Bewustwordings Proefdagen in Zwolle

Zwolle – Wat als alles wat je denkt dat je weet een vergissing is ?! Bewustwordings-Proefdagen in het hart van Zwolle op 3, 4 en 5 september. Eeeuwig staat voor  een vrije ruimte voor bewustwording in Zwolle en is gevestigd in het voormalig Rabobank pand aan de Melkmarkt in Zwolle.

Eeeuwig heeft als doel, mensen een ontmoetingsplaats te bieden waar je “Wijsheidsveld vertegenwoordigers” ontmoet die kunnen ondersteunen bij het contact met eigen essentie. Deze “Wijsheidsveld vertegenwoordigers” zijn leraren uit diverse tradities zoals de Westerse mystiek, het Christendom, de Kabbala, het Boeddhisme, de Yoga, Indianen, Healers en Leraren vanuit diverse Dans- en Kunstdisciplines. Eeeuwig is een initiatief van een groep mensen uit het onderwijs-, bestuurs- en bedrijfsleven die mens en samenleving de kans willen bieden zich te verbinden met hun essentie. "We leven in een tijd die vergelijkbaar is met de tijd waarin de mensheid dacht dat de wereld plat was. Het heersende paradigma van deze tijd is dat we afgescheiden individuen zijn voor wie alles stopt na de dood". Net zoals ontdekt werd dat de wereld rond is, wil Eeeuwig faciliteren in de ontdekking dat alles één is, dat we bestaan uit één groot bewustzijn, één groot universum dat alles met elkaar verbindt.

Eeeuwig wordt actief ondersteund door een grote groep bewustwordingsondernemers uit Zwolle en omgeving. Namelijk; Boekwinkel Ana Sofia, Bewustwordingscentrum Isis Sofia (Dalfsen), De Werkplaats voor Beweging & Kunst (Hobbemaschool), Danstaal, Kunst & Zo, Pannananda Centrum voor Yoga en Meditatie, Brahma Kumaris, stichting Shapers of Education, stichting Ananda Foundation, Wake Up!, stichting Art of Co Creation (Almere), Het OpleidingsNetwerk VOF, stichting Seven Generations, www.bewustzwolle.nl en vele anderen. 

Bewustwordingsproefdagen

Op 3, 4 en 5 september worden in Eeeuwig de BEWUSTWORDINGS PROEFDAGEN georganiseerd. Op deze drie dagen komen leraren en trainers uit binnen- en buitenland naar Eeeuwig om een voorproefje te geven van hun traditie en meesterschap. Diverse workshops, evenementen en sessies kunnen door de bezoekers worden ervaren. Vanuit Londen zal bijvoorbeeld de grote healer Altazar Rossiter een aantal sessies verzorgen. Vanuit Maleisië komt ook Ananda Law speciaal voor de Eeeuwig Proefdagen om kinderen te leren waarnemen met het 3e oog.

Inschrijven kan viaa: info@eeeuwig.nu

Website: www.eeeuwig.nu en www.eeuwig.nu

Artikel delen:

Reageer