Lange Jaguar voor De Librije

Zwolle – Dinsdagmiddag 10 augustus is in Librije’s Hotel het officiële startsein gegeven voor de samenwerking tussen Jaguar Nederland en De Librije. ‘Beide bedrijven staan voor een hoge kwaliteit en de gast, of in dit geval passagier, moet verwend worden en een pure beleving ondergaan, een perfecte combinatie dus!, licht Yanine Lubbinge, Communicatie & PR Manager Jaguar Nederland, toe. 

jaguarlibrije.jpg

De gasten van De Librije die ook overnachten in Librije’s Hotel worden vanaf vandaag met de nieuwe Jaguar XJ Long Wheelbase naar het restaurant gebracht. Doordat deze Long Wheelbase 12,5 centimeter verlengd is hebben de gasten achterin uitstekend zitcomfort. ‘Wat een luxe heeft deze auto, via spraakherkenning kan je zelfs je stoelverwarming aanzetten!’, roept Jonnie Boer enthousiast.

De Jaguar XJ wordt aangedreven door een 3.0 V6 Dieselmotor die naast het leveren van uitstekende prestaties ook een groen C-label draagt en goed scoort op het gebied van zuinigheid en CO2 emissie. De gasten van De Librije werden gedurende de afgelopen zomermaanden per sloep naar De Librije gevaren, maar een Jaguar XJ LWB is wel even iets anders.

De butlers van Librije’s Hotel hebben een rij-instructiecursus gehad om de ruime mogelijkheden en functionaliteiten van de Jaguar XJ optimaal te kunnen benutten. Eén van de butlers licht toe dat deze Jaguar ook ingezet gaat worden als valet-service. ‘Dus na een avond heerlijk eten in één van onze restaurants, brengen wij u op verzoek naar uw eigen huis. Dat is dus dubbel genieten!’.

Artikel delen:
Reacties 20
  1. De stoelverwarming aanzetten heerlijk lijkt me dat,wel zonde voor de taxi bedrijven er gingen veel mensen van station met de taxi naar Hotel of Librije of naar zijn zusje.Wel weer een pracht idee

  2. De gasten van De Librije die ook overnachten in Librije??s Hotel worden vanaf vandaag met de nieuwe Jaguar XJ Long Wheelbase naar het restaurant gebracht.

    Met de auto 600 meter, te voet 400 meter. Vijf minuten wandelen dus… Wat, klimaatmaatregelen?

  3. een mooie auto, maar weer eerste klas aandacht trekkerij. een uit de lucht gegrepen idee voor reclame en publiciteit voor luie mensen die nog geen 100 meter door historisch zwolle willen lopen.

Reageer