Vrouw uit Mongolië steelt tassen vol make-up

Zwolle – Aan de Diezerstraat werd woensdag 11 augustus een 21-jarige vrouw uit Mongolië aangehouden voor winkeldiefstal.

Medewerkers ontdekten dat de vrouw meerdere drogisterijartikelen in een geprepareerde tas had gestopt zonder daarvoor te betalen. Ze werd overgedragen aan de politie. Bij nader onderzoek werden in een auto nog twee tassen boordevol make-up artikelen aangetroffen, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstal. De vrouw werd voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Sjesus. ik was altijd van mening dat het kruimeldievengilde als een kameleon opging in de menigte, zoals een suikerklontje in een glas water. gewiekste jongens die niet voor een gat te vangen zijn en zich a, niet makkelijk laten pakken en b, zich overal handig uit te kunnen babbelen.
  Maar nee, ik zit er naast!! Een mongoolse dief die hier al rovend de stad afstroopt en met tassenvol roofgoed de mening is aangedaan, niet gepakt te zullen worden. het zal je kind maar wezen.

 2. Arme vrouw. Zie hier in gedachten toch weer een bende achter zitten. Aan wie anders zou ze die spullen weer kwijt kunnen? Maar de grotere jongens waar ze dan voor werkte blijven netjes buiten schot.

  Het is net als onkruid wieden, maar de wortel laten zitten.

 3. bernard, je bent in de war met die tsunamie aan oosteuropeese straatmuzikanten die hier stad en land opleuken met hun meer dan vrolijke deuntjes.
  zij worden s’ochtends afgezet en s’avonds met het zelfde busje weer opgehaald door een of andere organisatie.
  Met geveinsde vriendelijkheid wordt ik keer op keer welkom geheten in de c1ooo, doodmoe wordt ik ervan

 4. Bericht door bernard, op 12 augustus 2010 om 13:05
  Arme vrouw. Zie hier in gedachten toch weer een bende achter zitten. Aan wie anders zou ze die spullen weer kwijt kunnen? Maar de grotere jongens waar ze dan voor werkte blijven netjes buiten schot.

  Het is net als onkruid wieden, maar de wortel laten zitten.

  Toch was zij echt de persoon die de spulletjes meenam uit de winkels…

 5. @Verdieping1: Nee daar ben ik niet mee in de war. Zou iemand precies weten hoe die lijntjes lopen?

  @Plantje: Ja dat is waar. Maar er zijn dan ook helers.

 6. @verdieping1: Zijn er al mensen verdronken dan? Wat is de schade?

  Dat busje, heeft ooit iemand dat zien rijden? Of is dat weer je zoveelste ongegronde aanname/stemmingmakerij?

 7. Verdieping waar een mens al niet moe van wordt,is een koptelefoon niets voor jou???.Zet een bandje van jezelf op het stoort niemand en niemand stoort jou.

Reageer