Jongerenactiviteiten Summer@ThePark

Zwolle – Vanaf dinsdag 24 augustus vindt in Park De Hogenkamp Summer@ThePark plaats. Het jongerenwerk van Travers Welzijn heeft een programma gemaakt voor jongeren vanaf 12 jaar. Er vinden deze week allerlei leuke activiteiten plaats.

Op dinsdag begint het spectakel om 13.00 uur met outdoor-lasergamen. Er zullen allerlei obstakels geplaatst worden en het park zelf geeft ook een mooie ambiance om er een mooie middag van te maken. Op woensdag zullen er allerlei vette sporten worden aangeboden zoals softbal en een survivalrun. Ook zal de scouting voor leuke activiteiten zorgen. ’s Avonds om 22.00 uur is er een openlucht bioscoop. Tijdens deze avond zal er een leuke film gedraaid worden. Op donderdag start Summer@ThePark weer om 13.00 uur. Deze middag staat in het teken van 6-kamp met als hoogtepunt een stormbaan van maar liefst 60 meter lang! Daarnaast is er een buikglijbaan en nog veel meer leuke 6-kamp spellen.

Tijdens de laatste dag van Summer@ThePark vindt er een voetbaltoernooi plaats waar verschillende teams zullen gaan strijden voor de diverse prijzen. Ook zal er deze middag een meidenhoek zijn waar je je nagels kan laten pimpen en een workshop zumba kan volgen. Deze dag zal afgesloten worden met een loungedisco! Lekker dansen en kletsen op de muziek van een DJ.

Naast deze leuke activiteiten zal er een plek in het park worden ingericht als jeugdhonk. Dit zal een plek zijn om elkaar te ontmoeten, lekker met elkaar te kletsen en spellen te spelen. In het jeugdhonk zijn o.a. muziek, tafelvoetbal, playstation, WII en een bar aanwezig. De hele week zullen DJ’s van Xower het event opluisteren met de nieuwste hits!  Het jeugdhonk is de hele week geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

De kosten zijn € 2,- per dagdeel. Voor vragen kan je terecht bij Travers Welzijn, 038-452 5992.

Wil je je vakantie chill afsluiten? Kom dan naar Summer@ThePark!!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer