Het weer: regen

Zwolle – Maandag in de ochtend is het bewolkt en er valt op veel plaatsen wat regen. In het binnenland staat weinig wind. In het westen staat wat meer wind. Langs de kust is deze noord- noordwest en (vrij) krachtig (5-6 Bft). Maandagmiddag blijft het overwegend bewolkt en de regen wordt meer buiig van karakter. Er is dan ook een klap onweer mogelijk. Het wordt 19 tot 21 graden.

weer_aug_1.jpg 

Dinsdag valt er op veel plaatsen buiige regen. De meeste neerslag valt in het noorden en oosten van het land. Er waait een stevige westenwind. (3-4 boven land, 5-7 langs de kust). Het wordt 20-21 graden. Woensdag lijkt een wat drogere dag te worden, al vallen er nog wel enkele buien. De westen- tot zuidwestenwind is overdag stevig en neemt later wat in kracht af. Het wordt 20 tot 23 graden. De dagen daarna zijn er zonnige perioden, maar ook nog kans op buien. Het blijft dus wat wisselvallig. De temperaturen liggen daarbij tussen 20 en 25 graden.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. @ T-jo
    Omdat we geen Zwolse weerman kennen. En Ton voor RTV Oost werkt.
    Er gewoonweg geen Zwols weerbericht is, na tijden zoeken, of copyright. Tot na het pensioen van Ton moeten we nog even landelijk volhouden 😉

  2. Ja, ik denk vanaf het Maagjesbolwerk met uitzocht op de Eekwal, de kant waar de oude molen staat, die kun je nog zien in de knik van de Eekwal.

Reageer