Rock ’n Roll Festival Zwolle

Zwolle – Laat de titel je niet in de war brengen, want de betekenis is dubbel. In Zwolle zal op 4 september 2010 voor de vierde maal in Park De Wezenlanden het Rock ’n Roll Festival worden gehouden. Hoofdact is Mala Vita. De band met de Balkan beats speelde tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel nog op het hoofdpodium.

rock_n_roll.jpg

Vanaf 13.00 uur tot middernacht, elf uur lang, krijg je nonstop live muziek, kunst/graffiti, skateboardwedstrijden, demonstraties, en dj’s voorschoteld en ook wordt er de mooiste graffiti gemaakt. De organisatie is in handen van de Stichting PIPevents en de Skateboard Federatie Nederland. Onder de optredende bands en dj’s ondermeer Def P & The Howling Coyotes, Black Sun Empire, Striking Justice, Mala Vita, Kudra Mata, T.I.M (met de oud-manager van Herman Brood, Koos van Dijk) en nog heel veel meer namen. Je betaalt slechts 5 euro entree voor 11 uur lang goed en relaxt vermaak.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. ik laat mij door de titel niet in de war brengen, maar ik hoop dat de organisatie nog genoeg vrijwilligers bijeen kan krijgen die de energie kunnen opbrengen om ook dit festival weer bij te staan.

  2. Hmm, na 3 jaar gratis nu met kleine bijdrage. Wel betere namen. Eerder liep ik er gewoon even heen en bleef ik hangen, dit jaar maar eens een bewuste keuze maken om er heen te gaan 🙂

  3. Ik vraag me af wat koos van dijk op het muzikale/ artistieke vlak toevoegd. volgens mij is hij enkel maar manager en heeft geen toegevoegde waarde aan de optredens van T.I.M, waar ik overigens nog nooit van heb gehoord.

  4. Tis mijn ding niet, maar dat maakt niet uit. Zij die wel heen gaan, hebben in ieder geval mooi weer. Geniet ervan. Er komen hier vast nog wel foto’s te staan.

Reageer