Het weer: droog

Zwolle – De zaterdagochtend begint vrij fris en lokaal met mist of nevel. De mist en nevel verdwijnen snel en de rest van de ochtend verloopt vrij zonnig. ’s Middags ontstaan er stapelwolken, maar het blijft bijna overal droog. Alleen in het noordoosten is kans op een lokale bui. Aan de kust liggen de temperaturen rond 21 of 22 graden, in het binnenland kan het wellicht ergens net 25 graden worden.

13-08-2010_weerfoto_gracht_groot_wezenland.jpg
Stadsgracht bij Groot Wezenland

Zondag verloopt overwegend bewolkt. In de loop van de dag valt er buiige regen. Landinwaarts staat een matige noordwestelijke wind, langs de westkust is de wind vrij krachtig tot krachtig. De maxima liggen rond 21 graden. Maandag wordt het niet veel beter. Het lijkt er op dat een depressie precies boven Nederland ligt. Opnieuw is het bewolkt en het regent af en toe flink door. De wind is variabel van richting en het wordt opnieuw ongeveer 21 graden. Na maandag komt er weer een zuidwestelijke stroming op gang. Storingen blijven in de buurt en het wisselvallige weer blijft aanhouden. De maxima liggen rond het langjarige gemiddelde van 21 graden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Zeer aansprekend vastgelegd Harry. Dit karakteristieke pand en haar spiegelende blauw/groene omgeving iin ons aller stadsgracht waar de fontein gister nog uitbundig mooi stond te zijn 😀

Reageer