Knotsgekke kerstkaarten en scrapbooken

Zwolle – Van 19 t/m 21 augustus kunnen hobbyisten hun hart ophalen tijdens de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen in de IJsselhallen in Zwolle. Kaarten maken, scrappen, stempelen en vele andere papiertoepassingen komen aan bod. De beurs is inmiddels een begrip in hobbyland: deelnemers komen er naartoe om hun nieuwe producten te presenteren en bezoekers willen de beurs niet missen vanwege de nieuwste trends. 

kaartendagen_ijsselhallen_zwolle_470.jpg

Weersvoorspelling: altijd mooi ‘hobbyweer’ Tropische hitte of zomerse buien? Het is altijd weer om de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen te bezoeken, met een aangename temperatuur in de IJsselhallen. Ook al vallen de mussen van het dak, de eerste kerstkaarten worden deze zomer al gemaakt! Tips, trends en technieken voor een creatieve kerst krijgen dan ook speciale aandacht tijdens de beurs. Zowel de beginnende als meer ervaren hobbyist kan aan de slag om lekker te shoppen, inspiratie op te doen en de nieuwste technieken uitproberen.

kaarten_feest_470.jpg 

Lekker (work)shoppen!Wie altijd al eens zelf een notitieboekje, mozaïekkaart of mini-scrapbook had willen maken, kan aanschuiven bij een van de vele workshops. Of doe inspiratie op tijdens demonstraties van de nieuwste producten zoals de ‘bungelkaart’ en ‘gespiegelde scrapbook-achtergrond’. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om te shoppen. Je vindt er allerlei soorten hobbymaterialen, van (scrapbook)papier tot bijzondere stempels, vrolijke lintjes en decoraties om je scrapbook/kaart op te sieren. Alle deelnemers hebben hun nieuwste assortiment bij waarbij de ‘kerstlijn’ zeker niet ontbreekt. Vakantieboek scrappenHet creatief inplakken van foto’s, het zogenaamde scrapbooken, is al jaren erg populair.

Scrappers gebruiken verschillende technieken om hun fotoverhalen iets extra’s mee te geven en herinneringen levend te houden. Scrappen is ook de ideale manier om alle belevenissen van de zomervakantie origineel vorm te geven. Wie zijn vakantiefoto’s mee naar de beurs neemt, kan direct aan de slag bij diverse stands.  Kinderactiviteiten en mannen gratis! Van 19 t/m 21 augustus zijn hobbyisten welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Volwassenen betalen 7 euro entree. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro voor een kaartje en krijgen daarvoor ook nog eens gratis workshops en een leuke verrassingstas.

Mannen mogen, mits in gezelschap van een dame, gratis naar binnen! Voor hen is er een interessante stand met demonstratie van miniatuurgereedschappen. Voor meer informatie: www.knotsgekkekaartendagen.nl. Hier kan men terecht om een kortingsbon van 1 euro te downloaden en kaarten in de voorverkoop te kopen. Dat laatste is handig om wachttijd bij de ingang te voorkomen.

Artikel delen:

Reageer