Workshop Model&More Zwolle

Zwolle – Ben je tussen 14 en 28 jaar (m/v) en zie jij jezelf als aankomend model, dan is dit dé uitgelezen kans om een kijkje te nemen in de keuken van de modellenwereld en te proeven aan het modellenvak. Volg de Model&More Workshopdag en ga naar huis met een Model&More Certificaat.

Sooner organiseert Model&More op diverse locaties in Nederland. DIFF Dance Center in Zwolle is the place to be op zondag 22 augustus, hierna zullen meerdere locaties door heel Nederland volgen.Tijdens deze dag maak je kans gespot te worden voor de ModelConvention die plaats vindt tijdens SummerXperience. op 28 en 29 augustus. Jij hebt dan al een hele dag training achter de rug… Met regelmaat vinden in diverse regio’s op vaste plaats en locatie workshops met preselectie voor the Model Convention plaats. Op zondag 22 augustus vindt de eerste editie van de Model&More Workshopdag plaats in Zwolle.

Mariana Verkerk model en o.a. bekend van Benelux Next Top Model, zij leert jou de catwalk lopen. Mauritz Briët was o.a. 7 jaar lang het gezicht voor “Between Sheets’ van Van Gils, he knows everything you want to know about modeling and the industry. Otto van der Toorn o.a. mode, scout en modelfotograaf tevens bekend van ‘Model in 1 dag’ hij leert jou het opbouwen van een goede portfolio. Roberto Dresia is een autoriteit op gebied van make-up, styling en hair. Freelancer voor Tv-producties, megafestaties, fotografen, modellenbureaus, BN’ers en schrijft columns voor diverse nationale en internationale magazines.

Ron Stam is fotograaf, zijn werk is een reis in de mode … van de catwalks naar stedelijke stijl, van haute couture naar glamour en werkte o.a. voor Calvin Klein en Triumph. Cees de Kuyer, fotograaf, schiet elk moment…vreugde overwinning, emoties, hoogtedieptepunten, schoonheid, passie, momenten om te delen… Anouska Wink internationaal topmodel dat op haar 15e al begon. Ze heeft een internationale modellencarrière en maakte haar doorbraak met een opdracht voor O’Neill badpakken. Tegenwoordig geniet ze ook bekendheid als presentatrice. Ze maakt jou graag deelgenoot over haar levensweg in deze harde wereld.

Maak kans om gespot te worden voor de ModelConvention van Model Scouts Network. Een enorme happening die plaats vindt tijdens de SummerXperience op 28 en 29 augustus 2010. Ben je gespot dan krijg je een uitnodiging voor de ModelConvention; je schaft een kaartje aan voor de SummerXperience en vervolgens mag je je presenteren met vele anderen potentiële modellen aan circa 40 nationale en internationale scouts. Dé kans om een internationaal contract in de wacht te slepen!

Programma

• 09.30 uur ontvangst

• poseren voor de camera

• meet&greet met topmodel

• modeling

• goed verzorgde gezonde lunch

• catwalktraining

• fotoshoot en visagie

• portfoliobeoordeling

• bekendmaking ModelConvention

• DIFF danceclinique

•17.30 uur netwerken in BeursPlaza.

Inschrijving kan tot en met vrijdag 13 augustus 2010 via info@sooner.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Wel wil ik bij deze berichtgeving een kanttekening plaatsen. Heb als model niet teveel hoop, en zorg ervoor dat je niet naïef bent: er worden veel evenementen zoals deze georganiseerd en zo’n “certificaat” staat (na navraag bij mijn internationale contacten) nergens bekend, en werd nationaal nogal lacherig afgedaan.
  Verder is het zo, dat als je als model echt de looks hebt, je niet moet betalen maar juist betaald wordt. Sterker nog: dan heb je dit soort bijeenkomsten niet nodig, maar word je op straat of via internet (wat overigens niet per sé betrouwbaar hoeft te zijn!) al benaderd. Het beste is om als model zelf fotografen te benaderen die hun sporen verdiend hebben, en aan de hand daarvan je portfolio op te bouwen.
  Verder is het zo, dat juist fotovakbonden en internationale belangenorganisaties m.b.t. modellenwerk zich er sterk voor maken dat modellen onder de 18 (kinderen dus!) zich niet zelfstandig laten verleiden door dit soort aankondigingen.
  Wanneer je onder de 18 bent, neem dan een meerderjarig iemand mee. Altijd. Dit geldt ook, en vooral, voor eventuele vervolgafspraken met fotografen.
  Laat je als model niet overdonderen door allemaal mooie termen en aanbiedingen. Het is een commerciële aangelegenheid, met een hoge instapprijs. Goed nadenken dus!

 2. Dank Hans voor je bericht!
  Dat is nu juist wat wij beogen, de modellenwerled transparant maken!
  Als paddenstoelen schieten ze uit de grond, modellenwedstrijden, de bureaus, de fotografen die hobbymatig dagen organiseren…enz.
  Wij doen dit in samenwerking met betrouwbare docenten die ervaren zijn en een grote rol in de modellenwerld spelen. Ouders zijn van harte welkom, zo staat ook vermeld op onze site http://www.modelbysooner.nl

Reageer