Spijkerbroek hangen in Openluchtbad Zwolle

Zwolle – Wegens groot succes vorige jaren, worden dit jaar opnieuw Bommetje springen en Spijkerbroek hangen georganiseerd in het Openluchtbad Zwolle. Kan jij een super bommetje maken vanaf de 3 meter duikplank? Heb jij armspieren die wel een flinke krachtsinspanning aan kunnen? Kom dan Zaterdag 21 augustus naar het Openluchtbad en laat je talenten aan iedereen zien!

spijkerbroek_hangen.jpg

Hier geldt nog steeds dat als je geen lid bent, alleen met een lid (voor € 4,00) mee naar binnen kan! Om 12.00 uur start de inschrijving van het Bommetje Springen. In drie leeftijdscategorieën (t/m 12 jaar, 13 t/m 16 jaar en 17 jaar en ouder) wordt vanaf 12.30 u. van de drie meter duikplank gesprongen om het kampioenschap van het beste bommetje! Hoe hoger het water spat na jouw bommetje, hoe beter de sprong! Na het bommetje springen krijgt iedereen de kans om mee te doen aan het Spijkerbroek Hangen. Het gaat erom hoe lang je je benen uit het water kunt houden, terwijl je aan een spijkerbroek aan de duikplank hangt. Ook hier gelden weer  de leeftijdscategorieën zoals net vermeld zijn. Om ongeveer 13.15 uur begint de inschrijving en rond 13.30 uur zal het spijkerbroek hangen echt van start gaan. In elke categorie zijn natuurlijk een 1e, 2e en 3e prijs te verdienen!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het word tijd dat we een normaal openlucht bad in zwolle krijgen ,waar je gewoon heen kan als je intree betaald. Dit is niets , je moet lid worden om te kunnen zwemmen DOM GEDOE alles plat en nieuwe er neer zetten of open voor iedereen..

Reageer