Kerstwandeling Zwolle op herhaling

Zwolle – Wegens overweldigend succes en de vele positieve reacties vindt 26 december a.s. de tweede editie van de unieke Kerstwandeling in Zwolle rondom het Kerstverhaal plaats.

U wandelt langs verschillende scènes die samen het complete Kerstverhaal vormen. Dit Kerstwandel evenement vindt plaats in het bos bij de Kranenburg en wordt gehouden op Tweede Kerstdag zondag 26 december. "Vanaf 16.50 uur gaan we terug in de tijd, naar het jaar 0". De Kerstwandeling begint met een ontvangst in een "herberg" op de parkeerplaats van de Kranenburg. Er worden olielampen uitgedeeld waarna u in groepen samen met uw authentiek geklede gids de donkere nacht in gaat. Dankzij de medewerking van het St. Michaëlsgilde, de prachtig gemaakte kostuums door Bert en Diana Olsder en vele andere vrijwilligers maakt u te voet een tocht door de tijd.

De totale wandeling duurt ongeveer één uur. Kortom Terug naar het jaar 0. Fakkels als een snoer van dansende kaarsjes. Geroezemoes van stemmen, een lach, verholen bewondering voor de acteurs in prachtige kostuums die hét kerstverhaal voor u als bezoeker van de Kerstwandeling Zwolle 2009 opvoeren.

KAARTEN kunt u nu al bestellen!

Neemt U gemakkelijke wandelschoenen mee. Totaal loopt u ongeveer 2 kilometer over oneffen paden. De ervaring leert dat er kans is op blubber en plassen. Trekt u alstublieft geen schoenen aan die hier niet geschikt voor zijn.
Bij de ingang van de "Herberg" ontvangen een aantal personen van de groep fakkels. Onderweg is een versnapering bij de prijs inbegrepen. Aan het einde van de route kunt U in de "Herberg" nog een versnapering in de vorm van koffie of thee kopen.
De organisatie benadrukt dat deelname aan dit evenement geheel voor eigen risico is. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige door u geleden schade als gevolg van deelname aan dit evenement.

De Kerstwandeling is zeer geschikt voor gezinnen zij het dat de organisatie adviseert jongere kinderen goed te begeleiden ze dienen wel 2 kilometer zelfstandig te kunnen lopen. Helaas is de tocht ongeschikt voor kinderwagens.

Helaas is deze tocht ongeschikt voor rolstoelen.

De Kerstwandeling gaat ook bij regen door, alleen bij extreem weer met gevaarlijke weersomstandigheden zoals storm of ijzel wordt de voorstelling afgelast. Dit kunt u lezen op de website.

Kunnen wij helaas niet toelaten in verband met de dieren welke ook het Kerstverhaal uitbeelden.

Indien U in het bezit bent van een toegangsbewijs, bent u van harte welkom op de startlocatie van de Kerstwandeling, parkeerplaats van de Kranenburg in Zwolle. Controleert u op uw kaart of de juiste tijd vermeld is. Leest u ook de uitgereikte informatie goed door.
Op uw kaartje staat aangegeven op welk tijdstip u vertrekt. Wij plannen alle groepen goed in en vragen u daarom om ruim (minimaal 30 minuten) van tevoren aanwezig te zijn. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Doorschuiven naar een volgende groep is niet mogelijk.

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer