepunt Noord twee weken gesloten

Zwolle – Vanwege de vakantieperiode is het wijkservicepunt Noord van maandag 9 augustus tot en met vrijdag 20 augustus gesloten. Voor algemene vragen en klachten kan men contact opnemen met de eenheid Wijkzaken van de gemeente Zwolle via telefoonnummer 14038.

De wijkservicepunten verstrekken doorgaans informatie over de ontwikkelingen in de wijk, bijvoorbeeld over woningbouw, onderhoud van wegen en het openbaar groen. Ook kunnen inwoners via het wijkservicepunt met de wijkmanager of -beheerder overleggen, of er klachten of knelpunten melden. Verder is er bij de servicepunten informatie beschikbaar over de gemeente en de instellingen in de wijk.

Wie tijdens de vakantiesluiting meldingen en/of vragen heeft over de openbare buitenruimte, kan contact opnemen met de Servicelijn Wijkzaken. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, kapotte verlichting of beschadigde speeltoestellen. Het vijfcijferige telefoonnummer van de Servicelijn is 14038 (optie 3) en is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Het doorgeven van meldingen kan ook via www.zwolle.nl .

Artikel delen:

Reageer