Boergondisch dineren bij ’t Ecoloar

Wijthmen – Zondagmiddag vond bij biologische boerderij ’t Ecoloar in Wijthmen het jaarlijkse Boergondisch feestmaal plaats. Tijdens een Boergondisch feestmaal genieten de gasten van verse, lokale en biologische producten, en het vlees komt van de eigen boerderij. Door verwachte slechte weersomstandigheden vond het feestmaal dit jaar niet buiten in de weide plaats, maar werd er binnen in de stal gesmuld. De 80 gasten waren "loeiend" enthousiast!

Enthousiaste chefkoks bereidden in de stal een bijzonder drie- of viergangen menu met de dagverse biologische oogst van het boerenland. De gasten kregen een kijkje in de stallen en een rondleiding over erf en velden. Het Boergondisch feestmaal is een uitgekiende manier om gezonde en lekkere producten uit eigen regio te proeven. Rechtstreeks van de biologische boer, met liefde en aandacht gekweekt, dauwvers van het seizoen. Ook mensen die vegetarisch eten waren welkom. Stichting Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra promoten met de diverse Boergondische feestmaaltijden ‘lekker eten van dichtbij’.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Zeker de moeite waard arrdige mensen, als je hun vlees hebt geproeft denk je gelijk waarom eet ik nog wat anders, maar ja tis zo makkelijk om het te halen bij de slager in de buurt.

Reageer