Algemeen Log 149

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 150 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 352
 1. KAK ik had reloadevery aan staan en ik was hem vergeten te stoppen XD en toen wilde ik op versturen klikken en toen was de pagina alweer weg. HULDE ASSENDORPERT

 2. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Assendörper met z’n 9e gouden plak.

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping, Appie, Koko Hattem en Plantje

  met 4: ja-tja, Derk en Wim

  met 5: Natascha en Ingrid

  met 6: Gezellig, drama123 en Tim

  met 9: Joppuh, Assendörper

  met 21: Dick

 3. Goedenavond allen,

  Even een vraag:

  Wie van jullie kan er wat meer vertellen over de komst van een vuurwerkhal/opslagplaats aan de Voorstereweg in Westenholte?

  Is dit algemeen bekend of ben ik niet de enige die er net achter komt?

  Paul:o

 4. @admin in

  Bericht door Tim, op 15 augustus 2010 om 21:49
  even doorspammen naar de volgende smilies/wink.gif

  =====

  Bericht door Tim, op 15 augustus 2010 om 21:49
  even doorspammen naar de volgende 😉

  =====

  >:(

  ghehehe

 5. Die vuurwerkhal… das nieuw voor me… maar ik ben er niet echt blij mee!!!
  Er is genoeg onbewoond terrein op bijvoorbeeld Marslanden. Laat ze daar heen gaan!

 6. Wij kamen hier vanavond pas achter. Morgen zeker even met de gemeente bellen hoe of wat. Er heeft wel een aanvraag in de Peperbus gestaan, alleen ging dat alleen over een opslagloods. Het woord vuurwerk werd hier niet genoemd.

 7. Prio 2 Binnenbrandje in Rotterdam, Feyenoord selectie.

  Excelsior frisse jonge ploeg met dito trainer.

  JL en Eredivisie bulkt van de jonge talenten. Krijgen nu een kans doordat de clubs de broekriem aan halen.

  Win win situatie op korte en lange termijn

 8. Paul en Eva kon gisteren niet reageren,maar waar vroeger de Kippenschuur heeft geataan op de Voorsterweg zijn ze druk bezig en als ik goed ben ingelicht en dat gebeurd nog wel ens komt daar inderdaad een hal van O>A Drogiterij Schrijver.100% zeker weet ik het niet ,want ik heb het niet zwart op wit gezien.

 9. Da’s toevallig….onderweg hierheen (iets later) geluisterd….wel heerlijk gelachen om het ontleden van de Twitters van BN-ers die super-interessant deden :D:D:D

  en uh

  Hey Soulsisterrrrrrrrrrr :D:D:D

 10. Excelsior ook een geweldige muziekvereniging uit Westenholte.
  Frisse jonge dirigent en veel buitenspelers.De jonge talenten schieten als paddestoelen uit de vruchtbare grond.De broekriem aanhalen is slecht voor de blazers dus dat hoeft nog niet

 11. Klopt Tim…Michiel deed het een stuk beter. Vandaar dat ik dus ook naar Veronica zapte….Tim; d’r is altijd wel wat “on air”. Begrijp dat jij vandaag van je eigen muziek gaat genieten 8)

 12. Paolo Haarman heeft trouwens een mooi-muzieksysteempje in café ’t Plein…niet leuk dat Caper niet mee mocht beslissen over ’t reporoir 😛

  Volgens mij heeft iedere zichzelfrespecterende Horeca-tent overigens zo’n “uren-niet meer naar omkijk-systeem”. Zag iets soortgelijks bij ’t vermaarde Strandhuis. En zag good old Huub (van Adelheid) zelfs karaoke-achtig meezingen op zijn systeen in hun “Swolsch café”….zou ook wat voor de uitbaters van Stap zijn: meezingen…..af en toe Joppuh met een loflied op die “vecht (Tim & Mario) club”?

 13. Haha lijkt me geen win-win situatie voor Mario…als ie naar een andere club wil zou ik als sollicitatiecommissie toch echt wel eens vragen of hij op zo’n moment zo moest regeren….en of hij na afloop puur zo lomp reageerde om zijn eigen straatje schoon te vegen?

  Tim zal ’t jeuken denk ik: Topklassertje spelen en werk erbij hoeft niet eens. Beetje golfen?

  Feyenoord heeft wel wat jong spul klaar staan maar wat denk je zelf “Super Mario”…..tussen de 4e en de 7e plaats eindigen?

  Prio 2 Binnenbrandje in Rotterdam, Feyenoord selectie.

  Excelsior frisse jonge ploeg met dito trainer.

  JL en Eredivisie bulkt van de jonge talenten. Krijgen nu een kans doordat de clubs de broekriem aan halen.

  Win win situatie op korte en lange termijn

 14. Nee Dick, ik hou niet zo van die “skihutmuziek” zoals die bji Stap regelmatig op vrijdag en zaterdagavond gedraaid wordt. Geef mij maar kwaliteitsmuziek van bv Robben Ford, Joe Bonamassa en Matt Schofield. Daarnaast zijn er nog zoveel andere goede muzikanten Hadden we maar meer café’s a la de Tagrijn in de Zwolse binnenstad. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat je overdags bij Stap wel regelmatig normale en dus betere muziek kunt beluisteren. En de Skihut muziek verkoopt wel goed want op de genoemde avonden is het bomvol bij Stap al is daar qua ruimte niet zo veel voor nodig.
  Let op: Willy & the Groove op vrijdag avond 17 september bij Charles in “de Doctor”! Mû’k bij weez’n!!! 😀

 15. @ Paul, op 15 augustus 2010 om 23:23; ach wij konden 3 weken geleden nog gewoon met veel illigaal loeihard-Duits vuurwerk in de flap van de handbagage….via extra-strenge controle……naar Egype.

  Misschien denkt men dat vuurwerk niet gevaarlijk is?

 16. Goedemorgen!

  Michiel is wel een toffe vent en hij deed het goed!
  Maar ik vind Giel ook best te pruimen.

  Ben benieuwd naar de nieuwe dagindeling. Misschien dat ik weer wat meer radio ga luisteren! 🙂

 17. 😮 Reactie gisteravond over te korte reactie van Joppuh….dat hem het goud kostte is niet doorgekomen. Maar idd, heeft te maken met het (1e concept-weliswaar-van het “afkortingenprotocol du Tim”. Omdat het nog concept is….op te vragen bij het geestelijk brein.

 18. Dick klopt schijnbaar kan er maar 1 persoon iets met de coputer en die is op vakantie.Ook niets geen nieuws over Tweede of A 1.Ik moest ook op vsco-site kijken.

 19. Mogguh van arbeidsvreugde overlopende hardwerkende Joppuh;

  Bericht door Joppuh, op 16 augustus 2010 om 10:04
  Nee Dick, ik hou niet zo van die “skihutmuziek” zoals die bji Stap regelmatig op vrijdag en zaterdagavond gedraaid wordt. Geef mij maar kwaliteitsmuziek van bv Robben Ford, Joe Bonamassa en Matt Schofield. Daarnaast zijn er nog zoveel andere goede muzikanten Hadden we maar meer café’s a la de Tagrijn in de Zwolse binnenstad. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat je overdags bij Stap wel regelmatig normale en dus betere muziek kunt beluisteren. En de Skihut muziek verkoopt wel goed want op de genoemde avonden is het bomvol bij Stap al is daar qua ruimte niet zo veel voor nodig.
  Let op: Willy & the Groove op vrijdag avond 17 september bij Charles in “de Doctor”! Mû’k bij weez’n!!!

  Eens over skihutmuziek.
  Is De Tagrijn niet meer “de laatste hoop” dan 😮

  Staat genoteerd

  Willy & the Groove op vrijdag avond 17 september bij Charles in “de Doctor”! Mû’k bij weez’n!!!

  is Charles er ook? Heb ik laatst nog een tijd gezellig mee staan oh-en bij Sally.

  Willy is toch Willy van J.? Die heerlijke comedy maker toen eens bij Stap op ’t terras én breurtie van de meest gedreven en passionele hypotheken- & verzekeringsboer?

 20. Wichert, ondertussen zitten een Freerk en Rob gewoon te snurken bij de Internet-en Post-verkoper van oa gezichtsmassagestaven…..Dat bedrijf loopt als een tierelier: nixxx meer aan doen zullen ze wel denken. Oeps en Bert W. (WVF-er nr.3 daar) kan ook wel wat met PC’s en natuurlijk——ex medewerker en meegluurdert hier Japie (Zwols tournooi voor 1e elftallen, levensvatbaar Jan?)…

  Zeer toevallig belde Wim, Grasmoaiennnnn, Schans pas op om iets (misschien op dit gebied te beteken). Hij belde eerst ergens anders voor maar zat zeg ik wel een keer. Is niet iets voor op dit onvolprezen weblogZwolle.

  Nou ja, dan gaan we maar niet. Zal Gert nog ff mailen want die ging geloof ik wel. Maar morgen heb je om 20.15 Ajax en vanavond heb ik denk ik geen zin….Oh ja, weet jij tot hoe laat Sk*tte open is? 18:00 neem ik aan….hij kon mij band vandaag al klaar hebben. Anders bel ik hem zo ook wel ff. Dan maar niet werken vandaag; we hebben hier vanmorgen de wereldproblematiek ook al opgelost, dus ik heb ze alweer verdiend……

  als hardwerkend en vooral harddenkende Nederlander 😀

 21. @ Wichert….dit slappe geintje

  Bericht door wichert, op 16 augustus 2010 om 10:40
  Dick die laatste opmerking.Harjo????

  was bedoeld als reactie op “Schrijver-vuurwerk” oid.8)

 22. Willy is toch Willy van J.? Die heerlijke comedy maker toen eens bij Stap op ’t terras én breurtie van de meest gedreven en passionele hypotheken- & verzekeringsboer?

  D?t is’m Dick, en zien brörtien Gerard was ook bij Stap. Was weer gezellig dit weekend. Denk dat Gerard de 17e ook nog wel’n paar nummerties zingt met die rauwe “Joe Cocker” stem van ‘m.

 23. Kom op lui, allemaal ff lekker dörhark’n noar de 250 vör ’t nije nr 250 log, ik stoa op sk?rp en heb de zegetekst al klör, ‘oef’m dan allenig moar in te koppie/peest’n. 😉

 24. 😮 breurtie Gerard doet niemand minder dan Joe CockerT na? Unshame my haert zelfs? Of heeft ie enkel zo’n bijzondere stem? Nou ja:

  Omdat herhaling de kracht van reclame is:

  Let op: Willy & the Groove op vrijdag avond 17 september bij Charles in “de Doctor”! Mû’k bij weez’n!!!

 25. 3fm: has just been: Alalalalalong-Inercircle uit 1991

  Girl I wanna make you sweat…..sweat till you can sweat nomoreeeeeeeeee :D:D:D

  :D:D:D

  Owww je kunt een rerelease van Bob Marley and the Wailers winnen……

 26. Joa Dick, hij zingt oa You are so beautiful en hij hef al 4 cd gemaakt met covers, ook John Hiatt ’s have a little faith in me” dut uh en “Sometimes we cry” met brörtien Willy is iene van mien favorieten!

 27. Wichert, ik heb altijd (eerlijk is eerlijk) wel diep respect voor die mensen die weer op vakantie moeten 8)

  Och, sporen verdiend….vond jij em de beste keeper ever van WVF?

 28. Dick.

  Een Georgieer hoorde ik net op het nieuws,maar wel eentje die het niet zo nauw neemt met wetten en regels,dus weer een omstreden figuur in beeld bij Vitesse.

 29. De beste keeper ooit van WVF was Kappie Skipper uut Frankuus.Jarenlang keeper zijn en daarna zowel voorzitter als secretaris en nu nog van alles doen dan heb je je sporen toch wel verdient dacht ik.

 30. Zwolse het gaat toch niet die kant op hoop ik.Alle clubs die in het nauw zitten worden door verdachte figuren die de belasting hebben ontdoken opgekocht,terwijl in de landen van afkomst enorme armoe heerst.Kunnen wij straks een aktie houden voor een bejaardenhuis in Georgie en het geld gaat naar ERNEM

 31. Ahhh Kappie…wel een beetje voor mijn tijd.

  Vind “sporen verdient hebben” altijd zo dubbel: Het doet voorkomen of degene die in het zonnetje staat meer deed als een ander. Iets voor een ander of een bepaalde gemeenschap doen is moeilijk te vergelijken. Té moeilijk.

  Eigen indruk?
  – Volgens mij was Jan een vriendelijke en goed bestuurder
  – Volgens mij regelen ze (met meerderen dacht ik) e.e.a. ook goed. Ben de naam ff kwijt, lijkt op sportservice Zwolle.
  – Duidelijk is Jan zeker! (mensen als ik hebben dat nodig; want daardoor kon ik de andere 2 Muskebiers ook duidelijk en snel duidelijk maken dat De Muskebiers niet meer op deze voet kun. Dus voorbij was). Serieus: dat communiceerde Jan goed.
  – We kwamen Jan weer tegen als meegluurder op het “3mteam-forum”….en ja, dat was ook niet zo dom bedacht. Jan zit ook achter het schitterende lijstje aan de kantinemuur…..”Ter gelegenheid van zoveel posts op het 3m-teamforum….oid.

  Hier had meekijken minder zin 😉

  Tja en dan mijn antwoord op mijn eigen vraag. Heb Kappie dus niet/nauwelijks gekende als keeper….dan zet ik Jan denk ik op 1

  —————

  Daarvoor krijgt hij deze plaat nu op 3fm:
  “I ll be around-Sillent
  A silent express

  Vanzelfsprekend zijn de vakanties Jan & Dineke van harte gegund 😉

 32. Je kunt veel van ome Dries zeggen. Maar niet dat ie onduidelijk is:

  Oud-premier Van Agt slaat alarm over PVC-coalitie
  Update 11.45: ‘Als ze een niet-christelijke, conservatieve partij willen, moeten ze maar een nieuwe stichten’… ‘CDA moet op zijn schreden terugkeren’
  In een fel opiniestuk in de Volkskrant keert oud-premier Van Agt (CDA) zich tegen de onderhandelingen van zijn partij met de PVV. Volgens Van Agt is de PVV te extreem om serieus mee te onderhandelen en hebben voor de hand liggende alternatieve coalities nauwelijks een kans gehad.

  Van Agt constateert dat de Grondwet misschien wel bescherming biedt tegen de meest draconische plannen van de PVV maar dat er nog tal van andere programmapunten zijn waar dat niet voor geldt. Hij veroordeelt de houding van de PVV tegenover de internationale gemeenschap. Zo wil Wilders het principe invoeren dat het buitenlands beleid wordt bepaald door ‘de strijd tegen de islam’. Ook de onvoorwaardelijke steun aan Israël stuit de oud-premier, die zich de laatste jaren meer is gaan uitspreken over de Palestijnse zaak, tegen de borst.

  Enkele citaten uit het artikel.

  In de paragraaf van het PVV-verkiezingsprogramma over veiligheid treffen we een aantal verontrustende passages aan. Er moeten hoge minimumstraffen komen en zwaardere maximumstraffen. Taakstraffen moeten worden afgeschaft, ook de vervroegde invrijheidstelling bij goed gedrag, ook de maatregel van terbeschikkingstelling (tbs) voor pathologisch misvormde delinquenten. Ingevoerd moet worden ??etnische registratie??. In het hele land wordt waarvoor dan ook preventieve fouillering geoorloofd.
  Al met al een zeer ingrijpende dehumanisering van ons strafrechtelijk stelsel en een ernstige beschadiging van onze rechtsstaat. Tegen deze pogingen tot vergroving behoren we ons teweer te stellen.

  Weerzinwekkend is de uitspraak dat Grondwetsartikel 90 ?? ??e regering bevordert de internationale rechtsorde?? ?? moet worden geschrapt. Dat zal niet gebeuren aangezien de daarvoor vereiste meerderheid ontbreekt, maar het is wel een treffende illustratie van een ideologie die monomaan gericht is op eigen land, die het internationale recht met verachting bejegent en die lak heeft aan onrecht en nood elders ter wereld. Een doodschop voor internationale solidariteit.

  Zo rijst de principiële vraag: willen we ??ons?? kabinet in leven laten houden door een politieke fractie die een verwerpelijke ideologie heeft en die zal voortgaan deze te verkondigen? Willen we voor ons voortleven gekoppeld worden en blijven aan beademingsapparatuur waarvan Wilders de knop bedient?

  Update: 11.45: Arend Jansen, één van de ondertekenaars van het manifest en voorzitter van de CDA-basisgroep sociale zekerheid, noemt de onderhandelingen met de PVV “de ernstigste crisis uit het bestaan van het CDA”. De partij verschuift steeds meer naar rechts en gaat op de VVD lijken, aldus Jansen. Hij noemt het laatste verkiezingsprogramma verschrikkelijk. Ook andere CDA’ers maken zich zorgen. Volgens Sytze Faber, voormalig CDA-Kamerlid, is de enige oplossing opstappen. Jansen weigert echter zijn lidmaatschap op te zeggen. “Als ze een niet-christelijke, conservatieve partij willen, moeten ze maar een nieuwe stichten. Niet wij, maar zij moeten uit het CDA.”

  De Volkskrant: Van Agt slaat ??alarm?? vanwege formatie met PVV

  De Pers: Linkse christen-democraten verliezen geloof in het CDA

  Laatste 2 VK & Pers zijn links. Ach hier heb je ze:

  VK & De Pers

 33. Ow wat grappig PE, je moet je echt inloggen en dan een uurtje of 3 voor zo’n potje uittrekken. Helaas, misschien een andere keer. ’s avonds of in ’t weekend.

 34. Maak je niet druk Joppuh, denk dat dat potje wel in een Zwolsch kwartiertje is afgelopen….hier duurt het toch nog wel 3 Zwolsche kwartiertjes vrees ik….minstens.

  De Admin heeft niet meer gereageerd op mijn “heel goed idee:
  log op slot …..even wachten….onderwijl een tijd noemen”
  —-

  Wil je deejee ziggi Henri Zigterman oid (die hier ook wel eens meekijkt) op een authentieke manier omschrijven kun je nu naar 3fm sms-en…..sorry: zou je kunnen sms-en.

 35. Koko (gewezen LOKO-poster) ken een LOKO-dj die nog steeds op woensdagavond draait van 21:00 tot 23:00

  Maar heb hem alleen ooit eens op….bandje gehoord.

  Vind je dat Herman Z. het goed doet?

 36. Sjef van Oekel…..liep gisteravond laat gewoon nog ff heerlijk door het beeld bij (volgens mij bij Catapult?). In dat uitstekende programma van Aric Corton :D:D:D

  Sjef is natuurlijk de koning van de heerlijke kolder op radio EN tv!
  Hij was de 1e met heerlijke telefoontjes: vandaag doet Timon het nog op 3fm…….Bedankt Sjef…..En geestelijk vader Wim T natuurlijk: waarom horen we nooit meer wat van Wim T >:(>:(>:(

 37. Bedankt (T)ja….ik twijfelde maar dacht aan lokaal …..te snel aan het verkeerde lokaal gedacht. BE-tournooi op hun site?

  Herman is een toppert idd, je krijgt de groeten van zijn allerliefste vrouw (mijn ex-collega)

 38. Joppuh–Paard laten staan met de Loper naar de Koning,niet te hoog van de Toren blazen dan kom je vanzelf bij de Koningin terecht.Je hebt dan P_E verslagen en houd altijd nog een Pion over

 39. Is Geer van Doorenmolen niet van deze club geworden?
  Duitse kritiek op NL
  Kritiek op Geer’s oude of huidige club?
  Of zou de carnavalsdeejee nu bij CDU/CSU zitten?

  Kom op onderzoeksjournalist van de Sensatort; ff een belletje naar de camping….vind ie vast wel mooi: beetje om het antwoord heenlullen en weer wat gratis reclame voor die punktliche camping?

 40. @ wichert ik hoorde het net op ’t journaal. Wil dus ook binnen 3 jaar (geloof ik) kampioen worden.

  Waar zijn die nep/lucht-skakerts Joppuh en PE nou weer als je ze nodig hebt >:(

 41. Sorry, heren jullie hebben gelijk…te lang niet gespeeld en ik dacht dat PE (onder de indruk van zijn staat van dienst) dat wel even op intuïtie zou doen. Joppuh kuj ook wel laten schuiven, da’s bekend…..dus zo’n potje schaken zou ie met 2 vingers in de neus kunnen doen

  Jammer, verkeerd gedacht.

 42. Gelukkig Joppuh 😀

  moar een ieder heeft recht op zijn eigen gebreken dus ook op zijn eigen koningin

  Maak ik van mijn recht gebruik…..maar uh, met die koninginnetjes moet je ook niet al te bezitterig omgaan. Als steken ze, idd wichert, gelukkig niet: Menig koningin heeft wapens die met geen detectieapparaat te vinden zijn :o:o:o

  En waar is (schaak)koning-PE?

 43. Menig koningin heeft wapens die met geen detectieapparaat te vinden zijn

  Ik heb er gevonden Dick, en wel met mijn speciale detectie apparaat 😀

 44. Nou het toch over schaken gaat. Op zaterdag 28 augustus wordt voor de 2de keer op het Kerkplein in Meppel het het NK Blitz gehouden. Was vorig jaar een prachtig gebeuren.
  De nederlansde top is aanwezig (o.a. Jan Timman), maar ook spelers van het lager allooi (bijv. ikzelf.)
  Misschien dat eer ook nog een paar WLZ-ers zin hebben om mee te doen? Alle informatie staat op http://www.blitzmeppel.nl/

 45. Woww…

  Tweet van de dag

  ma 16 augustus 2010
  ‘NY Mosque’ leidt hier weer tot cliché-islamdebat in media. Enig lichtpuntje: je moet tegenwoordig bijna 6000 km zoeken voor een aanleiding
  :D:D:D

 46. BeeldBuisBode

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Ramp Pakistan nog lang niet voorbij
  – Van nul tot nu – Jonas Melsert, slachtoffer van zinloos geweld

  Netwerk (N2, 20:25)
  Herhaling van de reportage Mississippi Burning (2005) over de moord op drie mannen door leden van de Ku Klux Klan

  Voetbal International (RTL7, 20:30)
  Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Tijl Beckand bespreken het laatste voetbalnieuws

  Nova (N2, 22:15)
  – Formatie: de sociale zekerheid

  Sportjournaal (N3, 22:50)
  – Wielrennen: Reportage over het afscheid van Servais Knaven
  – Tennis: ATP World Tour Masters Toronto
  – Voetbal: Vitesse komt in Georgische handen
  – Voetbal: Ajax traint in Kiev

  REPO: Terzake (Canvas, 20:00)
  Verontrustende documentaire over wetenschappers die in het verleden kanttekeningen zetten bij genetisch gemanipuleerde gewassen. Onder meer met een biochemicus die in het verleden zoveel opzien baarde met zijn onderzoeksresultaten dat een producent van de gewassen een lobby startte. De wetenschapper werd ontslagen

  SPORT: Holland Sportzomer (N3, 20:30)
  Compilatie met de beste Holland Sport-filmpjes over boksen. We zien o.a. Wilfried de Jong in boksschool Crooswijk, waar Rotterdamse boksers-op-leeftijd nog vrolijk doortrainen. En een reportage met Jean-Pierre Coopman, die het in 1976 opnam tegen Muhammad Ali

  CABARET: Toon Hermans (N2, 20:55)
  Compilatiereeks met werk uit de populairste onemanshows van Toon Hermans, dit jaar
  tien jaar overleden. Deel een van een vierluik, in de aanloop naar een groots muziekgala ter ere van Hermans

  Het gesprek- The late show met David Letterman. Te gast: muzikanten Jay-Z en Eminem (22:45)

  Holland sport (N3, 20:30)
  – De boksschool in Crooswijk, waar Rotterdamse boksers-op-leeftijd nog steeds in training zijn
  – Een reportage met de Belgische bokser Jean-Pierre Coopman die het in 1976 opnam tegen Muhammad Ali
  – In de ring met de Nederlands bokskampioen Innocent
  – Een documentaire over Primo Carnera, de grootste bokser die Itali? ooit heeft gehad

  On air (N3, 22:00)
  – Femke Heemskerk en Sebastiaan Verschuren wonnen allebei brons op het EK zwemmen
  – Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP
  – Culinair echtpaar Jonnie en Thér?se Boer

  Knevel & Van den Brink (N1, 23:00)
  – Dries van Agt, oud CDA-premier ziet een kabinet met gedoogsteun van de PVV niet zitten
  – Daan Meijer, directeur van Sail Amsterdam

  Ongehoord (N2, 00:10)
  Chris Keulemans in gesprek met hiphopper Blaxtar
  ==============
  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  ??Waar hebben we deze straf aan verdiend??? Aldus Willem Pekelder (Trouw) over De beste zangers van Nederland (zondag, Nederland 3, 20:25, 733.000 kijkers). ??Het heeft er alle schijn van dat de Tros dit rare programma alleen maar heeft bedacht als excuus voor een gratis vakantie voor programmamakers en artiesten. Op de aftiteling wordt het jeansmerk Milk & Roses vermeld. Te hopen is dat dit bedrijf deze malligheid heeft betaald, anders moeten we meteen ons belastinggeld gaan terugeisen.??

  Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf) werd na zijn vakantie geconfronteerd met het programma Stedenspel (zaterdag, Nederland 1, 20:30, 779.000 kijkers). ??Er overvalt mij een intens gevoel van medelijden met iedereen die dit meest stompzinnige stukje televisie van deze zomer al een paar weken heeft ondergaan. […] Was het nog maar vakantie.??

  Lekkere avond Mensen!!!

 47. Van dat hele moskee debat snap ik helemaal niets.
  De discussie blijkt te gaan om een niet-moskee op niet-ground zero. Hoe vaag wil je het hebben.

 48. Dank je Wichert, maar ik denk dat ik pas: 2 uur naar een (met alle respect) 1e divisiepotje. 2 uur hopen dat de rood/gelen verliezen, maar aan de andere kant heeft Sparta ook geen prettige nasmaak achtergelaten de afgelopen maanden. Ze zoeken ut maar uit 😉

 49. @ bernard, tja de populistisch republikeinse (zwaar-Christelijke) lobby lijkt de discussie ongeveer elke week een andere kant op te draaien…als het onderwerp maar hot is. En lijst Geert (die van de regie over komend kabinet) maar lachen.

 50. Goooeeeeiemiddag mensen! Het weer heeft zich ingehouden vandaag :D… Straks naar Zwolle fietsen, nou ja, in ieder geval in die richting. Zie wel of ik het haal, natuurlijk.

 51. Ach, dat loopt allemaal toch zo weer weg Derk, of is dat tegengevallen? Vond het vannacht ook aardig regenen. Toch maar eens een boom over opgezet (grondwaterpeil etc/waterpeil/tegenwoordig veel meer bebouwde grond/ vrogger brakke grond) erg interessant vooral omdat……ik dit keer met een expert praatte, dus alleen maar vragen kon stellen en anticiperen op antwoorden 😉

 52. @Dick (18:24): Laten we die illusie dan maar in stand houden. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik door een huisschaker wordt afgedroogd.

 53. Plantje, nu ben ik de enige naam van het C1000-Grolschmeisje verdorie alweer vergeten. Kwam net binnen en dacht: Hé 2 donkerblonden met lang haar en beiden stijl haar met een frunnikding erom. Van de wat kleinere aardige dame die me de Lacrisal wees, heb ik de naam niet kunnen lezen (wel een poging of 3 en moest echt stoppen anders viel ’t op….of erger “zou ze wat anders kunnen denken :o”). De andere donkerblonde hielp me met afrekenen en was erg aardig…kreeg een extra setje viltjes omdat dat misschien wel mijn lot was (8))…zei ze. Waarop ik meldde (leugentje) dat het lot me dan eindelijk eens gunstig gezind was.

  Maar uh….iets met Larisah ofzo?

 54. @ bernard; Oh wat eerlijk

  Laten we die illusie dan maar in stand houden. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik door een huisschaker wordt afgedroogd.

  😀

 55. Zoals ik gister heb aangekondigd idd Derk. Hoef van mijn lieve vrouw altijd alleen maar het bier te halen…..voor alle andere zaken dat ik in supers kom, kom ik voor iets dat ik lekker vind. A. wil zelfs de (toch vele) flessen frisdrank perse in haar fietstassen zelf halen. Soms neem ik dan ook wel eens een sixpack Cola mee oid….stiekum zeg maar 😉

  Aanbiedingen zal mij een beetje jeuken, behalve de bieraanbiedingen! Alleen Grolsch (en Heineken en HJ in af en toe) ook omdat het echt veel scheelt. En omdat het wel ff gezellig is….vind ik. 90-95% per fiets of winkelwagen die dan natuurlijk (oeps, gelijk ff neerzetten….gelijk weer teruggebracht wordt (door mij want ik heb nog niemand zover kunnen krijgen). Tot slot: boodschappen (door beiden) worden eigenlijk alleen maar in ons praktische WC gedaan….wel vaak, dat dan weer wel.

 56. Sh*t “meiden” vergeten….C1000 vriendelijke jonge, ja best mooie meiden. ‘T kan in elk geval niet anders of vrouw-Plantje is aanzienlijk jonger dan de 41-jarige Plantman.

  AH…mwoo, ken er 1 (dochter van maat) en uh verder….oudere dames (niet onaardig) mooi laten we ff zitten, op de dochter van maar na natuurlijk 😉

  Hét + punt van AH? De koffietafel voor de gesprekken en het koffiezetapparaat. Maar vooral de TeleTroepToeTerT….om af te zeiken 😉

 57. Met het karretje bodschappen doen, zit je er zo vlak bij? Hier zijn beide supers 200 meter van ons vandaan maar ik zie me nou niet met een karretje naar huis lopen.We hebben hier alleen maar klinkers en dat rammelt zo he.

 58. Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 20:32
  Hahaha hier geen koffie hoor, concurentie hebben ze toch niet. Gesprekken gaan hier vaak over heb ie dat al eheurd en dat 3x daags

 59. @ Derk…Buut’nwacht post doet me (beetje vreemd) denken aan die heerlijke Radio-zin (van Het Oog?):

  “Buiten is het 18 graden, binnen zit…..de Admin (die u de avond door helpt)” :D:D:D

 60. Agut Derk: rammelend karretje 😮 Juist gaaf man: al die inzittenden van patserbakken met geleend geld en van die leasesloepen kijken zo naar je :o:o:o:o:o Zol die Derk gien karregie meer kunnnnn betaalnnnnnn? Hahahaha (iest leedvermaak)…..maar de stumperds hebben niet in de gaten dat ze om hun gedrag zelf hun hele leven al worden uitgelachen. Vandaag nog een collega uit Staphorst wou ff beppen…..dat kan natuurlijk altijd (soms voel ik me wel “Sigmund”)….

  Ik: Nou da’s wel lastig ckus met die vooroordelen in ’t land over Staphorst?

  Hij: neuh hoor het gaat steeds beter. Er woont ook al aardig wat volk van buiten Staphorst bij ons. Heb alleen zelf nog wel eens last van al ’t kerkvolk op zondag. Maar dat weet je.

  Uiteindelijk….echt waar: kwam het er weer op uit dat Genemuiden vele malen erger is dan Staphorst, Rouveen, Meppel.

  Op zich wel lachen, al dat geërger 😉

 61. Dick toch….. je kunt het niet laten he LOL 🙂 Denk niet dat het een tweede ker gebeurd, maarja ik ben geen admin als ik die was liet ik het topic tot 777 doorlopen, puur om te pesten. :D:D:D

 62. @ Derk, wat zou er voor de Buut’nwacht in de plaats komen? Deed Kampen niet moeilijk over een HORECA-gelegenheid op dezelfde plek? Of zouden ze er sowieso liever courante huizen hebben?

 63. Dan goa’k toch maa noar de Skeele, die zit an de andere kante van de brugge. Hij ef alleen maa Eineken. Ik eb um de laatste keer evroagd offe ok nog andere bierm?rk’n ef. Nee zegge, ‘k eb alleen Eineken, al 100 jeur.

 64. Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 21:47

  Maar dat klopt wel hoor daar is veel meer import als hier, wat wil je ook op dit eiland? Een dijk die er al lag, een pontje om over het water heen te komen en uit economische overweging omdat er hier veel handel werd bedreven is er maar snel een weg naar Hasselt aangelegd ( was eerder ook alleen een dijk)

 65. De Skeele skijnt ondanks zijn skeelheid een deftige skuimer te kunn’n tapp’n. Wat hej ezegt teeng de Skeele: spoelt oen brille moar met ‘Eineken ik zoepe dat nie…tjooo ?!

 66. Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 21:51
  @ Derk, wat zou er voor de Buut’nwacht in de plaats komen? Deed Kampen niet moeilijk over een HORECA-gelegenheid op dezelfde plek? Of zouden ze er sowieso liever courante huizen hebben?

  Er is sprake van parkeergelegenheid iig geen huizen. Hij ( eigenaar van de Buut’nwacht) hoopt op nieuwbouw maar dat zal er niet inzitten. Toch was de Buut’nwacht er al sinds 1954 😮

 67. Kijk Derk, da’s snel: al een (import)bevestiging. En bedankt he!

  Wat me ook opviel en wat we nog nooit besproken hebben…..het afschuwelijk (vanzelfsprekend ook uit economische overwegingen) aanzicht van Genemuiden…vanaf de weg Hasselt-Zwartsluis al ….. over het Zwarte Water.

  Och och het is allemaal te ernstig voor woorden. Maar mijn neefje (hoofd geloof ik-sponsort) bij de Sportclub mag anders best nog wel eens weer 2 kaartjes voor de Topklasse regelen. Met een lekkere consumptie in de rust….in de hoop dat je met ze mee gaat praten natuurlijk 😉

  Uh, maar dat doen we niet. Wij zijn niet te koop…..WIJ niet 8)

 68. Eerlijk is eerlijk Joppuh, in het land van the Plantman stroomt het ook overal uit de tap…..zouden ze daarom zo politiek doorgeslagen zijn :o:o:o

  OMG….gaat de Boni het ook nog weggeven haast >:(>:(>:(

 69. Verdorie ik heb 1x in Kamp’n in een kroeg gezeten. Lekker lang ook en gezellig. Was met 2 personen, waarvan 1 die kroeg als absolute stamkroeg had….was ook een absolute drinker…..

  Aan een plein volgens mij en op 1 of andere manier komt De Unie mij zo bekend voor. Ff googlen.

 70. Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 21:58
  Wat me ook opviel en wat we nog nooit besproken hebben…..het afschuwelijk (vanzelfsprekend ook uit economische overwegingen) aanzicht van Genemuiden…vanaf de weg Hasselt-Zwartsluis al ….. over het Zwarte Water.

  Die kant valt nog mee rij maar eens vanuit Zwartsluis naar het pontje dat is schrikken net wijk C

 71. Sh*t….dat heb ik pas een keer gedaan toen jullie aan het bbq-en waren. Toen ik geen tijd had om langs te komen omdat ik weg moest…..ben vast door de muziek afgeleid geweest of door OMG een paar knoetje-dames, plooirokken en inktzwarte pantys, waaronder Bristol-nikes :o:o:o

  >:( Hier ga ik van dromen vannacht

 72. Wuuuule Joppuh…..aj een wief was sok seng “lik mie de buuuuuule”!

  Uitspraak…tijdens kaarten van een bekende Zwollenaar (volgens mij al overleden) maar kaartte altijd bij Stap:

  “Lik me de’meeze” (of “Lik me de’maaze) — hetgeen niet als “aas” gelezen moet worden 😮

 73. Bericht door Joppuh, op 16 augustus 2010 om 22:21
  zDan is ut goed, ik heb mien zegetekst ook ah klör!

  Heb je hem al klaar onder de copie/paste Kun je nu beter doen hoor dan hoef je zo maar te pasten/plakken ipv eerst copie en dan paste te doen dat scheelt toch weer 5 seconden en oh die kunnen zo fataal zijn.

 74. Ja die kikkert ligt op de loer hoor volgens mij zit die met de admin te mailen of heeft 6 pc’s open staan op dit log en rent van de ene naar de andere om maar te f5en

 75. Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 22:35
  Mensen de groeten tot wanneer de winnaar bekend is
  😀

  Jij gaat dus ook over op de loer tegenover Assendörper

 76. Bericht door Appie, op 16 augustus 2010 om 22:36
  iets van een beer en een huid Derk?

  Oei Appie staat ook al op scherp :D:D:D
  Laat de snelste winnen ik kijk wel toe

 77. Bericht door Appie, op 16 augustus 2010 om 22:43
  3 Derk en ik ben er heel trots op; ze lhangen boven mijn bed

  Potjandorie dan had je allang op het lijstje moeten staan.

 78. Lieve mannen, veel succes. Hoop niet dat het wordt van 2 mannen vechten om een been, de derde gaat ermee heen. Of was het iets anders 🙂

  Weltrusten.

 79. Aanbiedingen zal mij een beetje jeuken, behalve de bieraanbiedingen! Alleen Grolsch (en Heineken en HJ in af en toe) ook omdat het echt veel scheelt. En omdat het wel ff gezellig is….vind ik. 90-95% per fiets of winkelwagen die dan natuurlijk (oeps, gelijk ff neerzetten….gelijk weer teruggebracht wordt (door mij want ik heb nog niemand zover kunnen krijgen). Tot slot: boodschappen (door beiden) worden eigenlijk alleen maar in ons praktische WC gedaan….wel vaak, dat dan weer wel.

  Vorige week zaterdag geloof ik, bij C1000 kratje dommelsch; van ??12, voor ??6,49. Dagaanbieding. En Dag, aanbieding.

 80. Bericht door Tim, op 16 augustus 2010 om 23:46
  Beetje, Derk. Maar dat is niet erg. En vrienden was vrienden maar is ondertussen vriendin.
  Tim vind vrienden wel mooi verkapt klinken

  Love is in the air !

  :D:D:D:D

Reageer