Schaatsploeg TVM haalt Volvo sponsorauto op in Zwolle

Zwolle – Het Zwolse autobedrijf Furness Car heeft dinsdagmiddag aan de Ceintuurbaan in Zwolle, in het kader van een official supplier overeenkomst, splinternieuwe Volvo’s overhandigd aan de TVM Schaatsploeg.

10-08-201020schaatsploeg20bij20volvo20zwolle.jpg
V.l.n.r. : Sven Kramer, Wouter Olde Heuvel, Remco Olde Heuvel, Ireen Wust, Jorien Voorhuis, Simon Kuiper en Jan Blokhuijsen. 

Voor de toppers, de olympisch kampioenen Sven Kramer en Ireen Wust, maar ook coach Gerard Kemkers, stond er een Volvo XC60 klaar. De andere leden van de schaatsploeg namen een Volvo V50 in ontvangst. De levering is tot stand gekomen in samenwerking met Koops Lease, Furness Car, de grootste Volvo dealer van Nederland en de importeur Volvo Cars Nederland bv. Ireen Wust: "Wat een super gave bak! En mooie groene spiegels! Gaaf!" Tot en met de Olympische Spelen van Sotsji in 2014 rijden de schaatsers en begeleiders van de TVM Schaatsploeg in een door Furness Car beschikbaar gestelde personenauto. De schaatsploeg vertrekt deze dinsdag nog voor een trainingskamp naar Mallorca.

‘We zijn hier heel blij mee.’De eerste reactie van TVM assistent-coach Bart Veldkamp vanmiddag bij de overhandiging van de nieuwe Volvo’s voor de TVM schaatsploeg. Team-manager Patrick Wouters van den Oudenweijer: ‘We weten allemaal dat het economisch niet de gemakkelijkste tijden zijn en ik ben blij dat we met Furness Car, Volvo Nederland en Koops Lease deze deal hebben kunnen sluiten. De degelijke maar sportieve uitstraling van de Volvo’s past bij de TVM schaatsploeg.’

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer