Week van de Verbinding Zwolle

Zwolle – Van maandag 6 tot en met donderdag 9 september 2010 vindt de Week van de Verbinding plaats. Tijdens deze Week trekt het college van burgemeester en wethouders van Zwolle de stad in om zijn oor te luister te leggen. De gebruikelijke agenda is deze week vrijgemaakt om, op uitnodiging, op bezoek te gaan bij allerlei initiatieven en samenwerkingsverbanden in de stad.

De Week is dé gelegenheid om over plannen, suggesties en ideeën met het college van gedachten te wisselen. Dit is de vijfde keer dat een dergelijke Week plaatsvindt. De gemeente Zwolle organiseert de Week van de Verbinding in samenwerking met diverse partijen uit de stad. Uitnodigen voor de Week is niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk ideeën en suggesties voor te leggen aan het college.

Alle informatie over de Week van de Verbinding en het programma is te vinden op www.weekvandeverbinding.nl. Tijdens de Week wordt elke dag een impressie van de bezoeken gegeven in beeld, tekst en geluid. Na de Week zijn op de website een foto-impressie, verslagen en reacties op de Week te vinden. Reden genoeg dus om regelmatig een kijkje te nemen op deze site!

Artikel delen:

Reageer