Het weer: kans op regen

Zwolle – Zondag begint de dag droog en met wat zon in het westen en noorden. Vanuit het oosten neemt de bewolking toe en gaat er in het zuidoosten regen vallen. In de namiddag en avond breidt de regen verder over het land uit. Van tijd tot tijd kan het flink doorregenen en is ook een klap onweer is mogelijk. De neerslag krijgt een meer buiig karakter. In het noordwesten blijft het lang droog. De temperatuur komt uit rond 20 graden. Er staat morgen vrij veel wind. Deze is matig tot vrij krachtig uit een noordelijke richting. Langs de kust kan de wind krachtig zijn.

14-08-2010_weerfoto__gezicht_op_de_diepen_buurt_.jpg
Gezicht op de Diepenbuurt in de Aa-landen

Maandag wordt een natte en bewolkte dag. Er valt flink wat regen, bij temperaturen tussen 20 en 22 graden. De westenwind is matig tot vrij krachtig. Ook dinsdag is er veel bewolking en valt er wat regen. Dit zal niet zoveel zijn als op zondag en maandag, maar droog blijft het niet. Het wordt ongeveer 20 graden. De dagen daarna houdt het wisselvallige weer aan. Elke dag is er kans op buien, er staat redelijk wat wind en de maximumtemperaturen liggen rond 22 graden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: kans op regen”

  1. Mooi belichte koeien Harry….Diepenbuurtje is idd een interessant buurtje. Als de voorspelling niet zo vochtig was, zou ik :D:D:D plaatsen.

Reacties zijn gesloten.