Mega Classics op de Nieuwe Markt

Zwolle – De “Mega Classics & More Party” met de meest swingende Zwolse Dj’s Hans Stroeve (Zaterdagnachtkoorts) en Ome Funk (Soul Clap) kan wel eens het laatste grote evenement op de Nieuwe Markt worden. Vlak voor de verbouwing van het mooie plein met historische geveltjes en fraaie bomen is het nog niet duidelijk of dergelijke grootschalige evenementen in de toekomst nog mogelijk zijn op de Nieuwe Markt.

De “Mega Classics & More Party” laat er dan ook geen gras over groeien en pakt flink uit. Een groot overdekt dansplein waarvan 144m2 overdekt, een LED-dansvloer, een dynamische lichtshow, ultra sounds, grote videoschermen en enorme discobollen zorgen voor een spetterende oog en oor strelende dansshow in het hartje van onze stad. Na 2 succesvolle edities in 2008 en 2009 met elk meer dan 3.000 bezoekers is het duidelijk dat de Nieuwe Markt de ultieme plek is voor een Mega Classics dansshow. Wil je dansen op 70’s, 80’s, 90’s & More is de Nieuwe Markt tijdens het Stratenfestival 2010 THE PLACE TO BE! De dj’s draaien naast de populaire 70’s, 80’s en 90’s danceclassics ook hedendaagse danstoppers Tevens is dit de grootste Open-Air classics show van Oost Nederland.

De Mega Classics & More Party is onderdeel van de Nieuwe Markt Feesten, georganiseerd door 038 Agency en Massa Events. De Mega Classics & More Party is evenals het gehele Stratenfestival een gratis evenement. Nieuwsgierig geworden?? Vrijdag 20 augustus vanaf 19.00 uur Nieuwe Markt Zwolle en zowel bij regen als zonneschijn kan je tijdens het Stratenfestival 2010 het best op de Nieuwe Markt zijn.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Haha, gave nick…maar wie kent een soulliefhebber die zichzelf ome Funk zou noemen? Henri G.? Die is toch meer van de disco?

  Zwolle – De ⤽Mega Classics & More Party⤝ met de meest swingende Zwolse Dj??s Hans Stroeve (Zaterdagnachtkoorts) en Ome Funk (Soul Clap) kan wel eens het laatste grote evenement op de Nieuwe Markt worden. Vlak voor de verbouwing van het mooie plein met historische geveltjes en fraaie bomen is het nog niet duidelijk of dergelijke grootschalige evenementen in de toekomst nog mogelijk zijn op de Nieuwe Markt.

  Wanneer is de verbouwing (waar ik veel van verwacht!) precies gepland?

 2. Hey Klaas,

  afstemming>? stratenfestival valt onder 1 noemer, maar is toch altijd al iedereen voor zich?? het feest op de nieuwe markt is al drie jaar een succes. Het feest vd joffer op de potgieters singel bestaat nog langer. Jammer dat nieuwekomers niet orgineler kunnen zijn.

  GRtz

 3. Bedankt

  Hanzelander, op 16 augustus 2010 om 11:43
  Ome Funk van de gezellige party’s bij Cafe de Singel.

  Gezellige party’s geloof ik als jij dat zegt;
  Gezellig café zeker!
  Gezellige Hans Stroeve

  Zal het

  Vrijdag 20 augustus vanaf 19.00 uur Nieuwe Markt Zwolle en zowel bij regen als zonneschijn kan je tijdens het Stratenfestival 2010 het best op de Nieuwe Markt zijn.

  ook wel gezellig worden…..

  Het was toch ons doel. Al is het natuurlijk wel stratenfestival, dan weet je tevoren nooit hoe het/jezelf gaat lopen :D:D:D

 4. Hier het eninge juiste verhaal…

  Het is domweg een gestolen evenementconcept op de Nieuwe Markt! Beter goed gejat dan slecht bedacht is hun motto en een veel betere naam voor dit feestje op de Nieuwe Markt. Dit concept is namelijk niet door 038 agency of massa events bedacht hoor!!! echt niet! al doen ze het wel zo voor komen misschien, die Patrick van 038 heeft gewoon het concept gejat wat nou orginieel!! en nieuwkomers…!! Op de Blijmarkt hier was vanaf 2002!! al een dergelijk feest maar mocht 2 jaar lang niet (geen vergunning voor geluid) en de organisatie week uit in 2008 en 2009 naar overleg met de cafes op de Nieuwe Markt hier naar toe dus wie jat nu wat van wie!!

  En de organisatie van 2008 en 2009 verhuisd dus nu naar de Blijmarkt en anders is het niet!!

  Wees eerlijk Patrick van 038 en vertel mensen gewoon de waarheid en kom niet met een lulverhaal waar niets van klopt!

 5. @ Stephan; 038 had hier vorig jaar toch feest met Stroeve en Geerlings. De laatste draait nu op de blijmarkt. Volgens mij was de naam (die mij minder belangrijk lijkt) vorig jaar ongeveer gelijk.

  Maar het bedenken van een concept? Is het concept niet op elke plek: zo veel mogelijk publiek trekken en zoveel mogelijk omzetten, door muziek te laten horen en genoeg mensen voor de drankjes te regelen. Volgens mij ritselt 038 daar nog wel eens wat mensen voor als het ze past, maar dat terzijde.

  Ok dit kan ik volgen: lijken mij feiten

  Op de Blijmarkt hier was vanaf 2002!! al een dergelijk feest maar mocht 2 jaar lang niet (geen vergunning voor geluid) en de organisatie week uit in 2008 en 2009 naar overleg met de cafes op de Nieuwe Markt hier naar toe

  Maar dat jatten zal wel iets tussen jou en Patrick zijn. Er wordt zo veel gejat (op internet, in de muziek wereld, creatieve ideeen etc etc), willen jullie dat met regeltjes dichttimmeren?

  Hoeveel bureau’s als 038 zijn er eigenlijk niet in Zwolle (betrokken bij het Stratenfestival)? Verdienen zij (= jullie?) er niet het meest aan (eten, drinken)? Misschien moet het maar zo zijn, misschien kan een kroeg het ook wel zonder organisatiebureau (Stap?)?

  Maar het is ons probleem toch allemaal niet? Of willen Patrick of jij ons een bepaalde kant opsturen?

  Dat gefrunnik op de vierkante Zwolse meter komt wel een beetje lachwekkend op me over, sorry dat ik het zeg. Julli zouden toch ook als Stratenfestival-Horeca kunnen samenwerken; de energie in samenwerking steken zodat het feest NOG publieksvriendelijker wordt?

  —-ja, het levert voor de organisaties dan ook meer op.

  Bovendien komt geruzie al vrij snel ultra-kinderachtig over.

Reageer