Litouwer aangehouden voor diefstal van schoenen

Zwolle – De politie heeft dinsdag 10 augustus op de Deventerstraatweg een 21-jarige Litouwse man aangehouden voor diefstal van twee paar schoenen uit een winkel. De man kreeg een geldboete opgelegd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

politie_logo_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Waren zeker geen hardloop schoenen dat hij gepakt is.Oh nee we mogen ze niet allemaal over 1 kam scheren.Het gaat echter wel steeds meer over mensen uit het oosten en wij maar denken dat de wijzen er vandaan kwamen.

  2. Wel eens gezien hoe hele hordes van ons beschaafde Nederlandse volk zich misdragen in andere landen? Trouwens ook de Nederlander in Nederland zelf kan er wat van. Dus niet zeuren over mensen uit andere landen. Die hebben die grenslijntjes ook niet verzonnen.

  3. Bart dat ben ik met je eens dat Nederlanders zich ook misdragen ,natuurlijk het is gewoon een feit dat er nu juist zoveel ophef wordt gemaakt omdat het een buitenlander is .Bij AH die Pool,nu weer diefstal Litouwer,als het nederlanders waren geweest was er niet zoveel aandacht aan besteed toch???

Reageer