Algemeen Log 147

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 148 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 342
 1. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Joppuh, met z’n 8e gouden plak,

  Eregalerij:

  met 3: Wim

  met 4: ja-tja

  met 5: Natascha en Ingrid

  met 6: Gezellig, drama123 en Tim

  met 7: Joppuh

  met 8: Assendörper

  met 20: Dick

  Derk, ik sta toch op 8? En nu op 9 aangezien ik dezlefde tijd als Wim heb???

 2. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Joppuh, met z’n 8e gouden plak,

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en Wim

  met 5: Natascha en Ingrid

  met 6: Gezellig, drama123 en Tim

  met 8: Assendörper

  met 9: Joppuh

  met 20: Dick

 3. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Joppuh, met z’n 9e gouden plak, Wim, met zijn 4e gouden plak!

  Eregalerij:

  met 4: ja-tja en Wim

  met 5: Natascha en Ingrid

  met 6: Gezellig, drama123 en Tim

  met 8: Assendörper

  met 9: Joppuh

  met 20: Dick

 4. Nee Dick, mijn ranglijst is een quote waarin een tegenstelling stond, nl felecitatie met mijn 8e plak en in het lijstje nog steeds een 7, dat was mijn punt.
  En nu dus 9, waar was Assendörper trouwens?

 5. Ok, maar je wist em al na 180 seconden te vinden om (wellicht terecht) bij te werken…grote klasse.

  Assie? Weet ik niet, die kwam geloof ik vandaag niet terug. Heb nog gevraagd of ie dit goud niet binnen moest tikken. Maar volgens mij antwoordde hij er al niet meer op.

 6. Derk dan? Was de hele middag aanwezig. Ongeveer sinds onderstaand bericht verscheen is ie vast naar foto’s aan het zoeken 😮

  Een 26-jarige Italiaanse brunette is tijdens topless zonnebaden door een moeder op haar vingers getikt, omdat haar zoontjes van twaalf en veertien jaar warm werden van de manier waarop de vrouw haar borsten aan het insmeren was.
  De moeder beschuldigt de vrouw van het ‘sensueel aanbrengen van zonnebrandolie op een openbaar strand’. De politie onderzoekt de zaak. “Laten we duidelijk zijn: mijn cliënte is een brunette met een stevige boezem en is dus sowieso sensueel als ze zonnebrandcr?me aanbrengt op haar borsten”, laat haar advocaat weten. ”Ik heb gehoord dat ze erg knap was”, aldus een politiewoordvoerder.

  Zie moeders al zo naar de zonaanbidster toestappen. Zal wel weer jaloezie zijn. Ook nog pliesie d’r bij, zou een mooie stunt zijn als die waren gaan helpen insmeren.

  ====

  Gister Toren-C gemist. Weet iemand of het nog de moeite waard is het terug te kijken?

 7. Trouwens, wat is het verschil tussen een vrouw die haar borsten insmeerd of een man die zich loopt af te trekken, op het strand?

  Ik vind er niet zo heel erg veel verschil in zitten, wat zou de jaloezie moeten zijn?

 8. Zou zeker wat zeggen van de aftrekkende man. Dat doet ie maar ergens anders. Aanstootgevend….Net als een potloodventer.

  Insmeren hoort bij zonnebaden. En op sommige plekken is toplesszwemmen ook nog heel normaal. (vorig jaar in Spanje trouwens ook, daar smeerde een mooie vrouw zich dagelijks ook uitgebreid in, nu ik weer prettige herinneringen binnenkrijg). Om de politie erbij te halen….denkt ze dat ze tot hun volwassenheid die kinderen die plaatjes kan onthouden? Sterkte, je moet het maar willen ook.
  Zat naar een reden te zoeken voor dit (voor mij) vreemde gedrag van die mevrouw. Tja en waar 2 vrouwen samen onenigheid hebben, kom ik al snel bij jaloezie 😛

 9. Maar Dick, je kan toch ook snappen dat een vrouw dat dan niet voor haar zoons wil net als dat jij een aftrekkende man niet voor je dochter wilt (bv)

  Jacq en wat als ik die man dan een mooierd zou vinden:P

 10. denkt ze dat ze tot hun volwassenheid die kinderen die plaatjes kan onthouden? Sterkte, je moet het maar willen ook.

  waarschijnlijk wilde de vrouw dat inderdaad, moeten we dan dan maar niet gewoon respecteren en niet wegwuiven met jaloezie?

 11. Plantje, actuele cijfers op RTV Twente’s teletekst

  Veel minder muskusratten in Overijsseldonderdag 12 augustus 2010 | 15:30 uur
  Het aantal muskusratten in Overijssel is de laatste vijf jaar gedaald met 68 procent. Ook landelijk gezien daalt het aantal muskusratten.

  Dat zegt het Landelijk Coördinatiecentrum Muskusrattenbestrijding. Twee jaar geleden was de bestrijding van muskusratten in Overijssel nog niet onder controle. Op dit moment gaat het goed met de bestrijding van de ratten in Overijssel. De samenwerking tussen de waterschappen heeft er voor gezorgd dat er minder ratten zijn. De muskusrat wordt bestreden omdat het dier grote schade kan veroorzaken aan oevers en dijken.

  En jaja Plantman…

  De samenwerking tussen de waterschappen heeft er voor gezorgd dat er minder ratten zijn.

  Wij zijn ook 1 van de waterschappen met een deel in Overijssel….Het meest waterrijke deel nog wel 😀

 12. @ Natas, vind een insmerende vrouw niet schokkend genoeg voor de kids om ze of hun hoofd om te draaien of stennis te maken.

  De potloodbink is natuurlijk gewoon een gefrustreerde enge man voor die kids…..maar t zal allemaal wel…Werkze en een lekkere avond!

 13. Bedankt Cees, je doet goed mee. Te beginnen met die trends op de Milligerplaya dan maar. Vrogger lag iedereen topless. Toen keken ze er in het buitenland nog van op. Nu lijkt het wel op het alleen in het buitenland gebeurd (Italië/Spanje)….nou ja, ’t zal wel.

 14. ;D;D;Dgeen mens die hier verder naar ‘toren c’ kijkt, ik heb ooit 1 seconde gekeken, kwam er achter dat het de overtreffende trap van jiskefet was – maar dan in negatieve zin- en heb het er maar bij gelaten.

 15. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Geschillencommissie Luchtvaart onder vuur
  – De zaak rond blogger Bert Brussen
  – Kritiek op opvang verwaarloosde dieren
  – De inauguratie van Desi Bouterse in Suriname

  Netwerk (N2, 20:25)
  – De huizenmarkt zit muurvast
  – De eenzame dood van de 15-jarige David Isarin

  Nova (N2, 22:15)
  – ‘Stop onderhandelingen met de PVV’ aldus 44 ongerust CDA-leden vandaag in Trouw
  – Amerikanen vrezen een ‘Double Dip’, oftewel een tweede ronde van recessie

  Sportjournaal (N3, 22:50)
  – Zwemmen: samenvatting van de halve finales en finales van het EK in Boedapest
  – Voetbal: het bezoek van de FIFA aan Nederland in het kader van de organisatie van het WK 2018/2022

  FILM: Speed (RTL7, 20:30)
  Actieklassieker (1994) die de doorbraak betekende van zowel regisseur Jan de Bont als hoofdrolspeelster Sandra Bullock. Het ijzersterke uitgangspunt: een terrorist (Dennis Hopper) plaatst een bom onder een stadsbus die ontploft zodra er langzamer wordt gereden dan 80 km per uur. Aan Bullock en agent Keanu Reeves de opdracht een oplossing te vinden

  MUZIEK: Seven ages of rock (Canvas, 22:10)
  Vanavond is deze fraaie documentaireserie gewijd aan de stadionrock. Bands als Led Zeppelin, Kiss, The Police en U2 vulden moeiteloos megastadions en hadden een wezenlijke culturele, maatschappelijk en zelfs politieke invloed. Ook Queen, Bruce Springsteen en Dire Straits komen aan bod

  FILM: Gone Baby Gone (Veronica, 22:20)
  Opgelet, tv-premi?re! Het regiedebuut van Ben Affleck uit 2007 is een sfeervolle en zeer spannende thriller, naar een roman van Dennis Lehane, waarin twee privé-detectives (Casey Affleck en Michelle Monaghan) op zoek gaan naar een verdwenen meisje in een van de ruigste buurten van Boston

  On air (N3, 22:00)
  *MET NIEUWLEUSENSE HARRY:
  – Harry Been van de KNVB over het bezoek van de FIFA-delegatie aan Belgie en Nederland
  – Kunstenaar Diederick Kraaijeveld maakte een huwelijkscadeau voor Wesley & Yolanthe
  – Profpokerspeler Marcel ??The Flying Dutchman?? Luske
  – Mark van Heukelum deed in Afrika onderzoek naar dwergnijlpaarden
  Knevel & Van den Brink (N1, 22:50)
  – Michael van Praag over het bezoek van een FIFA-delegatie aan Nederland i.v.m. het WK 2018

  BeeldBuisBodeBeschouwingen:

  Steward Steven Slater was het zat en deed wat iedereen wel eens zou willen doen. Hij schold een passagier uit, pakte een biertje en verliet het vliegveld via de noodglijbaan. (uit: NOS Journaal)

  * WAS IDD ERG LACHEN :D:D:D

  Kijkcijfer
  Coen Verbraak (NRC Handelsblad) stoort zich eraan dat Sterren op het doek (dinsdag, Nederland 2, 21:20, 787.000 kijkers) zo opzichtig wordt gesponsord door de Bankgiroloterij. Middenin het programma duikt opeens Ron Brandsteder op om een cheque van 100.000 euro te overhandigen aan mevrouw Verhaar. ⤽Had u niet gedacht, hé?⤝ Bizar dat zoiets mag bij een publieke omroep.??
  ***
  Als Han Lips (Het Parool) ooit in Zomergasten zou zitten dan zou hij een fragment kiezen uit Ik vertrek (dinsdag, Nederland 1, 20:30, 1.357.000 kijkers). ??Een programma over mensen die helemaal zijn uitgekeken op Nederland, met zijn ⤽regeltjes⤝ en andere ontwikkelingen die ⤽niet gekker moeten worden.⤝ Over het algemeen streven ze een onrealistische horecadroom na en vertrekken ze zonder enige ervaring naar een uitgewoond chalet of een vervallen haciënda. Aldaar aangekomen blijkt dat het altijd ⤽nog gekker⤝ kan en dat ze in het buitenland weliswaar geen last hebben van de Nederlandse regelgeving, maar, dat ze daar, heel gek, hun eigen regels hebben.??
  (TtV)

  Laterrrrrrrr

 16. QM, die scene herinner ik me niet maar het is allemaal wel terug te zien. Vind dat je humor niet moet willen uitleggen. Als ik tijd heb kijk ik eens naar je tip….Lekkere avond!

 17. Bericht door Plantje, op 11 augustus 2010 om 23:15
  Ik zie de miscommunicatie met Tim al.

  Tim bedoelde niet dat enkel citaten van het weblog hier tussen quote tags moeten. Maar ook wanneer er lappen tekst van een andere site neergezet worden.

  Derk
  Bericht door Derk, op 11 augustus 2010 om 23:21
  Helemaal mee eens en brongegevens erbij zetten.!

  Jaa! Allebei waar.

 18. Geen idee derk, of alles goed gaat, ik zit eenzaam in Kampentown, we zullen wel vandaag of morgen beginnen. Maar we liggen een paar weken hoor, duurt nog wel even dus.

 19. dick
  Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 09:28
  Timmy; De Hey Soulsisterrrrrr TRAIN op 3fm :D:D:D

  Dicky! Zingende en fluitende duitsers op mijn werk!

 20. Tim ook wel (want hij heeft het bedacht en het zou dom zijn iets te bedenken, hier te publiceren en er dan niet achter te staan ;))

  Psychologisch 😮 (ghehe, goed geschreven Plantje)

 21. QUOTE-PROTOCOL v1.0

  §0.1 Woordgebruik
  Enkele begrippen die als gelijken moeten worden gelezen zijn:
  Quote, mag gelezen worden als citaat.
  Citaat, mag gelezen worden als quote.
  §, mag gelezen worden als paragraaf.
  Paragraaf, mag gelezen worden als §.

  §1.1 Doel en toelichting
  Dit quote-protocol is opgesteld ten behoeve van duidelijkheid en eenheid naar lezers van de Algemene Log. De gebruiker van de Algemene Log is niet verplicht zich conform dit protocol te gedragen, echter wordt dit wil van de gebruiker gewenst.

  §1.2 Definitie
  Volgens vandale woordenboeken is een quote:

  2quote [kwoot] de; v(m) -s 1 aanhaling, citaat 2 aanhalingsteken

  Bron: Van Dale woordenboek

  Strokend naar de eerste betekenis van het woord, het woord dat meer Nederlands is, definiëren we de definitieve betekenis van het woord:

  ci·taat het; o -taten 1 het citeren; aanhaling 2 geciteerde tekst

  Bron: Van Dale woordenboek

  §1.3 Positionering
  Hetgeen dit protocol over gaat, wordt gedefinieerd in paragraaf 1.2. Het aanroepen van de ‘quote’ kan men als volgt doen. In de balk boven het invoervak, vind de gebruiker een knop die er als volgt uit ziet:

  en [/quote ] (echter zonder spaties). Indien men hiertussen tekst zet, zal deze na het aanklikken van “Verstuur reactie” van kleur veranderen en ingesprongen worden weergeven.
  De quote-tags kunnen echter ook zelf getypt worden.
  Tekst tussen quote-tags ziet er als volgt uit:
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  §2 Het gebruik van de quote-functie
  Wat de quote is, valt te lezen in paragraaf 1.2. Het gebruiken van een quote doet men om aan te geven dat (een deel van) de reactie niet door de gebruiker die de reactie verstuurd geschreven is. Voorbeelden van te quoten stukken tekst zijn artikelen op websites (zie §3.1) (denk hierbij echter aan de mogelijkheid dat er copyright kan rusten op artikelen) en stukken tekst die eerder door een andere gebruiker geplaatst zijn (zie §3.2).

  §3.1 Quoten van teksten en artikelen van het internet
  Pas op: Zoals eerder genoemd in paragraaf 2 kan het zijn dat op een bepaald artikel copyright rust. Ga na bij de auteur of en hoe u de tekst mag citeren.

  Het citeren van artikelen van websites vergt enige oplettendheid: Let op dat enkel het artikel wordt gekopieerd. Bij het kopiëren en plakken op internet is een zeer voorkomend probleem dat de hele website wordt gekopieerd, in plaats van enkel dit artikel. Controleer daarom altijd de reactie, voordat deze wordt verzonden.

  Conform dit protocol is de opmaak van een quote als genoemd in de titel van deze paragraaf als volgt.

  Artikel, zonder naam auteur en website
  [/quote ]
  Bron: Auteur, Website[/i ]

  Tags zonder spaties, de bron in schuinschrift (italics) middels de [/i ] tags.

  §3.2 Quoten van teksten geschreven door andere gebruikers
  Het citeren van teksten van andere gebruikers dient te gebeuren na een controle van de tekst. Dit omdat het kopiëren de eventueel aanwezige smileys (ook wel: emoticons, gezichtjes die een bepaalde uitdrukking vastleggen) aanpast/aantast en deze plaatst als bestandsnaam. Dit moet manueel (handmatig) hersteld worden. Dit kan door terug te gaan naar het originele bericht, en hier te kijken welke smileys daar staan.

  Conform dit protocol is de opmaak van een quote als genoemd in de titel van deze paragraaf als volgt.

  Bericht door naam, op dagnummer maand jaar om tijd

  Inhoud van het bericht
  [/quote ]

  Tags zonder spaties, de zin beginnend met “Bericht door” gaarne boven de quote plaatsen, niet binnen de quote. Dit kan zeer gemakkelijk, door het medekopiëren van de bovenste zin van een bericht, welke niet geschreven wordt door de gebruiker, maar automatisch gegenereerd wordt.

  §4 Verantwoording
  Dit protocol is zonder aankondig opgesteld door gebruiker Tim[/url], en is zonder tussenkomst van administrators geplaatst. Spelfouten, aanvullingen en correcties zullen worden overlegd en toegevoegd of weggelaten uit de eerstevolgende release.

  Versie 1.0 zal ten alle tijden te raadplegen zijn via deze link.

 • Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 16:34
  Derk dan? Was de hele middag aanwezig. Ongeveer sinds onderstaand bericht verscheen is ie vast naar foto’s aan het zoeken

  Nee dick wij zijn even wat ik Kampen wezen drinken en eten 😉

  @Joppuh die fout was al door de admin in orde gemaakt hoor.

 • 😮 Derk, in Kampen is toch nixxx te doen? Weten ze al wat er op de plek van De Buitenwacht komt en heeft de eigenaar zijn verzekeringspoet al gebeurd?

  @ Tim gezocht op 3fm.nl het was niet de Jeremy’s maar ze hadden geinige Nederlandstalige muziek. Nou ja, laat maar.

 • Verder rustig hier. Ga maar ff Bert Brussen terugkijken. Stijllozen zullen toch, na Wendy van D, en Myrna G. niet weer een rechtzaak verliezen? Nu nog wel van de man in bovenstaande link, die aangifte tegen hen deed. Terwijl de stijllozen hem vaak omhoog schreven; de linkse kerk zal het uiteindelijk wel weer gedaan hebben 🙂
  Lekker belangrijk, zal die fictieve instantie ook WAKKER van liggen.

  Vreemde wereld.

 • @Dick in Kampen zit een heel goede Italiaan met gerechten die zowat boven Johnnie uit gaan en er was kamperuitdag wel even leuk voor de kleine jongen.

 • Hoe kom ik toch aan een gouden plak,ik zou er zo trots op zijn terwijl Dick ze weggeeft.Met alleen een zwemdiploma ben ik niet vel gewend n.l

 • Ohja, leuk detail toevallig was net de geluids installatie uit de buitenwacht gehaald ivm verbouwing 😮

  Plan is om er een parkeer gelegenheid van te maken.

 • Ben je bij Jan Wichert? Alles moet natuurlijk bevochtigd worden, dan komt’t vanzelf wel goed. Zo ging het ook tijdens onze vakantie……mijn directice zit gewoon zachtjes mee te zingen met de Kermis-post net.

  >:( Straks moet ik Ronny T.’s hele ouvre nog aanschaffen. Die Siska P. zag er toen nog wel aardig uit. Wat is er eigenlijk van ’t meisie gekomen?

  * PS Freek heeft vanavond morgen en zaterdag een wedstrijd…zullen hun ook genoeg natuurlijk bevochtigd worden. Nou ja hun liever dan ik.8)

 • Leuk Derk een parkeergarage met een geluidsversterker doet altijd vrolijk aan.Naam van parkeergarage wordt hoogstwaarschijnlijk Binnenwacht

 • Owww Derk, dan ben je bij mij helemaal aan het verkeerde adres. Met die Kamperui(t)dagen, Blauwvingerdagen, gister in Steenwijk ook van die Braderiecomedy, MeppelerMuts dagen, Biestemerk…..en het schiet niet op met die roddelende schuifelaars. Maar goed ieder zijn/haar ding.

  Volgens mij heb je ’t wel tof gehad; mooi!

  We zijn wel eens bij de speetbootrace wezen kijken op donderdagavond tijdens de Kamperuidag. Voer er zich 1 te pletter. Was gelijk de laatste keer.

 • Normaal blijf in ook bij zulke evenementen weg Dick maar die kleine heeft nu vakantie en heeft zijn vertier ook nodig he. Er waren leuke dingen voor kleine kinderen om te doen en te zien.

 • Als de kids het maar leuk hebben toch. Tja, onze kinderen zitten in een hele andere levensfase, die vermaken zichzelf wel.

  Net journaal gekeken; wat een zakie toch in Pakistan! 555 springt er toch in, misschien maar weer digitaal een paar schaal gakballen veilen? Hoe’st eigenlijk met Koko, jij hebt em toch nog gesproken in Koekangé?

  Buiten dat ik het stuk van Tim te lang en niet overal te begrijpen vind, vind ik de gang van zaken ook op zijn minst opmerkelijk. Gister kwam Tim (hallo Tim, lees je mee?) met een idee. Oa ik heb daar uitvoerig op gereageerd. Anderen citeerden daar nog weer uit…maar Tim heeft daar niet op gereageerd en komt zomaar met een “voor iedereen bindende richtlijn”? Daar komt (ff spontaan) nog bij:

  -Iedereen kan de stijl herkennen van een persbericht, er staat een kop boven en er zit een kont aan.
  -Een geheel grijs tekstvlakje oogt natuurlijk ook voor geen meter.
  -Wat is het doel?
  -Gebruik zelf de quote-tekens zo goed mogelijk waar ze voor bedoeld zijn.
  -Komen er nu nog tig-Tim protocols die we eerst geacht worden door te nemen voor elke post. Of van te voren leren…met dito examen?
  Volgens mij word hier in het algemeen zeer leesbaar gepost. Laten we geen spijkers op laag water zoeken.

  En, uh, misschien komt er nog wel meer bij. Bij deze bijdage en bij die van gisteravond. Misschien kan hier anders een adviesgroep “Naar een overzichtelijk en ordentelijk geregistreerd Zwolsch-weblog” over worden opgestart?

 • Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 20:41

  -Iedereen kan de stijl herkennen van een persbericht, er staat een kop boven en er zit een kont aan.
  -Een geheel grijs tekstvlakje oogt natuurlijk ook voor geen meter.
  -Wat is het doel?
  -Gebruik zelf de quote-tekens zo goed mogelijk waar ze voor bedoeld zijn.
  -Komen er nu nog tig-Tim protocols die we eerst geacht worden door te nemen voor elke post. Of van te voren leren…met dito examen?
  Volgens mij word hier in het algemeen zeer leesbaar gepost. Laten we geen spijkers op laag water zoeken.

  punt 1. Blijkbaar niet, meerdere mensen hebben aangegeven dat dit lastig te zien is, vooral omdat mensen niet in alle copy-past geïnteresseerd zijn.
  punt 2. is een kwestie van smaak
  punt 3. zie punt 1
  punt 4. nee

  schroeven op laag water zoeken dan?

 • Nee Koko daar niet gesproken, zijn wel een keer langs geweest maar toen waren ze volgens mij een dagje uit.

  Ik vind het prachtig van Tim zie de humor er van in dick 😉

  Maar het is wel zo met quoten dat er regels voor zijn, heeft met rechten te maken. Zo zijn er een hoop site’s waar een gedeelte gequote is en via een hyperelink onder de tekst van bv lees verder je het verhaal op de oorspronkelijke site kan verder lezen ( meestal maar de laatste zin hoor)

  Oh je eerste week zit er al weer zowat op.

 • @ Tim, je reageert of je de nieuwe webmaster bent. Ook op die vragen. Voel je je ergens toe geroepen of ben je gevraagd?
  Je hebt nog niet eens naar mijn reactie op je bericht van gister gekeken. En de reacties daarop.

  Dit staat ook nog

  Buiten dat ik het stuk van Tim te lang en niet overal te begrijpen vind, vind ik de gang van zaken ook op zijn minst opmerkelijk. Gister kwam Tim (hallo Tim, lees je mee?) met een idee. Oa ik heb daar uitvoerig op gereageerd. Anderen citeerden daar nog weer uit…maar Tim heeft daar niet op gereageerd en komt zomaar met een “voor iedereen bindende richtlijn”?

  Daarbij komen spontaan wat vragen bij mij op met jouw diepzinnige antwoorden:
  -Iedereen kan de stijl herkennen van een persbericht, er staat een kop boven en er zit een kont aan.
  -Een geheel grijs tekstvlakje oogt natuurlijk ook voor geen meter.
  -Wat is het doel?
  -Gebruik zelf de quote-tekens zo goed mogelijk waar ze voor bedoeld zijn.
  -Komen er nu nog tig-Tim protocols die we eerst geacht worden door te nemen voor elke post. Of van te voren leren…met dito examen?
  Volgens mij word hier in het algemeen zeer leesbaar gepost. Laten we geen spijkers op laag water zoeken.

  punt 1. Blijkbaar niet, meerdere mensen hebben aangegeven dat dit lastig te zien is, vooral omdat mensen niet in alle copy-past geïnteresseerd zijn.
  punt 2. is een kwestie van smaak
  punt 3. zie punt 1
  punt 4. nee

  Is dit een spelletje? Dan pas ik, bij dezen. Volgens mij kan er maar 1 de regels op een weblog vaststellen. Dat is de webmaster. Zou me anders een wildgroei geven.

 • @Tim, ik vind dat dick in punt 5 wel wat heeft met zo’n examen. Kans voor je hoor 10 keer les per mail ( 30 euro) Examen incl diploma ( 50 euro) Geld ligt echt op de straat ongekende mogelijkheden hier mee, dat dick daar nou net mee moet komen en ik het niet gezien heb grrrrrrrrr 8)

 • Precies Derk

  Maar het is wel zo met quoten dat er regels voor zijn, heeft met rechten te maken. Zo zijn er een hoop site’s waar een gedeelte gequote is en via een hyperelink onder de tekst van bv lees verder je het verhaal op de oorspronkelijke site kan verder lezen ( meestal maar de laatste zin hoor)

  Ben al op erg veel sites geweest en heb nog nergens een boekwerk amtelijke-taal-plus hoeven doorwerken voor ik mocht posten. Heb ook nog nergens problemen hierover zien ontstaan. Zal wel aan mij liggen. Ik doe het zo goed mogelijk en dan zien we wel. Moet ff weg. Laterrrrrr

 • Bericht door Derk, op 12 augustus 2010 om 21:01

  @Tim, ik vind dat dick in punt 5 wel wat heeft met zo’n examen. Kans voor je hoor 10 keer les per mail ( 30 euro) Examen incl diploma ( 50 euro) Geld ligt echt op de straat ongekende mogelijkheden hier mee, dat dick daar nou net mee moet komen en ik het niet gezien heb grrrrrrrrr 8)

  ex BTW hoop ik? Ik vind het ook wel een goed punt.

 • Dick moet gewoon niet zo happen, dat is alles. Het was meer als grap bedoeld dan als serieus iets. Maar wel mooi om een discussie aan te wakkeren. Daar schijn ik goed in te zijn.

 • Hoe laat kom je ongeveer, derk? Ik ben er tot 17:00, ga uurtje eerder weg, begin ook een uurtje eerder. Komt beter uit, om 7:00 is d’r een bunkering dusss…

 • Van Nu.nl

  Het zit er voor VVD-leider Mark Rutte niet meer in om het record te vestigen van de jongste Nederlandse premier ooit. Als hij dat had willen halen, had uiterlijk vrijdag het nieuwe kabinet op het bordes naast koningin Beatrix moeten staan. (…) Tot op heden was CDA’er Ruud Lubbers (…) de jongste premier die ons land ooit had.

  Na het echec van het zeilmeisje, nu dus dat van de premierjongen. Het zit de recordjagers niet mee, dezer dagen…

 • Schitterend woord Tim…door iedereen gebezigd die staat te kijken van de andere reactie

  happen

  . Wordt altijd negatief uitgelegd ook, prima: vooral mee doorgaan. Maar ik blijf gewoon doorgaan met elke vraag of stelling die mij voorgelegd wordt te beantwoorden. Is het fatsoenlijkst wat je kunt doen immers. Vind het zelfs schofterig en vaak arrogant om vragen niet te beantwoorden/te negeren.

  Je hebt de tijd van Appie-Happie in De Zwolse Krant (wat een heerlijke naam toch!) gemist Tim. Wil best met hem vergeleken worden…hij was ook niet zo saai. En happen he….vooral altijd eerlijk voor je mening opkomen 8)

  een HAPpy avond verder 😉

 • Fotografen: Misschien hier ook te zien en een sterreportage waard?

  Vannacht en morgennacht zullen er extra veel vallende sterren te zien zijn. Volgens NASA zullen er circa 80 meteorieten per uur door de dampkring schieten. Als het dan ook nog onbewolkt is, zijn de meteoren heel goed te zien.

  Deze vallende sterren behoren tot de grote meteorenzwerm Perseiden, die ieder jaar in dezelfde periode verschijnt. De meteorieten van de Perseiden-zwerm zijn afkomstig van de komeet Swift-Tuttle, die in een langgerekte baan om de zon beweegt.

  De vallende sterren zijn in feite kleine deeltjes, niet groter dan een zandkorrel, die met snelheden van tientallen kilometers per seconde de dampkring binnenkomen en daarbij door de luchtwrijving binnen een seconde verbranden.

 • Nou dick altijd postief blijven he 😉 Ok binnen een jaar staan weer bij de stembus. Kijk er al naar uit heerlijk krijgen we al die oude discussies weer.

 • Volgend jaar mag je al Derk 😉 Denk dat zo tegen de winter de eerste politici hier ook wel weer present zijn. “Profileren bitte!”; als dit onvolprezen weblogZwolle dan weer een online-vragenverhaal organiseert zijn ze zo opgewonden dat ze de komende periode weer vergeten naar de burgers toe te gaan. Gehoord van de club uit jouw stadje? Utreg….Henk W.’s Leefbaar Utreg hebben ze opgeheven: zou een te rechtse klank hebben haha…Maar hij heeft het wel tof beschilderd in Stairway to heaven. Heeft ie dat nog en ken je de tent?

  Had je ook niet wat met Harderwijk? Daar hebben ze er 1 ontvoerd.

  Nou, weer genoeg sensatie voor de donderdagavond: proost!
  Idd “altijd postief blijven” 😉

 • Oei dick, die tent is al lang niet meer van hem of eigenlijk wel maar dan via een holding. Zijn vader had een snackbar tegenover de drogist van mijn opa. Voor 4 jaar geleden kwam ik hem nog tegen en hebben we wat gedronken.

  @Dame frustratie……? nouja foei zeg, ik vermaak me prima! :D:D:D

 • Juist Dame en brrrrrrrrrr ik kijk er niet naar, allemaal van die bol dingen is hier helemaal trent ( ziet er niet uit) Hier kijk eens we leven in 2010 en kennelijk gaan we back to the roots ruilhandel

 • Volgens mij had ik dat Henk W-einde-kroegverhaal al eens gehoord. Wist t niet zeker, dacht ff aan mister Utreg vragen.

  Oww gezellig, met Henk wat gedronken of met pa-Henk? Bij Henk kwam je er zeker niet tussen 😮
  —–
  Haha Dame: de rokken in Genemuiden…Denk dat Derk dan op jacht gelijk een slap geweer zou krijgen.

 • En dan Derk? Genemuidenaren alles in tapijt en kunstgras betalen?

  — Laat maar; worden ze nog welvarender, hebzuchtiger, zien ze buurman’s gras nog groener en tikken ze de overtreffende trap van afgunst aan. Vrees dat ik dat niet wil meemaken.

  *** oww heerlijk: af en toe lekker ongenuanceerd iedereen over 1 kam scheren. Gelukkig ken ik er wat uitzonderingen. Waaronder Derk en de vrouwe 😉

 • Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 23:32
  — Laat maar; worden ze nog welvarender, hebzuchtiger, zien ze buurman’s gras nog groener en tikken ze de overtreffende trap van afgunst aan. Vrees dat ik dat niet wil meemaken.

  Niets meer aan toe te voegen :D:D:D rare mensen he?

 • @ Derk, raar maar waar en gelukkig zijn er uitzonderingen.

  Gezellig met Henk; kon je er wel tussen komen?
  Hij weet het wel altijd beter he.
  Heb je het nog over de illusie van vriendschap gehad? —geintje.
  Denk aan Henk vond ik vaak leuk op 3fm.

 • Gewone supporters en “in de kou” maar uh: TWEEDUIZEND >:(>:(>:(

  Zo’n 2000 trouwe fans van FC Twente kunnen wel eens bedrogen uitkomen tijdens Champions Leagueduels van hun club. TC Tubantia meldt dat de UEFA 2000 stoeltjes in het stadion van de landskampioen heeft opgeëist.

  Dat betekent dat er voor een deel van de seizoenskaarthouders geen plek meer is. Die moeten nu, net als de gewone fans, in de vrije verkoop een kaartje zien te bemachtigen. Veel houders van een seizoenskaart zijn erg teleurgesteld. “Ik ga die wedstrijden wel op televisie kijken,” aldus een fan.

 • Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 23:45
  Gezellig met Henk; kon je er wel tussen komen?
  Hij weet het wel altijd beter he.

  Ja dat lukte wel hoor net een tweede dick 8)

 • Haha, hoop wel dat ik niet zo pedant ben. Maar een gezellige spaakwaterval is ie ongetwijfeld. Zat ff met de kinderen op hun hyves-pagina te kijken.

  Trusten alvast!

 • Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 23:50

  Tweet van de dag Ministerie-verdeling

  Dick deed niet aan twitter kijken? Je kon niet op Hans zijn twitter kijken en dit kan wel?

 • De Visser wil weer een nieuw log, goedemorgen en Tim niet teveel snackbarren he.Natascha ook al weer vroeg.Het wordt weer een mooie dag in Zwolle .Straks maar even in de draaimolen.Dan een Suikerspin dat gaat er altijd in.Een Pikstelle veur skoonmoe en een kaneelstelle voor Moe.

 • Mogguh Timmy, ben ik nu in overtreding en krijg ik strafpunten volgen een Tim-protocol? 😮 Had deze opmerking eens verwacht….al is dit al de 100e Tweet van de dag 🙂 Timmy, ’t is een extra reden om eens op enige de gebande en besmet verklaarde supersite joop .nl te kijken (helaas is de spatie ook nodig). Blijf me in de gaten houden en een lekkere dag verder 😉

  PS maak je geen zorgen: kom niet op dat volgen en gevolgd worden gebeuren maar ben er van overtuigd dat ook GEZELLIG er deftige oneliners neer zet

  ================

  JETZT A SILENT EXPRESSSSSSSSSSSSSSS (present by Michiel) daar gaat de volumeknop en hoe moet deze dag nog mislukken :D:D:D:D

  Sh*t nog inloggen….

 • Mogguh PE, zoals ik al schreef

  hoe moet deze dag nog mislukken

  13e dag of niet…..’t is vrijdag: bijna weekend! :D:D:D

  magic friday

  De frimibo wordt vandaag gevierd.

  De eerste week zwoegen, sleuren zweten zit er na een vakantie en vandaag op. Zoals generatiegenoot Marky ALTIID zegt….we hebben hard gewerkt! ……Wegtrekkert.

 • @ Natas: Alleen aan het eind van de middag werken Natas?

  Hoorde net de voorzittert van MVV. Pas in mei aangetreden….nu al -ACHT!

  Heer Kessler noemde alle FiFa critici (wilde het ff opzoeken, maar zie het nog niet zo snel) “zure zeurzakken” oid….tja zo gaat het met de ivoren toren-bewoners. Kan die Kessler niet eens gaan afdouchen?

 • Aanbeveler: Tijdens de vrijdagmarkt op het Bethlehemskerkplein appelgebak met slagroom (met aan zekerheidgrenzen twijfel….) @ Plein 34 eten & drinken.

  Bron: Henriëtte van der K.

 • Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 16:57
  Plantje, actuele cijfers op RTV Twente’s teletekst
  Veel minder muskusratten in Overijsseldonderdag 12 augustus 2010 | 15:30 uur
  Het aantal muskusratten in Overijssel is de laatste vijf jaar gedaald met 68

  procent. Ook landelijk gezien daalt het aantal muskusratten.

  Dat zegt het Landelijk Coördinatiecentrum Muskusrattenbestrijding. Twee jaar

  geleden was de bestrijding van muskusratten in Overijssel nog niet onder

  controle. Op dit moment gaat het goed met de bestrijding van de ratten in

  Overijssel. De samenwerking tussen de waterschappen heeft er voor gezorgd dat

  er minder ratten zijn. De muskusrat wordt bestreden omdat het dier grote

  schade kan veroorzaken aan oevers en dijken.

  En jaja Plantman…
  De samenwerking tussen de waterschappen heeft er voor gezorgd dat er minder

  ratten zijn.
  Wij zijn ook 1 van de waterschappen met een deel in Overijssel….Het meest

  waterrijke deel nog wel

  Goeie zaak Dick!
  Persoonlijk heb ik op zich niet zo veel problemen met die beestjes. Ze zien

  er best mooi uit en doen niet zoveel verkeerd. Enige nadeel is de

  gangenstelses die ze graven. Zo sprak ook de rattenvanger:”Mooie beestjes,

  maar je kunt ze niet hebben!”

  Bericht door Tim, op 12 augustus 2010 om 19:53
  Dick, rustig hier? Heb net een quote-protocol opgesteld.

  Sorry…ik heb het niet helemaal gelezen… Maar volgens mij vat ik de

  essentie wel 😉

  Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 20:03
  Haha Timmy, zal wat worden als iedereen hier (in tijden van hevige

  verontwaardiging over teveel regels) regels ging bedenken.

  Hier geen verontwaardiging over teveel regels hoor!
  Nogmaals: Tim komt met een oplossing voor een probleem dat hier al door

  verschillende mensen is aangedragen. Ik stel voor dat we deze oplossing warm

  onthalen en dit in ieder geval eens een tijdje te proberen!

  Buiten dat ik het stuk van Tim te lang en niet overal te begrijpen

  vind, vind ik de gang van zaken ook op zijn minst opmerkelijk. Gister kwam

  Tim (hallo Tim, lees je mee?) met een idee. Oa ik heb daar uitvoerig op

  gereageerd. Anderen citeerden daar nog weer uit…maar Tim heeft daar niet op

  gereageerd en komt zomaar met een “voor iedereen bindende richtlijn”?

  Tim geeft gewoon een reactie op jouw reactie hoor. Tim doet een voorstel

  quotes te gebruiken. Jij geeft daarop aan, dat dat oneigenlijk gebruik van

  quotes zou zijn; die zouden immers enkel voor letterlijke citaten gebruikt

  mogen worden.
  Daar reageert Tim weer op met een, weliswaar wat uitvoerige, definitie van

  quotes. Dus: hij leest mee én reageert!

  Daar komt (ff spontaan) nog bij:
  -Iedereen kan de stijl herkennen van een persbericht, er staat een kop boven

  en er zit een kont aan.

  Wat Tim zegt: is al door meerdere mensen aangegeven dat dat niet duidelijk

  is. Zelfs dermate onduidelijk dat mensen gaan vallen over de inhoud en na een

  behoorlijk hevige discussie met verschillende mensen hier op het Weblog maar

  weg blijven van het weblog.
  Nogmaals: Tim zoekt naar OPLOSSINGEN voor een PROBLEEM (dat er wel degelijk

  is!) Ik kan dat wel waarderen!

  -Een geheel grijs tekstvlakje oogt natuurlijk ook voor geen meter.

  Is inderdaad persoonlijk. Hoe het oogt maakt verder niet uit. Het is in ieder

  geval duidelijk voor velen, dat ze dit kunnen skippen als ze enkel meningen

  van Weblog bezoekers willen lezen in plaats van geplubliceerde stukken.

  -Wat is het doel?

  Duidelijkheid en een oplossing voor een probleem geven.

  -Gebruik zelf de quote-tekens zo goed mogelijk waar ze voor bedoeld zijn.

  Dat gaf je inderdaad al eerder aan. Maar misschien moeten we hier flexibel

  zijn. Aangezien er geen aparte tag is om iets als “gejat uit publicatie op

  internet” te kenmerken is het misschien handiger er dan maar quote tags voor

  te gebruiken!

  -Komen er nu nog tig-Tim protocols die we eerst geacht worden door te nemen

  voor elke post. Of van te voren leren…met dito examen?
  Volgens mij word hier in het algemeen zeer leesbaar gepost. Laten we geen

  spijkers op laag water zoeken.

  Volgens mij is het niet zo moeilijk hoor… Ik verwacht niet nog meer

  protocollen. Maar mocht Tim nog meer ideeën hebben, dan lijkt het me goed om

  ieder idee op zich te bekijken.

  En, uh, misschien komt er nog wel meer bij. Bij deze bijdage en bij

  die van gisteravond. Misschien kan hier anders een adviesgroep “Naar een

  overzichtelijk en ordentelijk geregistreerd Zwolsch-weblog” over worden

  opgestart?

  Voorzitter = Tim? Goed plan!
  Kom kom! Alle gekheid op een stokje: op het moment dat iemand een te groot

  plaatje of te veel smileys post geven de admins ook aan dat dat niet de

  bedoeling is in verband met leesbaarheid van het weblog.
  Vergeet niet, dat Tim niet eens valt over de inhoud van deze lappen tekst.

  Dat is namelijk wel waar de discussie enige dagen geleden voor de zoveelste

  keer over opgestart is. Volgens mij komt Tim met een oplossing die het beste

  is voor alle partijen. Niemand hoeft de mond gesnoerd te worden en mensen die

  vallen over inhoud van bepaalde posts kunnen er gemakkelijk overheen lezen.

  Is dit een spelletje? Dan pas ik, bij dezen. Volgens mij kan er maar 1

  de regels op een weblog vaststellen. Dat is de webmaster. Zou me anders een

  wildgroei geven.

  Nee, geen spelletje. Een serieuze en goede suggestie!
  Tim had dit verhaal ook kunnen mailen naar de admins en zo verzoeken dit als

  regel op te stellen. Ik vind dat hij het nu netter aanpakt. Hij doet een

  beroep op begrip voor de situatie en gezond verstand van de medewebloggers

  hier om te zorgen dat het weblog toegankelijk blijft voor nieuwkomers!

  Bericht door Derk, op 12 augustus 2010 om 21:01
  @Tim, ik vind dat dick in punt 5 wel wat heeft met zo’n examen. Kans voor je

  hoor 10 keer les per mail ( 30 euro) Examen incl diploma ( 50 euro) Geld ligt

  echt op de straat ongekende mogelijkheden hier mee, dat dick daar nou net mee

  moet komen en ik het niet gezien heb grrrrrrrrr

  Haha! Ja, een gat in de weblogmarkt! Tim als examinator! 😉

  Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 21:01
  PS mis uberhaupt de “probleem”stelling en het doel.

  Hier valt mijn mond echt open van verbazing!
  Meen je serieus dat je onduidelijk is waarom mensen gejatte tekst als

  herkenbaar zouden willen zien?
  Zijn de discussies van “nieuwelingen” die inmiddels weg zijn (en

  waarschijnlijk niet meer terugkomen) echt volledig aan je voorbij gegaan?
  Zonder te zeer die discussie inhoudelijk open te hoeven trekken: telkens als

  iemand daarover viel hebben verschillende mensen hier (waaronder ikzelf)

  aangegeven:”Als je valt over de vele posts van Dick moet je er gewoon

  overheen lezen! Maak je er niet zo druk om!”
  Maar misschien is het wel een idee (goed idee van Tim) om zelf ook die handreiking te doen en in ieder geval gejatte tekst herkenbaar te maken voor medewebloggers door er quotes van te maken.

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:40
  Goedemorgen!

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:42
  Het is vrijdag de dertiende!

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:45
  Oppassen voor:

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:45
  1. zwarte katten.

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:46
  2. Niet onder een ladder doorlopen.

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:47
  3. Ook geen paraplu opsteken in huis.

  Het is mogelijk meerdere regels in 1 bericht te zetten hoor 😀

  Bericht door Peter Erik de Visser, op 13 augustus 2010 om 07:52
  Vraagje:
  Het is lekker, maar stelt niet veel voor.

  Snert?

  Excuses voor de lap tekst die ik hier weer neerplemp, maar goed. Ik heb me voorgenomen me niet meer te druk te maken om de zaken die op WLZ plaatsvinden (dat heb ik vorig jaar wel afgeleerd). Maar ik denk hier een simpele miscommunicatie waar te nemen. Misschien dat mijn toevoegingen één en ander kunnen verduidelijken.
  Bovendien leek het me handiger gewoon alles in één bericht te gooien in plaats van er allemaal losse berichten van te maken.

  @Tim… hoe word je het liefste genoemd? Tim, Timmy of maakt je dat niet uit?

  Ik ga weer aan het werk! Nog genoeg te doen! Fijne dag allen!

 • Damn! Door het gebruik van Notepad bij het voorbereiden van bovenstaande tekst zijn er extra regeleinden in gekomen die ik bij het voorbeeld niet zag! En dat in een stuk waarin ik vooral pleit voor Tims voorstel voor betere leesbaarheid!

  @Admin: ik heb het opgeslagen…indien mogelijk kan bovenstaande reactie verwijderd worden en kan ik deze even opnieuw zonder regeleinden plaatsen…

  Excuses.

  =============

  Helder, duidelijk en goed.

 • Uh Plantman….als je toch bovenstaande posten aan het kopiëren en ontleden bent….vergeet deze dan niet:

  Bericht door Tim, op 12 augustus 2010 om 22:06
  Dick moet gewoon niet zo happen, dat is alles. Het was meer als grap bedoeld dan als serieus iets. Maar wel mooi om een discussie aan te wakkeren. Daar schijn ik goed in te zijn.

  En nog enkele anderen van mij. Heb genoeg tekst achtergelaten en begin niet opnieuw. We zijn het niet eens, vooral niet over verregaande regelgeving…lappen tekst doornemen en het webbeheer. Wil het graag zo laten….vooral niet alleen om de tijd (is misschien wel het belangrijkste element in ’t leven: dat dan weer wel);)

  Sowwwwwwwwwwwing the seeds of love NU :D:D:D

 • Nog een positief bericht op deze mooie vrijdag de 13e, waar de zon alweer heftig tussen de bladen van de bodem doorknispert:

  De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met 2,1 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Ook ten opzichte van het eerste kwartaal dit jaar was er groei: 0,9 procent.

  Een fors gestegen export droeg bij aan de groei. Vergeleken met het tweede kwartaal 2009 steeg het volume hiervan met 12 procent. Het buitenland had met name interesse in producten van de chemische, metaal- en elektrotechnische industrie.

 • Bericht door dick, op 13 augustus 2010 om 08:27
  @ Natas: Alleen aan het eind van de middag werken Natas?

  Nope, de eerste post van vandaag was vlak voor dat ik op weg ging naar het eerste pand. Vanmorgen 2 gehad, eind van de middag nog 2 en dan is het weekend.

  Heer Kessler noemde alle FiFa critici (wilde het ff opzoeken, maar zie het nog niet zo snel) “zure zeurzakken” oid….tja zo gaat het met de ivoren toren-bewoners. Kan die Kessler niet eens gaan afdouchen?

  Meegekregen inderdaad, volgens mij heeft die man half niet in de gaten hoeveel nederlanders het liever niet hebben! Kost gewoon te veel geld, nou was dat niet zo erg als je alle inkomsten ook zelf kreeg maar ja we weten hoe het gaat bij FIFA=MAFFIA he, te belachelijk voor woorden.

  Eens met plantje!

  Vrijdag de 13e, HEERLIJK!

  Wichert, niet misselijk worden op de kermis he;)

 • Rijkswaterstaat laat de asfalteringswerkzaamheden aan de A28 tussen Zwolle en de Lichtmis overdoen.

  Door een kapotte asfalteermachine is de weg niet vlak. Het verkeer hobbelt flink en dat is absoluut niet de bedoeling laat een woordvoerder van de wegbeheerder weten. Hij benadrukt wel dat het de staat van de weg geen gevaar oplevert voor het verkeer.

  Wanneer de weg hersteld wordt, is nog niet bekend, maar lang kan het volgens de woordvoerder niet duren. Dit omdat de planning vanwege de Spoedwet erg strak is, waardoor de verbreding een feit kon worden. ‘De weg wordt zo spoedig mogelijk hersteld. Het wordt in het bestaande werk meegenomen.’

  De A28 tussen Zwolle en Lankhorst wordt verbreed van twee keer drie naar twee keer vier rijbanen. Volgens planning is het werk medio 2011 gereed.

 • Hier blijven QM! Anders gaat er weer een kleurrijk figuur weg.
  De Amerikanen lijken elkaar idd een 2e crisis aan te praten. Economie=vertrouwen….ja, en als je dan lekker negatief alles afz*ikt en niet met hoopvolle dingen komt: zou het idd best kunnen.
  Helaas is die negatieve, soms zelfs-roddelhouding hier ook overal te zien. Natuurlijk alleen als ze zelf geen risico lopen en als het kan anoniem kunnen blijven.

  Wat bedoel je met een puntje?

  ALLES IS LIEFDEEEEEE BLOFFFFFFFFFFFFFF 3FM :D:D:D

 • Verdorie! Dat had ik al gemerkt Marcello. Ik hoopte eigenlijk dat dit “erbij hoort” en dat dergelijke oneffenheden in de loop der tijd er wel “uit gereden” konden worden.
  Erg jammer voor de mensen die daar zo hard aan het werk zijn! Ik vond dat het al zo goed opschoot!

  Hopen voor ze dat ze binnenkort ook een paar meevallers hebben!

 • @ Derk, zal wel stoer zijn zoon za*dcontainer. Las gister ook hele flinke en stoere “hang em overal maar in”- taal van Clint Eastwood (70 jaar). Clint had niet alleen de ene verhouding na de andere, maar vaak ook de ene TIJDENS de andere. Het begon vaak op de seten in veel gevallen kwam er gelijk met de voltooiing van de film een eind aan. Ook liep het wel eens veel langer. Bij voorkeur….tuurlijk….zo geheim mogelijk gehouden. Waaruit overigens naast een stroom van abortussen, ook nog eens 4 “onwettige” kinderen uit voort kwamen”.

  * Wippen om een rolletje als starf*cker? ‘T is voor die meiden te hopen dat ze er wel wat aan verdiend hebben anders hadden ze beter h*er kunnen worden.

  Warren Beatty is op het gebied van nog verder ….volgens zijn biogrraaf zou hij “give or take” 12.775 verschillende vrouwen hebben bekend in zo’n 30 jaar.

  * deze competitie recordn*uken, heeft volgens mij uiterst weinig met liefde te maken. Maar gelukkig mag iedereen dat zelf weten.

 • Kreeg net geweldig nieuws te horen.

  Het CDA/VVD gaan NIET bezuinigen op ontwikkelingshulp.

  Ben benieuwd hoe Wilders dit uitlegt aan zijn achterban,zou dit nr 2 zijn van zijn speerpunten na de AOW die hij aan de wilgen hangt?

 • Zwolse dat kan hij niet maken volgens mij.Dat is toch helemaal tegen zijn programma.Afgesproken werk van die andere twee.Kijken hoever ze kunnen gaan.VVd wou toch ook veel bezuinigen en de CDA wat minder en nu helemaal niet?????

 • Natascha het zal reuze meevallen want je krijgt mij nog niet op een schommel hoor.Heb je die KNVB bobos nog gehoord,die Been uit NW Leusen.Nedeland gaat er aan verdienen.Ik had vanmorgen al een ingezonden stukje in De Stentor.Laat ze lekker naar Rusland gaan die willen ze graag hebben.Hoop dat ze dan niet uitgerookt worden.

 • Het CDA/VVD gaan NIET bezuinigen op ontwikkelingshulp.

  Ben benieuwd hoe Wilders dit uitlegt aan zijn achterban,zou dit nr 2 zijn van zijn speerpunten na de AOW die hij aan de wilgen hangt?

  :D:D:D Geert is alleen maar met de Islam bezig. Levert de volgende dag zijn breekpunt in nu de bezuinigingen op een linkse hobby…..Mark trouwens ook…..

  Het (uit)lachspiegelkabinet

 • Duitse economie groeit hard 3.7 %,als ze maar normaal blijven daar,misschien goed voor onze oud Wethouder v Dooremolenkan hij aan geld komen voor een zwembad bij zijn camping.Dat kan hij niet betalen van zijn Zwolse wachtgeld.

 • De onderhandelaars van VVD, CDA en PVV hebben vergaande overeenstemming bereikt over het verminderen van het aantal ministeries. Aan de formatietafel is bovendien besloten dat het minderheidskabinet van VVD en CDA het huidige budget van ontwikkelingssamenwerking grotendeels zal ontzien.

  De kabinetsformatie is daarmee op stoom, al voorzien de verschillende onderhandelingsclubjes van Kamerleden uit de drie fracties nog wel zeer grote problemen bij het zoeken naar de benodigde 18 miljard bezuiniging die de coalitie in aanbouw wil doorvoeren. Daarom noemde een ingewijde het gisteren zeer onzeker of voor de derde dinsdag in september, Prinsjesdag, de akkoorden klaar zijn voor het VVD-CDA-minderheidskabinet dat gedoogsteun moet krijgen van de PVV van Geert Wilders.

  Net als bij de mislukte Paars-plus formatie willen ook de onderhandelaars van VVD, CDA en PVV flink de bezem halen door de Haagse ambtelijke organisatie. Ze zijn het eens over verschillende samenvoegingen van departementen:

  Vrom en Verkeer en Waterstaat fuseren en dat wordt het ministerie van Ruimte.

  Justitie neemt het gezag over de (nieuwe nationale) politie over van Binnenlandse Zaken en wordt opgetuigd tot een groot departement: ??Veiligheid en Recht??.

  Binnenlandse Zaken wordt sterk afgeslankt en beperkt zich vooral tot taken voor het lokaal bestuur.

  Daarnaast worden Economische Zaken en Landbouw samengevoegd tot een departement voor ??Bedrijvigheid??.

  Aan het Binnenhof wordt steeds vaker voorspeld dat ??Bedrijvigheid?? in handen van het CDA komt, met Maxime Verhagen als minister.

  De bestaande projectministeries voor Wonen, Wijken en Integratie en voor Jeugd en Gezin zullen volgens betrokkenen rond de formatie worden opgeheven bij aanvang van de komende kabinetsperiode.

  Het lastige meningsverschil over het budget voor ontwikkelingssamenwerking, waarop VVD en PVV sterk wilden bezuinigingen, zou zijn beslecht in het voordeel van het CDA. De internationale afspraak om 0,7 procent van het nationaal inkomen aan ontwikkelingshulp te besteden blijft overeind, waarmee deze sector minder hoeft te bezuinigingen dan eerst werd gevreesd.

  Nu daar weinig geld wordt weggehaald staan de onderhandelaars echter voor extra grote problemen bij het zoeken naar bezuinigingen ter waarde van de afgesproken 18 miljard.

 • Klopt Zwolse:

  PVC-coalitie eens over kleiner Den Haag

  Binnenlandse Zaken gedecimeerd … Justitie wordt ‘Veiligheid en Recht’ ?? EZ + Landbouw wordt ‘Bedrijvigheid’ ?? VROM + V&W wordt ‘Ruimte’ ?? Wonen & Integratie geëlimineerd ?? Ontwikkelingssamenwerking mag blijven

  VVD, CDA en PVV hebben een akkoord bereikt over de nieuwe indeling van het aantal ministeries. Dat schrijft Trouw. VVD en PVV snijden minder in ontwikkelingssamenwerking dan voorzien. Het is onzeker of de onderhandelaars overeenstemming over de benodigde 18 miljard bezuiniging vóór Prinsjesdag halen.

  Net als de mislukte PaarsPlus formatie willen ook VVD, CDA en PVV het budget voor de Haagse ambtelijke organisaties drastisch inkrimpen. Bij aanvang van de kabinetsformatie tussen VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV zullen de projectministeries Wonen, Wijk en Integratie en Jeugd en Gezin worden opgeheven. Binnenlandse Zaken wordt sterk afgeslankt en gaat zich meer richten op taken voor het lokaal bestuur. De onderhandelaars zijn het verder eens geworden over de volgende samenvoegingen:
  VROM en Verkeer en Waterstaat wordt het Ministerie van Ruimte. Justitie neemt het gezag van de politie over van Binnenlandse Zaken en wordt een groot departement ‘Veiligheid en Recht’. En Economische Zaken en Landbouw worden samengevoegd tot een departement voor ‘Bedrijvigheid’. Volgens geruchten op het Binnenhof komt dit ministerie in handen van Verhagen.
  VVD en PVV hadden gehoopt flink te bezuinigen op ontwikkelingssamenwerking, maar daar stak het CDA een stokje voor. De internationale afspraak om 0,7 procent van het nationaal inkomen aan ontwikkelingshulp te besteden wordt in stand gehouden.

  Kleiner Den Haag—–MadurodamKabinet?

  kleinere ministeries wilden ze al lang. CDA wilde vorige keer niet omdat de taak te groot zou worden

 • Bericht door Zwolse, op 13 augustus 2010 om 11:01
  De onderhandelaars van VVD, CDA en PVV hebben vergaande overeenstemming bereikt over het verminderen van het aantal ministeries. Aan de formatietafel is bovendien besloten dat het minderheidskabinet van VVD en CDA het huidige budget van ontwikkelingssamenwerking grotendeels zal ontzien.

  De kabinetsformatie is daarmee op stoom, al voorzien de verschillende onderhandelingsclubjes van Kamerleden uit de drie fracties nog wel zeer grote problemen bij het zoeken naar de benodigde 18 miljard bezuiniging die de coalitie in aanbouw wil doorvoeren. Daarom noemde een ingewijde het gisteren zeer onzeker of voor de derde dinsdag in september, Prinsjesdag, de akkoorden klaar zijn voor het VVD-CDA-minderheidskabinet dat gedoogsteun moet krijgen van de PVV van Geert Wilders.

  Net als bij de mislukte Paars-plus formatie willen ook de onderhandelaars van VVD, CDA en PVV flink de bezem halen door de Haagse ambtelijke organisatie. Ze zijn het eens over verschillende samenvoegingen van departementen:

  Vrom en Verkeer en Waterstaat fuseren en dat wordt het ministerie van Ruimte.

  Justitie neemt het gezag over de (nieuwe nationale) politie over van Binnenlandse Zaken en wordt opgetuigd tot een groot departement: ??Veiligheid en Recht??.

  Binnenlandse Zaken wordt sterk afgeslankt en beperkt zich vooral tot taken voor het lokaal bestuur.

  Daarnaast worden Economische Zaken en Landbouw samengevoegd tot een departement voor ??Bedrijvigheid??.

  Aan het Binnenhof wordt steeds vaker voorspeld dat ??Bedrijvigheid?? in handen van het CDA komt, met Maxime Verhagen als minister.

  De bestaande projectministeries voor Wonen, Wijken en Integratie en voor Jeugd en Gezin zullen volgens betrokkenen rond de formatie worden opgeheven bij aanvang van de komende kabinetsperiode.

  Het lastige meningsverschil over het budget voor ontwikkelingssamenwerking, waarop VVD en PVV sterk wilden bezuinigingen, zou zijn beslecht in het voordeel van het CDA. De internationale afspraak om 0,7 procent van het nationaal inkomen aan ontwikkelingshulp te besteden blijft overeind, waarmee deze sector minder hoeft te bezuinigingen dan eerst werd gevreesd.

  Nu daar weinig geld wordt weggehaald staan de onderhandelaars echter voor extra grote problemen bij het zoeken naar bezuinigingen ter waarde van de afgesproken 18 miljard.

  Dit had ook zo gekund:
  “Interessant” politiek stukje.

  Kan aan mij liggen, maar ik heb Google moeten gebruiken om te zien, dat het hier een stuk van een andere website betreft en niet een stuk dat Zwolse zelf geschreven heeft.

 • Precies Plantje.

  Het had ook gekunt dat bij mijn geboorte er nog een aanhanseltje bij hing en dat ik een jongetje was.

  En mag ik zelf bepalen hoe en wat ik schrijf?
  Mocht ik ooit hulp nodig hebben dan roep ik je wel ok?

 • Goedemorgen allemaal.
  Gisteren een gezellige dag gehad. Wat een volk is dat als je mee doet als figurant. Sommigen zijn al zo “ervaren”dat ze het nog beter weten dan de regiseur. Toen we aankwamen was al snel duidelijk dat ze te weinig figuranten hadden.
  En iedereen die mee kwam probeerden over te halen om ook mee te doen.
  Ik voelde er niet zo veel voor, maar mijn ega hadden ze al wel snel die richting uitgepraat. En ik dan, dacht ik toen. Had niet zoveel zin om alleen het strand o.i.d op te zoeken.

  Dus uiteindelijk ook overgehaald door de familie om mee te doen.
  Was toch ook wel bijzonder, er zijn echt mensen die dit wekelijks een aantal keren doen, die 1 doet het voor de gezelliheid (ben alleen) de ander doet het puur voor het geld naast zijn AOW bijvoorbeeld (om daar bijv de vakantie van te betalen.)

  Het leukste vond ik toch wel weer dat je in aanraking kwam met allerlei verschillende de mensen en we hebben veel gelachen.

  De laatste scene waarin we drijfnat zouden worden doordat we 4000 liter water over ons heen zouden krijgen, heb ik maar niet mee gedaan, had niet zo’n zin om 11/2 uur terug te rijden in drijfnat ondergoed.

  Voor herhaling vatbaar, misschien wel als je dit net zo als gisteren met zijn drieën doet. We hoefden gelukkig weinig “echt”te wachten.

 • Wie gaat nu de reegallerij bijhouden, zag dat admin daar een oproep voor deed, maar zag lijstjes die door verschillende personen zijn gemaakt.

  Gaat nu 1 persooon het bijhouden of schaffen we het af?

 • Pff, wat is dat voor een reactie Dick? Ik bepaal zelf wel hoevaak en wanneer ik wil reageren, en ben niet op de hoogte van commissies hier op dit log.

 • Bericht door Jacq., op 13 augustus 2010 om 11:10
  Je zou ook het besluit, dat er niet getornd wordt aan de uitgave voor ontwikkelingshulp, toe kunnen juichen

  Hoi Jacq.
  Je komt me als nieuw over. (Maar ik kan eerdere berichten ook gemist hebben)

  Welkom hier!

 • Bericht door dick, op 13 augustus 2010 om 11:14
  Derk, hoe is’t jongen: nog werken vandaag? Mailbox al gechecked overigens?

  Inderdaad druk ga het vandaag ook niet redden om bij Tim langs te gaan.
  Mail gelezen en je hebt een mail terug.

  Als ik alles zo hier lees moet het snel kerst gaan worden 8)

 • Bericht door dick, op 13 augustus 2010 om 10:39
  Natas, vond je de Sigmund wel leuk? Want je reageert alleen op “wanneer je werkt”

  Excuus, ik vond m wel grappig idd!

 • Bericht door Zwolse, op 13 augustus 2010 om 11:17
  Precies Plantje.

  Het had ook gekunt dat bij mijn geboorte er nog een aanhanseltje bij hing en dat ik een jongetje was.

  Euh…ja…

  En mag ik zelf bepalen hoe en wat ik schrijf?

  Ja hoor…was maar een suggestie t.b.v. leesbaarheid. In het verlengde van Tim’s suggestie.

  Mocht ik ooit hulp nodig hebben dan roep ik je wel ok?

  In het verleden hebben we over mijn hulp al een vervelende discussie gehad die ik enkel kon beëindigen door mijn excuses aan te bieden, er niet meer op in te gaan en niets meer over taal- en spelfouten te zeggen. Ik verwacht dan ook niet dat je me er voor roept.

  ’t Was maar een suggestie. Maar goed…dit wordt ook aanvallend opgepakt dus ik zal het maar laten zitten.

 • @ Jacq. een uitlokkende reactie die geloof ik geslaagd is. Natuurlijk bepaal je alles zelf (als je met zo weinig mogelijk mensen hoeft rekening te houden) ….heb me hier al regelmatig uitgesproken voor de “zo maximaal mogelijke vrijheid”.

  Zou het leuk vinden als je vaker reageerde. Sta absoluut zo in het leven: hoe meer zielen hoe meer vreugd. En aangezien je hier toch al bent….gooi je gedachten te grabbel 😉

  Beoordelingscommissie? Beoordelen we niet dagelijks?
  Misschien zitten we daar allemaal wel in. Hier is ie niet voor zover ik weet.
  ———————-

  OWwwwwwwwwwwwww Wind of change-Scorpions :D:D:D

 • Plantje.

  Ik raak er door geirriteerd als anderen willen bepalen ,hoe en en op wat voor manier er hier geschreven wordt.

  Er is er maar 1 die op dit forum de regels bepaald en dat is de admin lijkt mij.
  Zolang deze niet aangeeft dat het anders moet,lijkt het mij dat dit alles zijn goedkeuring heeft.

 • Bericht door wichert, op 13 augustus 2010 om 10:55
  Natascha het zal reuze meevallen want je krijgt mij nog niet op een schommel hoor.Heb je die KNVB bobos nog gehoord,die Been uit NW Leusen.Nedeland gaat er aan verdienen.Ik had vanmorgen al een ingezonden stukje in De Stentor.Laat ze lekker naar Rusland gaan die willen ze graag hebben.Hoop dat ze dan niet uitgerookt worden.

  KNVB Bobo’s niet gehoord nee, dus we gaan erop verdienen? Een knaak en een bos wortels?;) Jammer toch wichert dat er niet ff een referendum ofzo over uit gaat.

  Bericht door Zwolse, op 13 augustus 2010 om 11:17
  En mag ik zelf bepalen hoe en wat ik schrijf?

  Dat is nou juist het punt, het is niet door jou zelf geschreven en dat lijkt wel zo, dat is dus wat sommige mensen als vervelend kunnen ervaren. En als Dick erop aangesproken wordt vind ik het wel zo eerlijk dat dat ook bij anderen gebeurd, anders lijkt het weer zo’n hetze tegen Dick.;)

 • Gaaf Ingrid! Zou best eens mee willen, lijkt me lachen.
  Nu afwachten hoe lang jij en je zoontje in de film zitten natuurlijk

  Was dat drijfnatte ondergoed het enige probleem? Daar is ook wel een oplossing voor 😉

  De laatste scene waarin we drijfnat zouden worden doordat we 4000 liter water over ons heen zouden krijgen, heb ik maar niet mee gedaan, had niet zo’n zin om 11/2 uur terug te rijden in drijfnat ondergoed.

  Ja het was me een kwajongen die Dik Trom….wanneer komt ie uit?

 • In het verleden hebben we over mijn hulp al een vervelende discussie gehad die ik enkel kon beëindigen door mijn excuses aan te bieden, er niet meer op in te gaan en niets meer over taal- en spelfouten te zeggen. Ik verwacht dan ook niet dat je me er voor roept.

  Zei er ook duidelijk OOIT bij Plantje.

 • @ Jacq:

  Je zou ook het besluit, dat er niet getornd wordt aan de uitgave voor ontwikkelingshulp, toe kunnen juichen

  Daar ken je mij toch wel voor. Ik vind het :D:D:D Willem Lucht zat vanmorgen nog op zijn draadje te verdedigen dat er absoluut op de ontwikkelingshulp moest worden bezuinigd…..stokpaardje van Mark en (lnikse hobby) Geert….veruit het opvallendste nieuwsfeit lijkt me. Vind je niet?

 • Misschien probeert Plantje alleen maar duidelijk te krijgen wat Tim bedoeld Zwolse en moet je het niet zo zwaar opvatten, hij bedoeld het vast niet zo kwaad.

  @ Derk, ik heb het niet eens gelezen hahaha

 • Bericht door Zwolse, op 13 augustus 2010 om 11:39
  Plantje.

  Ik raak er door geirriteerd als anderen willen bepalen ,hoe en en op wat voor manier er hier geschreven wordt.

  Er is er maar 1 die op dit forum de regels bepaald en dat is de admin lijkt mij.
  Zolang deze niet aangeeft dat het anders moet,lijkt het mij dat dit alles zijn goedkeuring heeft.

  Daar heb je helemaal gelijk in. Admins bepalen hier de regels!

  Daarom nog even herhalen (in veel minder woorden) wat Tim en ik al vaker gesteld hebben:
  Er zijn mensen die moeite hebben met bepaalde posts. Het is niet goed dat soort posts te verbieden.
  Tim doet een zeer goede suggestie om een compromis te sluiten. Dat is absoluut geen “regel” maar wel een suggestie. Persoonlijk denk ik dat dat een mooie gulden middenweg is waar velen plezier van kunnen hebben!

 • Derk.
  Mijn dag kan al niet meer stuk,met het fantastische bericht dat Geert zijn 2e speerpunt heeft ingeleverd,het kan alleen nog maar leukerder worden.:D

 • @ Derk, 11:24; bedankt voor de snelle reactie. Laat de Kerst nog maar ff….eerst nog een paar buitenfeesten…het zonnetje staat er nu al op….de nostalgische herfst en dan pas weer de kunstmatige warmte zoeken.

 • Bericht door Natascha, op 13 augustus 2010 om 11:43
  Misschien probeert Plantje alleen maar duidelijk te krijgen wat Tim bedoeld Zwolse en moet je het niet zo zwaar opvatten, hij bedoeld het vast niet zo kwaad.

  Dank! Ik bedoel nooit iets kwaad.
  Ik mag hopen, dat dat inmiddels bekend is.

 • Bericht door dick, op 13 augustus 2010 om 11:45
  @ Natas

  gelukkig, dat dacht ik al. Ga je nog naar Emmen?

  Nee, red dat niet, iemand heeft bedacht dat het een auto combi moest zijn dat icm tot 19 uur werken lukt gewoon niet.

 • Bericht door Plantje, op 13 augustus 2010 om 11:45

  Dank! Ik bedoel nooit iets kwaad.
  Ik mag hopen, dat dat inmiddels bekend is.

  Net als dat Derk vind dat je Dick heb moeten ontmoeten om hem een beetje te kunnen begrijpen, is dat misschien bij jou ook wel het geval;)

 • @ Natascha, 11:49; er zou meer “ontmoet” moeten worden. Beter als dat anonieme (voor sommigen veilig-anonieme) geneuzel. Zegt iemand die zonder zijn foto op facebook staat 😮 Maar da’s onhandige onkunde, gister heeft mijn zoontje bijvoorbeeld nog een virusscan, die verlopen was, op mijn laptop geïnstalleerd.>:(

 • Ik probeer altijd alles te benaderen met een positieve insteek. Dat is gezond hoor! Verder merk ik dat politiek een gevoelig onderwerp is hier. Het heeft ook niet mijn belangstelling. Waarom niet een Politiek Log? Eureka!

 • Plantje.

  Er zijn dikwijls onderwerpen en de manier waarop, waar IK misschien ook weleens moeite mee heb, dan lees ik het niet.

  Het is en blijft internet hoor,daar waar ieder zich op zijn/haar manier uiting geeft.

  Het is mijn prive leven niet waar je rekening mee gaat houden, met degenen die bij je horen.

  Kom op zeg,zolang je jezelf binnen de voorwaarden houd die hier gesteld zijn is er niets aan de hand.

 • @Dick

  Ik roep het vaak maar dat is dus gewoon echt de pest van internet, je kunt er geen intonaties van spraak uithalen, gezichtsuitdrukkingen etc

 • Bericht door Jacq., op 13 augustus 2010 om 11:56
  Ik probeer altijd alles te benaderen met een positieve insteek. Dat is gezond hoor! Verder merk ik dat politiek een gevoelig onderwerp is hier. Het heeft ook niet mijn belangstelling. Waarom niet een Politiek Log? Eureka!

  Kijk! Dat is denken in oplossingen! 🙂

 • Bericht door Zwolse, op 13 augustus 2010 om 12:01
  Natascha.

  Nee hoor;

  Maar ga weer verder ben drukkies met verhuizen.L heeft huisje gekregen en gaat morgen over.

  Nou daar ben ik blij om!

  Oh wat leuk zeg!! Feliciteer hem maar aub!

 • Drama123 geeft aan het druk te hebben.
  Hij stuurde het volgende scoreformulier voor het openen van het Algemeen Log:

  Danny 1
  Cees 1
  Leo R 1
  Larry 1
  -R 1
  Ronald Revenberg 1
  Amazone 1
  D 1
  John van Boven 1
  Ernst 1
  Bas 1
  Han 1
  Gerrit D, 1
  Yvonne 1
  Hans2 1
  Brug 1
  Maarten 1
  Bob 1
  Ydick 1
  Ghehehe 1
  Ronald 1
  Marleen 1
  Inge 1
  Marcello 1
  ElRey 1
  bantega 1
  Chris 2
  Wilbert 2
  Zwollenaar 2
  -P- 2
  Wichert 2
  Japser 2
  Edwin 2
  Bernard 2
  Eva 2
  Erica 2
  Ghehe 2
  Papa 2
  Zwolse 2
  Marieke de tweede 2
  JanD 3
  Verdieping 3
  Appie 3
  Koko Hattem 3
  Plantje 3
  Wim 4
  ja-tja 4
  Derk 4
  Natascha 5
  Ingrid 5
  Gezellig 6
  drama123 6
  Tim 6
  Assendörper 8
  Joppuh 9
  Admin 10
  Dick 20

 • @ QM; heeft ome Dirk daar zijn aan het faillissement onttrokken schilderijen etc? Heeft ie er vast een grote schuur bij. En een aparte ontvangsthal voor zijn grote vrienden Lowie, Zalmpie, van Linschoten, JP (Dirk wilde ooit minister voor het CDA worden) en natuurlijk sprekende pop van Goor.

  Nee, bij dat hok waar dat zoere bettie geregeld kwam, wil ik nog niet gratis wonen.
  ———–
  Er is ook een speelgroedmuseum in Norg en ’t is een geinig dorp, met weinig inwoners. Misschien wat voor Geert en zijn lijst, die ziet ie toch al als speelgoed. Nog wel eens wat weer gehoord van Drinkman en zijn jugend?

 • @ jacq; Je zult mij niet kunnen betrappen op het feit dat ik hier reageer op de meest gevarieerde onderwerpen. Ook post ik dagelijks zeer gevarieerde zaken. Politiek vind ik interessant om te volgen. Ook omdat het zoveel bepaalt in ons leven.

  Discusseren vind ik ook leuk….maar lang niet altijd. Als ik met vrienden ben, gaat het niet over politiek. Ook thuis niet trouwens. Ben ook altijd van een positieve insteek en bijvoorbeeld ook van “als de zon straalt….straal terug” (geintje die ik hier zo aan de muur zag hangen van mijn onder de naam liggende site). Lachen is zo’n heerlijke emotie, laten we proberen dat zoveel mogelijk te doen en verder zoveel mogelijk uit de dag te halen.

  Ben niet voor webloghokjes met aparte onderwerpen. Dubbelposten als ze over meerdere onderwerpen gaan bijvoorbeeld? (je hoeft niet te antwoorden ;)) Hoeft nooit eigenlijk. Zou leuk zijn als je hier met wat (al dan niet) prikkelende teksten langskomt.

  Eureka!…..kom je er vaak?

 • Te snel: Je zult mij niet kunnen betrappen op het feit dat ik hier reageer op de meest gevarieerde onderwerpen. Volgens mij reageer ik hier op de meest gevarieerde onderwerpen.

  Sorry!

 • Komt ee nvrouw bij de dokter, zegt “ikben zo vergeetachtig”
  Vraagt de dokter, “en sinds wanneer heeft u dat?”
  Zegt de vrouw: “wat dokter???”

 • Absoluut Natas! Ik heb het al gezien! Prachtig gewoon, jammer dat de Bosuil geen vierkante palen heeft, die hebben ze als een van de laatste clubs afgeschaft. Alleen Edon heeft ze dus nog!

 • 🙂 Mooie foto-reportage Marcel. Daar kunnen de potjes bier in plastic nog mee de tribune op. We hadden in 2004 met D1 ook een tournooi in Belgenland….ook heerlijk gemoedelijk. Net nog ff foto’s gekeken maar er zit geen geschikte voor hier bij. Ben ergens in gesprek met een hele gave Belgenkop…die ook overal skijt aan had. Maar mijn hoofd hier….laammemaar niet doen. Vorig jaar 5 juni kun je bij een kerel met een immervolle rugzak vol bier, ook grote pullen bestellen. Terwijl je voetbal keek. Hij was er de hele wedstrijd met een stel maten druk mee. Gelijk onder het stadion was een drukbezochte kroeg (waar je de Duitsers ook nog heerlijk kon opnaaiien)….het bier daarvandaan mocht ook gewoon de tribune op.

  Wel een ouwe troep op die Belgen-foto’s niet?

 • Tjonge wat een heerlijk weer voor een wandeling 😀 Biedt een charmante dame ook nog spontaan ijskouwe blikjes (nieuw smaken) Schwebbes aan. D’r lieve lachje heb ik nog op ’t netvlies.

 • 8) Niet voor nixxx gekregen natuurlijk. Maar wel altijd met open vizier, geen dark glasses. Jij bent trouwens ook aardig met vrouwenfoto’s aan ’t strooien. 😮 Heb je nog ergens wat gevraagd in ’t gezichtenboek.
  Volgende week om deze tijd moet je al wel zo’n beetje weg zijn, niet?

  Deftig plekkie bij Stap op het Stratenfestival?

 • Niet dat ik er aan twijfelde, maar nu weet ik zeker dat dat ook wel weer goed gaat komen. Wij willen naar de Nieuwe Markt (hét Zwols terras in oprichting). Maar ook wat rondskieren he (niet teveel natuurlijk, want we zijn door de week al zo machtig druk). Misschien zien we je nog wel.

 • Ja, zou ik leuk vinden Dick. D’r geet trouwens niks boven lekker op ’t terras zitt-n en lekker skier’n en loer’n naar het alom aanwezig vrouwelijk schoon onder het genot van een lekker potje gerstenat! 😀

 • Mooi Joppuh, we zullen eens zien. Ben dit keer namelijk niet alleen in de stad. Zeker gezellig en volmondig eens met

  D’r geet trouwens niks boven lekker op ’t terras zitt-n en lekker skier’n en loer’n naar het alom aanwezig vrouwelijk schoon onder het genot van een lekker potje gerstenat!

  😉

 • Was dat drijfnatte ondergoed het enige probleem? Daar is ook wel een oplossing voor

  Die oplossing had ik niet zo’n zin in.

  Gaaf Ingrid! Zou best eens mee willen, lijkt me lachen.
  Nu afwachten hoe lang jij en je zoontje in de film zitten natuurlijk

  Een keer mee doen is zeker leuk. Wij doen het vast ook nog wel een x als het kan met ze drieën, de jongste vind dit erg leuk om te doen>en zo veel tijd met een 15 jarige om iets samen te doen krijg je niet meer. Samen met vrienden wordt steeds belangrijker. En terecht.

  De film komt begin dezember in de bioscoop als het goed is.En of we erin komen? de laatste scene zeker, want die was wel erg belangrijk voor de film, maar ja daar wou ik niet aan mee doen, en voor de rest, maakt mij niet zo veel uit, het was een leuke dag, en van het “verdiende”geld gaan we nog wat leuks doen.

 • Je hebt groot gelijk Ingrid; een unieke ervaring in de vakantie. Zoontje, vrienden en moeders, levert nog een paar cent op ook én misschien (een stukje) voor eeuwig vastgelegd 😀

 • an RTV Oost

  Een man uit Steenwijk is opgepakt omdat hij met een mes begon te zwaaien, toen agenten hem staande wilden houden.

  De man liep langs het spoor bij het station van Steenwijk. Hij liet zijn mes pas zakken toen een agent zijn dienstwapen pakte en zei dat zijn collega pepperspray zou gebruiken. De man zit vast.

  Geloof toch dat ik liever in Zwolle ben dan in Steenwijk.;)

 • Haha Ingrid: strak plan! Hoorde dat aanhangers die ene benoemde meneer juist lid wilden worden om om voor samenwerking te stemmen.

  Nou ja ze doen maar, maar ik blijf het vreemd vinden dat we nixxx uit Zwolle horen.

 • Dame! Ik was woensdagavond in Steenwijk, in café het Pandje. Daar speelde Willy van Jaarsveld & the Groove een geweldige pot Blues met ’n stevige knipoog naar de funk. Och och wat kunt die jongens lekker spelen. Roy Kuchel deed ook mee op toetsen en (dwars) fluit.
  Lekkerer muziek in een bruine kroeg met een lekker potje Grolsch erbij, wat wil je nog meer!?:D

 • Verdorie Joppuh: Willy van J….in Steenwijk had ik ook wel ff voor kunnen blijven. (PS Frans heeft pas een een ongeluk gehad: geen persoonlijk letsel). Het Pandje, volgens mij loop ik daar elke dag langs.

  Heb van meerdere mensen gehoord, zaterdag nog weer van een Steenwijker, dat het hier overdag gemoedelijk is (absoluut waar, vriendelijk groetend ook) maar dat er wanneer er wat drank in de man is, wel eens wat comedy is. Ach, da’s bij ons ook (als de Wezepers in ’t dorp zijn :o).

  @ Dame: —–de man liep langs het spoor en had niet eens in de gaten dat ie het spoor bijster was.

 • Geen nieuws dus wichert, heb denk ik over de aanleiding voor deze mededeling gelezen.

  Maar je post is wel een mooie aanleiding voor DE DIJKkkkkkkkkkkk Plof er zelf ook ff de radio voor uit :D:D:D

  Wat een passie, wat een bezieling, wat een show, wat een gevarieerde muzikanten…..hebben toch maar mooi onze brug geopend naar Stadshagen 😀

 • Pff zoveel voetbalsites….zo makkelijk af te plukken

  Zal ik maar beginnen met de gelegenheids TOTO (TOTO waar ben je? ):

  ⤢Zaterdag 14 Augustus
  ⤢18:45 Ajax info Vitesse 3-0
  ⤢19:45 PSV info De Graafschap 2-1 (laatste min.)
  ⤢19:45 VVV info Heracles 1-2
  ⤢19:45 AZ info Groningen 1-2
  ⤢20:45 Twente info Heerenveen 1-1
  **Twente dreit Ruiz naar Spanje te zien gaan.

  ⤢Zondag 15 Augustus
  ⤢12:30 Excelsior info Feyenoord 1-3
  ⤢14:30 Utrecht info NAC Breda 1-1
  ⤢14:30 Willem II info NEC 0-0
  ⤢14:30 ADO Den Haag info Roda JC 0-2

 • @ Natas: (wat) heeft die persoon op je nieuwe en gezellige avator met “Eurorent” te maken?

  En deze nog:

  Pff zoveel voetbalsites….zo makkelijk af te plukken

  Zal ik maar beginnen met de gelegenheids TOTO (TOTO waar ben je? ):

  ⤢Zaterdag 14 Augustus
  ⤢18:45 Ajax info Vitesse 3-0
  ⤢19:45 PSV info De Graafschap 2-1 (laatste min.)
  ⤢19:45 VVV info Heracles 1-2
  ⤢19:45 AZ info Groningen 1-2
  ⤢20:45 Twente info Heerenveen 1-1
  **Twente dreit Ruiz naar Spanje te zien gaan.

  ⤢Zondag 15 Augustus
  ⤢12:30 Excelsior info Feyenoord 1-3
  ⤢14:30 Utrecht info NAC Breda 1-1
  ⤢14:30 Willem II info NEC 0-0
  ⤢14:30 ADO Den Haag info Roda JC 0-2

 • Anders vul je deze eerst ff in Joppuh. Zul je zien dat er in die tijd een nieuw log komt 😉

  Pff zoveel voetbalsites….zo moeilijk af te plukken

  Zal ik maar beginnen met de gelegenheids TOTO (TOTO waar ben je? ):

  ⤢Zaterdag 14 Augustus
  ⤢18:45 Ajax info Vitesse 3-0
  ⤢19:45 PSV info De Graafschap 2-1 (laatste min.)
  ⤢19:45 VVV info Heracles 1-2
  ⤢19:45 AZ info Groningen 1-2
  ⤢20:45 Twente info Heerenveen 1-1
  **Twente dreit Ruiz naar Spanje te zien gaan.

  ⤢Zondag 15 Augustus
  ⤢12:30 Excelsior info Feyenoord 1-3
  ⤢14:30 Utrecht info NAC Breda 1-1
  ⤢14:30 Willem II info NEC 0-0
  ⤢14:30 ADO Den Haag info Roda JC 0-2

 • Dus kom maar op nu!

  PS: Mars is ff kijken of ie niet alsnog wat comibkaarten kan krijgen op kantoor dan ga ik supersnel werken vandaag en moet het toch misschien nog lukken op tijd te zijn, en anders, anders zijn we maar ietsie later

 • Mensen kunnen niet zeggen, dat ie er niet alles aan gedaan heeft

  UTRECHT – In winkelcentrum Rokade in Utrecht is aan het begin van de middag een speelgoedwinkel overvallen. Beide overvallers zijn na een massale klopjacht opgepakt.

  De twee gewapende mannen probeerden de inhoud van de kassa mee te nemen. Eén overvaller was zeven minuten na zijn daad al aangehouden. Volgens ooggetuigen heeft een Marokkaanse slager de overvaller met hakbijl en mes achterna gezeten, aangehouden en de overvaller overgedragen aan de politie.

  De buit was al door de politie gevonden en die liet een politiehond eraan snuffelen. De tweede overvaller had zijn kleren uitgetrokken en was in de Vecht gesprongen. Daar werd hij gevonden door de hond. Een politiehelikopter heeft assistentie verleend.

  De afzetting rond de Bart Smit is rond 14 uur weggehaald, zodat winkelend publiek weer aankopen kan doen.

  aangehouden en de overvaller overgedragen aan de politie

  ook nog! Hulde…

 • Dick, we hebben niet 4 cc’s dus mars kreeg geen kaarten mee, sorry maar ik vind het echt niet te geloven, het is *** FC Emmen waar ze tegen spelen niet GAE!>:(

 • Dick, ik heb even gedaan waar ik vroeger heel goed in was en dat was heel boos worden terwijl mars aan de telefoon zijn met hun, het heeft baat gehad, hij is nu kaarten halen.

  Vorig jaar of 2 jaar terug is er iets gebeurd maar dat was ook niet echt schokkend, maar verder nooit wat gebeurd!

 • Joppuh attentie! Belangrijkste vergeten:

  A28

  Amersfoort – Zwolle
  tussen ’t Harde en Zwolle-Zuid
  10 km langzaam rijdend tot stilstaand verkeer (vertraging: meer dan 30 min)

 • :D:D:D Grote klasse Natas! Als er verdeurie 1 recht op heeft!!!

  Dick, ik heb even gedaan waar ik vroeger heel goed in was en dat was heel boos worden terwijl mars aan de telefoon zijn met hun, het heeft baat gehad, hij is nu kaarten halen.

  Pakze 😉
  En veel plezier…

 • Ff rustig zitten, wat drinken. Misschien heb je nog tijd voor een goed muziekje. Anders in de auto. Raampie open, kop in de wind; moej eens zien hoe snel je het kwijt bent. Bovendien zijn er geen files naar Emmen 😉

  Door jou gaan ze vanavond winnen, je hebt iets van je doorzettingsvermogen, temprament en passie doorgestraald….maar da’s genoeg :D:D:D

 • De BeeldBuisBode onder….PaultjePils :D:D:D

  Studio Sport: EK Zwemmen (N2, 16:55)
  Rechtstreeks verslag van het EK in Boedapest

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – De ramp in Pakistan
  – Oud-wielrenner Theo de Rooij
  – Turnen met orang-oetangs

  Netwerk (N2, 20:25)
  – Afghanistan: opium voor het volk

  Voetbal International (RTL7, 20:30)
  – Inhoud onbekend

  Nova (N2, 22:15)
  – Mohammed Mostafaje, advocaat van de Iraanse Sakineh Mohammadie Asthiani, die doodstraf door steniging boven het hoofd hangt voor o.a. overspel
  – VVD, CDA en PVV willen minder ministeries. Maar levert dat wel echt bezuinigingen op? Oud-minister en organisatiedeskundige Pieter Winsemius hierover

  Sportjournaal (N3, 22:50)
  – Atletiek: de Diamond League in Londen
  – Voetbal: vooruitblik op het weekeinde
  – Zwemmen: het EK zwemmen in Boedapest
  – Wielrennen: Dutch Food Classic

  Voetbal: Jupiler League (RTL7, 23:00 )
  Samenvattingen van de wedstrijden van vandaag

  WIJZIGING: World Grand Prix Volleybal
  (RTL8, 23:50)
  Verslag van het World Grand Prix Volleybal.
  Kinderziekenhuis vervalt

  DOCU: Belpop (Canvas, 22:15)
  Wie de jonge Plastic Bertrand op YouTube ziet rondhopsen begrijpt onmiddellijk waarom Francis ‘Lou’ Depryck, producer en – naar nu blijkt ?? ook vertolker van de Franstalige punkhit ???a plane pour moi??, destijds Bertrand als ??zanger?? naar voren schoof. Hoe dan ook, het blijft een geweldig nummer. Een portret van de man achter deze, en vele andere hits.

  FILM: The Village (Eén, 22:15)
  Spannende thiller (2004) met occulte trekjes van M. Night Shyamalan, die eerder hoge ogen gooide met The Sixth Sense. De bewoners van een afgelegen dorpje, die nog leven volgens de normen van lang vervlogen tijden, krijgen het aan de stok met heksen uit het omringende bos. Maar zijn het wel heksen? Met Adrien Brody en Joaquin Phoenix.

  TALKSHOW: The review show (BBC2, 00:00)
  Vanuit Edinburgh worden het International Edinburgh Festival besproken, en het Fringe Festival. Met Paul Morley, journalist en voormalig manager en (bedenker van de slogans) van Frankie Goes to Holllywood, schrijfster Stella Duffy, comedienne Natalie Haynes en schrijfster en stand-up comedian A.L. Kennedy

  De zender Het Gesprek (vanaf 16:00)
  – The late show van David Letterman. Met de komieken Joan Rivers en Bill Burr en muziek van Steve Winwood (22:45)

  On air (N3, 22:00)
  – Turner Epke Zonderland traint orang-oetangs
  – Regisseur Kees van Nieuwkerk en acteurs Teddy Cherim en Matthijs van de Sande Bakhuyzen over hun film Sterke verhalen
  – Ex-wereldkampioen judo Ruben Houkes begeleidt jonge sporters bij de Olympische Jeugdzomerspelen
  – Sopraan Lenneke Ruiten

  Knevel & Van den Brink (N1, 23:00)
  – Weerman Piet Paulusma
  – Jan Slagter, voorzitter en presentator van omroep MAX
  – Advocaat Theo Hiddema

  The review show (BBC2, 00:00)
  – Paul Morley, journalist en bandmanager
  – A.L. Kennedy, schrijfster en stand-up comedian
  – Stella Duffy, schrijfster
  – Natalie Haynes, comedienne

  BeeldbuisBodeBeschouwingen:

  Volgens Willem Pekelder (Trouw) bedrijven Knevel & Van den Brink (donderdag, Nederland 1, 22:50, 682.000 kijkers) CDA-politiek. ??Avond aan avond nodigen Knevel & Van den Brink gasten aan tafel die waarschuwen voor het gevaar Wilders. De ene keer is het Doekle Terpstra, de andere keer anti-PVV-kanon Peter R. de Vries of CDA-verontruste Wouter Beekers.??

  Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) is gefascineerd geraakt door Peter R. de Vries. ??Er is iets met hem aan de hand, maar wat??? Hij was in Ghana geweest. Naar zijn dochter Kelly. Die had een tehuis gebouwd. ??Hij was trots op zijn kind, dat elke cent omdraaide voor haar project. “Ze had ook in Marbella vakantie kunnen vieren, maar dat doet ze niet.” Tussen de Ghanezen door liep Johnny de Mol. De aap uit de mouw. De trotse vader had dus niet alleen Knevel & Van den Brink gebeld. Hij had Johnny de Mol en diens cameraploeg meegenomen, en hij had zijn ??eigen?? Boulevard (donderdag, RTL 4, 18:35, 869.000 kijkers) geritseld ?? alles voor de weesjes.??
  (TtV)

  Het is weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekend :D:D:D
  Veel plezier mensen, geniet van alles en van de mooie dag morgen!

 • Vrijdag 13e … Zojuist heeft mijn trein een aanrijding gehad met een persoon. Waarschijnlijk valt er een slachtoffer te betreuren …

 • ik denk dat de admin in slaap is gevallen en dat we wel tot posting 2045 kunnen gaan deze keer 😉

  misschien toch niet zo gek dat eva eens een mailtje stuurt naar weblogzwolle voor de functie van ‘algemeen log’ moderator 🙂

 • Reageer