Zwolle kleurt groen van studenten

Zwolle – Tussen 24 en 26 augustus zal de groene stad Zwolle nog groener kleuren. De kleur van de polo’s van de nieuwe studenten die de introduktieweek volgen met de GRASweek is namelijk groen geworden. De deelnemers lopen door heel Zwolle rond en zullen vooral te vinden zijn op het Park de Wezenlanden.  

De echte groentjes van de stad Zwolle zullen dit jaar in groene polo’s rondlopen. Voorgaande jaren was dit geel. Elk jaar is de kleur van de polo’s het grootste geheim van de GRASweek. Hier wordt ieder jaar een beetje verandering in gebracht. De GRASweek is de algemene introductieweek voor de studenten van het HBO en WO in Zwolle. Iedereen die in Zwolle gaat studeren mag hieraan mee doen. Aan het begin van de week krijgt iedereen een shirt waar ze de rest van de intro in lopen. Deze ‘sprieten’ zijn tussen 24 en 27 augustus door heel Zwolle te vinden. Een van de sponsoren van de GRASweek is Heineken. De groene kleur van de polo’s is niet alleen de kleur van gras maar ook van Heineken.

De GRASweek is dè algemene introductieweek van Zwolle. Iedereen die in Zwolle gaat studeren aan het HBO en WO mag hieraan meedoen. Dit jaar wordt de GRASweek voor de zesde keer georganiseerd. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle.

De GRASweek van 2010 zal gehouden worden van 24 augustus tot 27 augustus en zal boordevol zitten met activiteiten voor de studenten om elkaar, maar ook de stad beter te leren kennen. Het afsluitende concert van de GRASweek zal gehouden worden op donderdag 26 augustus. Hierbij is iedereen welkom.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer