Het weer: zonnig

Zwolle – Donderdag begint de dag zonnig. Overdag ontstaan er stapelwolken die vooral in de zuidelijke helft van het land kunnen uitgroeien tot een bui. Het wordt 20 tot 24 graden. De wind waait uit het noordwesten en wordt matig van kracht. Donderdagavond en in de nacht naar vrijdag is het grotendeels droog. In de kustprovincies kan wel een bui vallen. Het is wisselend bewolkt, bij minima rond 10 graden.

11-08-2010_weerfoto_zwartewater_bij_twistvliedbrug.jpg
Zwartewater bij Twistvlietbrug

Vrijdag is er meer bewolking en verspreid over het land vallen buien, mogelijk met onweer. De zuidwesten- tot westenwind is zwak tot matig. Het wordt 19 tot 23 graden, Zaterdag valt er ook een enkele bui. Verder is het wisselend bewolkt, met ook zonnige perioden. Aan de temperatuur verandert weinig. Het wordt opnieuw zo’n 19 tot 22 graden. De wind wordt tijdelijk noordoostelijk van richting. De dagen daarna houdt de wisselvalligheid aan. Elke dag is er kans op buien. De bewolking overheerst het weerbeeld en af en toe staat er vrij veel wind. De temperaturen liggen rond zondag rond 22 graden en lopen begin volgende week wat op.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi rood is niet lelijk. Zeker niet als het subtiel geplaats is in een landelijk decor van grijs/blauw en allerlei accenten groen. Een witte gevel gluurt door de bomen. Kleurrijke sprekende plaat aan de poort naar het mooie Stadshagen.

    Nog een ZONNIGE voorspelling ook!
    De zon schijnt voor iedereen: koester um!
    De zon schijnt, het land is mooi, de vrijheid wil je grijpen.

Reageer