FC Zwolle energieker met Power Balance armband

Zwolle – De selectiespelers van FC Zwolle dragen dit seizoen de Power Balance armband, bekend van het WK 2010.

“In de balans armband zitten twee hologrammen, geladen met frequenties die de energiestromen in je lichaam optimaliseren. Gebruikers van de balans armband ondervinden een verbeterde balans/ evenwicht, meer kracht en lenigheid en een groter uithoudingsvermogen. Het herstel na inspanning is sneller”, aldus Hendri, sponsor van de Power Balance armband.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. de grootste flauwekul die er bestaat deze band heb de reclame gezien dingetje kost ?? 39,95 per stuk hier wordt alleen de uitvinder en verkopers blij van vangen maar dat geld

 2. Is iedereen nu al de magnetische kettinghanger van Tineke de Nooy en de armband van André Hazes nu al vergeten?

  Maar wie had het over ??39,95? Ik dacht dat TellSell een stel afzetters waren die prut verkopen voor dikke bedragen maar blijkbaar kan het erger.

 3. Je kunt hen volgens de site van FC Zwolle bestellen voor 10 euro

  Interesse in de Power Balance armband?
  Ook een Power Balance armband bestellen voor een speciale FC Zwolle prijs!
  Voor 10 euro kom je in het bezit van een Power Balance armband.

 4. dick,~” reality tv” op z’n armoedigst en daarom juist ’n beetje cult…zoek ze op, op YouTube, die tony little die zo verschrikkelijk werd nagesynchroniseerd …of hilarisch sukkelige opnames van René kogelman (heeft ook een eigen website…lol) type 12 baantjes,13 ongelukken.

  HUMOR!

 5. Hm, dat maakt het wel even anders. In plaats van voor 40 euro te zijn afgezet per speler is dat nu dus nog maar 10 euro per speler. Maar met zulke prijsjes voor merchandise is het natuurlijk snel terug verdiend. Eerst genomen worden en daarna gewoon andere goedgelovigen even flink nemen?

  Wie weet dat ik met m’n wichelroede ook nog wel wat geld eruit had kunnen slepen voordat de bouw begon. Had ik de positieve aardstralen kunnen opzoeken zodat ze weten waar ze de kleedkamer van de FC Zwollenaren hadden moeten plaatsen :D;)

 6. Interessante stelling WF

  Maar met zulke prijsjes voor merchandise is het natuurlijk snel terug verdiend. Eerst genomen worden en daarna gewoon andere goedgelovigen even flink nemen?

 7. spirituele doping, gelijk verbieden! alhoewel ik mij afvraag of dit de prestaties van de fc kan beinvloeden. Gezien het brede fysieke conditioning spectrum van deze armband zouden de titels en zeges van fc zwolle voor het grijpen moeten liggen.
  Nou kan ik nog wel even verder gaan, maar ik denk dat het bestuur zelf ook wel begrijpt dat deze noodgreep weinig vertrouwen inboezemt.

 8. Leuk zulke armbandjes. Maar hoeveel hebben de kinderen die ze onder erbarmelijke omstandigheden hebben geproduceerd er aan verdient ?
  Waarschijnlijk nog geen 10 cent !!!!

Reageer