Zevende editie ZHTC Highlandgames 2010

Zwolle – 25 september tussen 13.00 en 17.30 uur wordt park de Hogenkamp te Zwolle omgetoverd naar een Schots tafereel die misschien wel het meeste weg heeft van de film Braveheart! Al weer voor de zevende keer vindt dan namelijk de ZHTC Highlandgames plaats. De Highlandgames is het zwaarste, spectaculairste, maar ook het leukste studentensportevenement van Zwolle.

Teams van minimaal 6 en maximaal 11 personen moeten 16 spelen volbrengen waarbij teamwork, precisie, snelheid en vooral brute kracht zijn vereist. Er zijn twee competities: de mannen- en de vrouwencompetitie. Gemengde teams doen mee met de mannencompetitie. Compleet met doedelzakband, kilts en andere aankleding zullen de diverse deelnemende teams onder andere boomstam gooien, hooivork darten en claymore (zwaard) heffen. De verwachting is dat ook dit jaar het maximale aantal herenteams behaald gaat worden. Hopelijk ukt dat dit jaar ook met de damesteams. Mocht u mee willen doen als studententeam (dames, heren of gemengd), wees er dan snel bij!

Opgeven kan via www.zhtchighlandgames.nl. Hier staat ook meer uitleg over de diverse games en het programma. De kosten voor deelname per team bedragen 30,-

Voor publiek is het evenement gratis toegankelijk, iedereen is welkom! Dus reserveer 25 september vast en kom gezellig langs bij de ZHTC Highlandgames!

Voor meer informatie bekijk de site www.zhtchighlandgames.nl of stuur een e-mail naar
info@zhtchighlandgames.nl

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Er zal ook wel weer veel alcoholica worden omgezet!! het sportieve karakter en competiviteit van deze overgewaaide games juich ik van ganser harte toe en wens de teams veel succes.

Reageer