Aanpassing programma hoofdpodium Stratenfestival

Zwolle – De organisatie van het Stratenfestival Zwolle heeft door omstandigheden het programma op het hoofdpodium uitgebreid en vervroegd. Daar waar het de bedoeling was om rond de klok van zeven uur ’s avonds te beginnen met het muzikale geweld, wordt dit tijdstip nu vervroegd naar vijf uur ’s middags.

Reden van deze verandering is het feit dat de formatie The Mother Lovers vanwege een CD-clip-opname dreigde af te vallen. Deze release vindt ’s avonds plaats, na het geplande optreden in Zwolle, in het voorprogramma van Direct en Waylon. Twee extra optredens in Zweelo en Zuidlaren. Het tijdschema voor deze 3 optredens bleek te kort op elkaar waardoor het optreden in Zwolle dreigde te vervallen. In goed overleg tussen organisatie en het management van The  Mother Lovers is besloten dit spetterende optreden te vervroegen naar 17 uur. The Mother Lovers zijn overigens de winnaar van de Drentse Popprijs 2010!

Om het gat tussen dit vervroegde optreden en de rest van de avondprogrammering op te vullen heeft de organisatie ook de winnaar van de PUBLIEKSPRIJS van de Drentse Popprijs kunnen strikken voor een optreden. De drie muzikanten van  14, 15 en 17 jaar zijn op weg naar een gouden muzikale toekomst. Zij wonnen met glans de publieksprijs 2010 van de Drentse Popprijs en ontvingen veelbelovende kritieken. De drummer is overigens de zoon van de drummer van SKIK!Zowel het optreden van The Mother Lovers als van Genetic belooft een spetterend en bijzonder start te worden van een afwisselend en feestelijk programma op het Ter Pelkwijkpark.

Bijgestelde programmering:

17 uur                 muzikale opening
17.15 u                                The Mother Lovers
18.30 u                                Genetic
19.45 u                                De Alliantie
20.30 u                                Colinn.
21.30 u                                Fingers on Fire
22.45 u                                Feestband MELROSE
01.00 u                                einde

Artikel delen:
Reactie 1
  1. The Mother Lovers zijn overigens de winnaar van de Drentse Popprijs 2010!

    :D:D:D Goeie naam ook…nu de muziek nog. Vrees dat ik het daar niet mee zal krijgen. Zeker niet om 17:15 al. Succes!

Reageer