Algemeen Log 150

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 151 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 248
 1. Admin, is de grafiek beetje gespaced? Ik heb 5 minuten lang de reloader (60/60 (dus elke seconde)) aan staan :)… Komt op een goede stapel reloads 😛

 2. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

  Tim met z’n 7e gouden plak.

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping, Appie, Koko Hattem en Plantje

  met 4: ja-tja, Derk en Wim

  met 5: Natascha en Ingrid

  met 6: Gezellig, drama123

  met 7: Tim

  met 9: Joppuh, Assendörper

  met 21: Dick

  Fijne dag nog en werkse :D:D:D

 3. Citaat Dick Jol:
  Als een vogel over een hoge berg (Dinamo Kiev) moet vliegen, dan moet ie zijn vleugels uitslaan. Frivool moet bij ons naar effectief. Natuurlijk is er ’t gevaar snel tegen een goal op te lopen , maar er zijn ook kansen.

 4. Dick Jol

  Als een vogel over een hoge berg (Dinamo Kiev) moet vliegen, dan moet ie zijn vleugels uitslaan. Frivool moet bij ons naar effectief. Natuurlijk is er ’t gevaar snel tegen een goal op te lopen , maar er zijn ook kansen.

 5. Mario Been:
  “Ik uitte tijdens de rust in mijn bespreking kritiek op de hele ploeg. Meneer De C. daarentegen vond het eigenlijk wel lekker gaan. Hij vond dat ook gepast om te zeggen, misschien wel vanwege zijn geweldige carri?re. Maar hij plaatste daarmee zijn eigen ego boven het belang van het elftal. Dat zal ik nooit accepteren, van niemand niet. Na zijn wissel in de rust is hij boos weggelopen.

  Van mij mag hij wegblijven, het hele seizoen.”

  De inkt is nog niet droog of ….

 6. En webmeester, je bent het web niet meester>:(>:(>:(>:( Vanaf zo rond half 11 terwijl ik ontiegelijk scherp stond om het 150e log binnen te halen werd mijn I.P. adres bij elke reactie geweigerd. Zgn. omdat ik 1 x (één) te snel had gereageerd??? Wat zijn dat voor praktijken.
  Bedankt voor het vergallen van mijn avond! >:(>:(>:(>:(

 7. Dus AssendörperT en alle anderen, ik lag niet achter de gebreide broek maar zat zwaar gefrustreerd achter mijn thuis pc.
  Vriendelijk verzoek dus aan de webmeester om het web weer meester te zijn en mij ook vanaf huis mijn zinvolle en zo nu en dan vrolijke, doch nimmer te ponderschatten bijdragen te mogen blijven leveren, dank U!:o

 8. Goeii morgen…
  Ik opende mijn e- mail en werd meteen heftig deze wrede wereld binnengeslingerd met een petitie die ik toegestuurd kreeg (incl. zéér bloederige foto’s) over dolfijnenslachtingen in Denemarken.
  Het schijnt voor jongeren een soort overgangsritueel te zijn naar ‘volwassenheid’ …en die dolfijnen komen in hun onschuld alleen maar met de mensen spelen…>:(>:(>:(

  Iemand ook al dergelijke mail gehad???

 9. Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 20:32
  Sh*t “meiden” vergeten….C1000 vriendelijke jonge, ja best mooie meiden. ‘T kan in elk geval niet anders of vrouw-Plantje is aanzienlijk jonger dan de 41-jarige Plantman.

  Pardon?!?

  Doe maar 32! 😀

  Laatst zat je met mijn ouders/schoonouders ook al fout 😉 Na, uitleg nog niet helemaal goed.

  Geeft niet hoor… maar euh…zit je met PEdV te mailen of zo? Misschien dat die vaagheid een beetje aanstekelijk is 😀

 10. Tim-spam-protocol: 4 posts in een minuut doet je eruitklappen…is me gisteravond al op tijd gebeurd (ong 22.30 ?) En had ik toen met het bieden op de veiling voor Hawaï ook. Misschien heb ik er van geleerd 😉

  Wel mooi rustig de nacht in gister. Vanavond eens kijken of de ip-ban er thuis al uit is.
  ====
  Mail 23:50 Geregeld!

  Redactie Weblog Zwolle :D:D:D

 11. Boniek, gaaf ja ik hoorde hem

  Jol

  Als een vogel over een hoge berg (Dinamo Kiev) moet vliegen, dan moet ie zijn vleugels uitslaan. Frivool moet bij ons naar effectief. Natuurlijk is er ’t gevaar snel tegen een goal op te lopen , maar er zijn ook kansen.

  Maar was ie niet van de Ajax coach Martin Jol? Dick was een scheids die soms ook wel aardig uit de hoek kon komen. En Martin’s breurtie is ass. of leidert oid bij De Godenzonen.

  VANAVOND MOET DE AANZET GEGEVEN WORDEN MENSEN OM HET VOLGENDE WEEK AF TE MAKEN! HEB ER ABSOLUUT EEN GOED GEVOEL OVER…….maar de instelling van NL in de WK-finale zou op sommige momenten nog wel eens nodig kunnen zijn. Verwacht dat Ooyer vanavond al een rol krijgt. De verdediging mag niet meer zo stuntelen. En blijf het jammer vinden dat Blind jr. nog geen kans krijgt.

 12. Boniek: zwaar eens….Don(kere wolken) Leo dekt zijn trainert meer dan 100%….Had Beentje natuurlijk nooit mogen zeggen! Zowel in de rust niet …..Feyenoord was net precies gelijk gekomen had in de flow kunnen komen…..als daarna: hij was notabene al gedouched en aangekleed: Beentje is toch ook geen frivool 20 jarig staatschoffie meer?

  Van mij mag hij wegblijven, het hele seizoen.”

  De inkt is nog niet droog of ….

  The BOS jetzt…..3fm >:( hoopte een beetje op BORN TO RUN (njet dus) :D:D

 13. 😉 Plantman, ’s morgens hard informatiserende blogger:

  Bericht door Plantje, op 17 augustus 2010 om 08:52
  Bericht door dick, op 16 augustus 2010 om 20:32
  Sh*t “meiden” vergeten….C1000 vriendelijke jonge, ja best mooie meiden. ‘T kan in elk geval niet anders of vrouw-Plantje is aanzienlijk jonger dan de 41-jarige Plantman.

  Pardon?!?

  Doe maar 32!

  Laatst zat je met mijn ouders/schoonouders ook al fout Na, uitleg nog niet helemaal goed.

  Geeft niet hoor… maar euh…zit je met PEdV te mailen of zo? Misschien dat die vaagheid een beetje aanstekelijk is

  Geintje 41-jarige Plantman 😉 (heb je leeftijd zelfs bij connecties oid staan 😀

  Hoe ging dat ook alweer

  Laatst zat je met mijn ouders/schoonouders ook al fout Na, uitleg nog niet helemaal goed.

  Je schoonvader de meubelmaker en sowieso erg handige man…..ja da’s interessant voor iemand met 2 linkerhanden als ik 😮

  ???

  met PEdV te mailen of zo?

  Vind PE helemaal niet vaag. Voor mij is PE iemand met een andere invloed hier. Wat mij betreft meer dan welkom.

  —Dat verhaal: “wie is vrouw-Plantje” is natuurlijk alleen maar gein.

  Plantje hoorde vanmorgen op de radio: Een politieauto rijdt veel te hard over de vluchtstrook. Jij vindt het je burgerplicht hem daarop te attenderen en skeurt er achteraan.
  * Sta jij dan ook vreemd te kijken van de gevolgen?

  ****

  Was vanmorgen wel aan het antwoorden op Twan Huys, per mail. Helaas heeft hij zijn zeer aansprekende en eng-waarschuwende column in de VARA-gids niet online. Hij hangt hier nu aan de muur, maar hij reageert vast wel weer. Als er nieuws is hoor je het vanzelf zsm…

 14. Pro-PVV actie CDA??ers lang niet zo succesvol als beweerd

  Hier gaat het over: we hebben beeld

  Manifest ‘Wij staan achter het CDA’ blijkt vooral getekend door PVV??ers en VVD??ers ?? Pro-PVV’ers leggen het af bij online acties

  Een media-actie om tegenwicht te bieden aan de kritische en verontruste geluiden binnen het CDA is in werkelijkheid lang niet zo succesvol als door de organisator en journalisten wordt gesuggereerd. Het is bovendien al de tweede keer dat pro-PVV actievoerders op internet het onderspit delven.

  De Rotterdamse student John Kuijt, lid van de jongerenvereniging CDJA in zijn stad en secretaris van de werkgroep ??Ledenbinding??, is een internetactie gestart om het protest tegen samenwerking met de PVV te overstemmen. In de media lukt het Kuijt aardig het beeld te creeëren dat zijn actie volop steun van CDA-leden geniet en succesvoller is dan die van de critici. Zo kopte de Volkskrant zaterdag ??Petitie vóór overleg CDA en PVV ook populair??. In Nova mocht Kuijt maandag vanuit zijn slaapkamer verslag doen over het ??succes?? van zijn actie. Kuijt beweert dat de critici ‘een relatief kleine groep zijn’ die niet representatief zijn voor de achterban. De student had sinds zijn donderdag gestarte actie inmiddels al meer dan 1000 steunbetuigingen binnen, al gaf hij toe dat niet al die steunbetuigingen van CDA-leden zijn.

  De redactie van Joop heeft een steekproef gehouden om een beeld te krijgen van de daadwerkelijke steun onder CDA-leden. Daartoe zijn driehonderd steunbetuigingen, uit de begin, tussen- en actuele fase, gecontroleerd op de vermelding van CDA-lidmaatschap of niet. Er waren op het moment van de steekproef 1600 reacties.

  Opvallend is dat zeer veel ondertekenaars zeggen PVV of VVD te stemmen.

  Van de 300 gecontroleerde reacties maken 185 personen expliciet kenbaar wel of geen CDA-lid te zijn. Van die 185 zijn er 140 géén lid en 45 wel. Dat maakt de verhouding CDA??ers vs niet-CDA??ers 1:3. Omgerekend naar het totaal aantal reacties van 1600 betekent het dat 400 CDA-leden het manifest ondertekenden. Zelfs als alle ondertekenaars die niet kenbaar maken of ze lid zijn tot het CDA worden gerekend komt het aantal steunbetuigingen niet boven de 850. Dat is in alle gevallen minder dan het aantal CDA-leden dat samenwerking met Wilders afwijst.

  Het manifest ??Wij staan voor onze grondrechten?? dat zich juist keert tegen samenwerking met de PVV is inmiddels door 920 leden ondertekend. Van elk van hen is het lidmaatschap gecontroleerd.

  Die anti-PVV site ontving ruim 4700 reacties. ⤽Daaronder veel steunbetuigingen van niet-leden, waarvan velen aangeven CDA gestemd te hebben,⤝ aldus de initiatiefnemers.

  De pro-CDA-actie is al de tweede actie die vanuit rechtse hoek wordt gestart in een poging kritische geluiden te overstemmen. Nadat er op Facebook een pagina was gestart tegen regeringsdeelname door de PVV richtte de website Geenstijl daar een antipagina tegen op en riep bezoekers op die te steunen. De originele protestpagina tegen de PVV op Facebook telt inmiddels bijna 4665 leden, de pro-PVV protestpagina van Geenstijl haalde 971 steunbetuigingen. Opvallend daarbij is dat veel van de voornamelijk mannelijke PVV-steunbetuigers uit de Geenstijl-groep verder geen vrienden op Facebook hebben.

 15. Grof sKandaal!

  Israëlische soldate speelt ‘Abu Ghraib’ met Palestijnse gevangenen
  Vernederende toestanden in Israël?? Soldate maakt van geblinddoekte Palestijnse gevangenen Facebook-lol
  In een album met de titel “IDF… De beste tijd van mijn leven :)” heeft de Israëlische militaire Eden Abergil foto’s geplaatst van zichzelf met op de achtergrond gevangen Palestijnse soldaten. De Israëlische soldate zit er lachend en spottend bij.

  Niet alleen de foto’s, maar ook de reacties op Facebook zorgen voor verontwaardiging, meldt France24: Eén van de vriendinnen van Abergil schrijft: “Eden, hij heeft een harde voor je…lol!”. De militaire zelf vraagt zich af of de Palestijnse gevangene ook “Facebook heeft”, zodat ze hem kan “taggen”.

  ERNSTIG….de link naar FRANCE 24 is al dood (gemaakt natuurlijk) maar op Joop staan spekende foto’s (met natuurlijk verstrekkende gevolgen) van de sadistische, machtswellustige soldate

  Misschien ook wel bij de stijllozen….dan kan ik ze wel linken 😮

 16. Weer of geen weer (T)ja….weet bijna zeker dat wij vrijdag ?n zaterdag ultragoed, -gezellig en -vochtig door zullen brengen. In ons Stadshagen zingt de sympatieke Stadshagenees

  Henri van Velzen overigens ook nog.

  Wat een feest! :D:D:D

 17. Misschien alleen dat schoonmoeder van Skippie-optreden?

  volgens mij is dit em http://www.stadshagenfestival.nl

  Heb vanaf het begin in de organisatie gezeten: beregezellig….JA dan waren we vrijdag al bezig…..ook met buizen 😀 En zondag met opruimen en met buizen. Nu help ik vrijdag misschien als ze nog hulp nodig hebben…..maar dan moeten we ons ook op tijd prepareren voor het STRATENFESTIVAL. Ga je ook nog?

  We hebben overigens die cateraar binnengehaald, nadat ie zelf met babbels binnenkwam op het 3mteamforum hoe heet ie…..hij is van die HORECA-tent op het rode plein voor het gemeentehuis…..daarna heeft ie dat ding van Max Huyberts overgenomen en misschien is ie nu wel fulltime cateraar………sh*t hoe heet ie zijn zusje helt em altijd….Nou ja, of je ’t wilt weten of niet 😉 Je krijgt de naam vandaag nog.

 18. Geintje 41-jarige Plantman (heb je leeftijd zelfs bij connecties oid staan

  Ach ja…da’s waar ook!

  Hoe ging dat ook alweer

  Laatst zat je met mijn ouders/schoonouders ook al fout Na, uitleg nog niet helemaal goed.

  Je schoonvader de meubelmaker en sowieso erg handige man…..ja da’s interessant voor iemand met 2 linkerhanden als ik[/quote]
  Haha!
  Wandelen in Zwolle met ouders en oma.
  Ouders in Limburg in verbouwde boerderij (ouders dus inderdaad heel handig)
  Ouders 300 meter heg te knippen
  Schoonpapa helpt me met dakraam plaatsen (schoonpapa dus ook handig)
  Schoonpapa wil volgende keer weer klus achter het huis, omdat het uitzicht daar beter is 😀

  Vind PE helemaal niet vaag. Voor mij is PE iemand met een andere invloed hier. Wat mij betreft meer dan welkom.

  Wat ik al eerder zei: het hoeft niet altijd ergens over te gaan, maar vaak slaan de opmerkingen van PE kant noch wal!

  —Dat verhaal: “wie is vrouw-Plantje” is natuurlijk alleen maar gein.

  I know. 🙂

  Plantje hoorde vanmorgen op de radio: Een politieauto rijdt veel te hard over de vluchtstrook. Jij vindt het je burgerplicht hem daarop te attenderen en skeurt er achteraan.
  * Sta jij dan ook vreemd te kijken van de gevolgen?

  Dat zijn van die domme Opel reclames! Zelfde als:”Een politieauto rijdt voor u op de linkerbaan, hierdoor dreigt u het begin van Studio Sport te missen. Zelfs na herhaaldelijk toeteren gaat de agent niet aan de kant. U haalt derhalve rechts in. Mag dat?”
  Pffff… schaf gewoon een harddisk recorder aan en neem dat domme Studio Sport op! Hele flauwe reclames.
  Eigenlijk vind ik alle uitspraken waarin mensen aannemen dat iedereen (in ieder geval alle mannen) studio sport even belangrijk vindt maar domme uitspraken.

 19. @ Plantje, wist je dat dat aardige mensen waren en dacht je toen…..hmmmm maar eens kijken of ie geen leuke dochter heeft?

  Of

  Viel het gewoon hartstikke mee wat je bij het meisje kreeg waar je verliefd op bent geworden?

 20. @ august, anders ga jij toch lekker Koninginnedag in september vieren. Maar je HOEFT ook niet naar Stadshagen 😮 Mensen die er zo over denken, zijn vaak sowieso niet goed voor de sfeer (als je alleen maar in een hoekie gaat zitten mokken, vinnnnn d’r nixxx an; jij ook niet?) tja.

  Oranjefeest Berkum: we gaan tegenwoordig alleen naar de Salverdaloop. Toen we er woonden hebben we prijzen met versierde karren etc gewonnen…..Nee; dat was niet gebeurd als ik het alleen had moeten doen: goed samenwerkend sub-buurtje he.

  Maar voor spijkerbroekhang’n, spijkerspoep’n, braderie oid en voor die feestavond (nog wel een keer geweest, maar dat heeft niet lang geduurd) hoef je me niet wakker te maken.

  Vanzelfsprekend wel veel plezier op je feestje!

 21. Dit is schokkend!

  Baarmoeder Sietske H. heeft haar woonplaats Nij Beets wél op de kaart gezet. Maar ze is niet de enige prominente inwoner van het gehucht: schaatser Jeen van den Berg komt er ook vandaan. Daarover straks meer. Een reageerster maakt mij attent op een heel wat luguberder detail: Sietske woont aan de Van Eedenstrjitte. Deze straat is genoemd naar Frederik van Eeden, de schrijver van het boek “Van de koele meren des doods”. Later verfilmd.

  Hoofdrolspeelster Hedwig stopte haar overleden kindje ook in een koffer.

  Toeval?

 22. Bericht door dick, op 17 augustus 2010 om 10:36
  @ Plantje, wist je dat dat aardige mensen waren en dacht je toen…..hmmmm maar eens kijken of ie geen leuke dochter heeft?

  Of

  Viel het gewoon hartstikke mee wat je bij het meisje kreeg waar je verliefd op bent geworden?

  Het tweede. Ik heb geen klagen 🙂

 23. @ Erica, dit kon niet anders: het meisje is doorgedraaid….heeft ongetwijfeld het boek gelezen en/of de indrukwekkende film (met Monique van de Ven? gezien…..in haar negatieve spiraal/ pfff ik wil er niet over nadenken. Hopen dat ze ooit nog weer beter wordt!

  Is er al wat bekend over de vader(s)?

  En dat die ouders nooit wat gemerkt/gezien hebben…. Brrrr

 24. Stadshagenfestival gelezen ,ziet er leuk uit voor elk wat wils,complimenten aan de organisatie.Het weer lijkt ook beter te worden dus veel plezier allemaal

 25. Tuurlijk wichert, ieder zijn/haar ding: august schijnt dit jaar 2 items te willen combineren:

  Als spijkersskijtend boven de oude vecht aan een spijkerbroek hangen. Hoop voor hem dat ze’m niet weer tot zonsondergang laten hangen. 😉

 26. Bedankt voor de plezier-wens Wichert kom je niet?

  Oh ik lees het al:

  15:00 1e thuis voor de beker tegen Rigter(Gait?)sbleek

  &

  Op zaterdagmiddag 21 augustus organiseert WVF een ballonnenwedstrijd waaraan leuke prijzen zijn verbonden.

  Dit ter gelegenheid van de overdracht van het hoofdsponsorschap van:

  Noordman Vloer- & Raambekleding naar Lodewijk Assurantiën.

  Waar: Hoofdveld van WVF
  Hoe laat: 14.30 uur

  Tot ziens op 21 augustus bij WVF

 27. Joppuh, hej PiBa (ex-collega en ja daar ben ik trost op, niet alleen omdat ie Benny Hendriks meebracht. Bennuh kwam zeer regelmatig op de koffie in de Ruiterlaan…..those were the years: wat lachen!)
  in ’t Swollenaertje gelezen?

  Piet maakt altijd gezellige glazen-bol-comedy….komt ie:

  De houten doelen op het veld van Edon worden door de KNVB afgekeurd. “Dan spelen we wel zonder doelen”. Is de eerste reactie van veurzitter Frans Kwakman

  In April al!!

  Joppuh, straks lopen alle Edonners doelloos rond
  :o:o:o

 28. Nou Dick ik zou best komen vooral in de avond ,maar ik moet er zeker van kunnen zijn dat ik kan zitten.Daarom heb ik ook b.v de Amsterdamse dag in Meppel voorbij laten gaan.Het is niet anders.
  Rigtersbleek ooit nog tegen gevoetbald met de jeugd van PEC.Ooit scoorde Olde Riekerink tegen PEC 4 doelpunten in de laatste tien minuten,terwijl PEC voor stond met 3-0.Er waren al veel toeschouwers naar huis .Je begrijpt wat die dachten toen ze thuis de uitslag hoorden.

 29. Oww, maar 1 stoel kan ik wel voor je regelen. Die ondernemert heet overigens Remco R….

  Wichert, waarom heb je het niet gehaald bij PEC dan? Goed dat je er uberhaupt gespeeld hebt zeg, of kon in die tijd iedereen lid worden (hoefde je niet gescout te worden?).

  😮

  Olde Riekerink tegen PEC 4 doelpunten in de laatste tien minuten

  De vader van Edwin Olde Riekerink?

 30. Mijn vader is heel jong overleden dus stond ik met 15 jaar al op de markt.Elke morgen 5 uur op en dan had je geen zin meer om te trainen.Iedereen kon lid worden trouwens.Weet niet of het uberhaupt familie was van Edwin O.Je had toen alleen nog maar een scout bij nacht

 31. Even in een reactie op “kattekopjes gevonden” (www.telegraaf.nl)…je moest eens weten wat ik dénk als ik de buurtkatten weer ‘ns hun staart zie optillen in de zandbak annex kinderspeeltuin bij ons in de buurt.

  Weggeven aan de dierenambulance is beter, helaas blijven ze niet weg maar betalen de eigenaren (nergens op aanspreekbaar en nog dementer dan een deur, typisch achterhoeks) grif de 27.50?? en gaat het skijten gewoon door…hoe moet je die beesten (+ lamme eigenaren zonder kattebak) dán stoppen???>:(

 32. Economie: binnen een jaar heeft AEGON alle geleende geld aan de staat terugbetaald!

  Nout Wellink erkent: ‘Te lief geweest voor DSB’
  DNB-president treedt noodgedwongen volgend jaar af

  Ministerie van Veiligheid:

  De VVD, PVV en het CDA hebben aangekondigd een ministerie van Veiligheid en een nationale politie te willen. Het NGB, Nederlandse Genootschap van Burgemeesters, vreest een dergelijke komst omdat deze de leiding over de politie uit de regio weghaalt en centraliseert in Den Haag.

  Tja als dat wel doorgaat wordt dat natuurlijk op zich al minimaal een half jaar onrust: wat zal dat NBG wel niet voor invloed hebben 😮

 33. @ wichert; dat geen zin is zwaar logisch natuurlijk….maar denk je dat…., als je jezelf vergelijkt met leeftijdsgenoten die wel betaald voetbal hebben gespeeld?

 34. Hans van E.: Het zijn in elk geval 2 heel verschillende foto’s (die van hier + van facebook) maar die verse op het laatste medium ziet er fris uit! Toch geloof ik niet dat het alleen de gelaatsuitdrukking is…..is gewoon echt alles d’r af?

  Hoe het ook zei: ’t staat je goed! 😉

 35. QM ik vind katten gave eigenwijze beesten. Soms zelfs tijgerachtig, zoals onze overleden “Rockey”. Véél leuker dan trouwe, alles te leren of valse honden.

  Het is een levend dier….een huisdier waarvan 95% goed verzorgd is in NL….die ga je toch niet serieus omleggen omdat ie ergens heeft gepoept…nee geen “?”…..we hebben het hier al eerder over gehad….misschien kun je het terugzoeken???

  Bovendien vind ik dit een veel leuker onderwerp SIGMUND heeft een nieuwe te declareren ziekte[/url] ontdekt.:D:D:D

 36. Eigenlijk ben ik daar niet eens zo kritisch in, Dick.. 😉 Alleen het komt zelden voor, omdat ik meestal zelf de camera vast heb.. 😮
  Naja m’n vriendin krijgt me tot op heden altijd spontaan aan het lachen en weet het dan goed te timen, dat is mijn geluk geweest in dit geval haha 8)

 37. Mijn favoriete argument als het gaat om het verdedigen van katten en hun “natuurlijke behoeften” is de volgende:
  Weet u hoeveel beesten er in tuinaarde leven? En hoeveel er daarvan poepen? Poep heeft u dus altijd in uw handen als u in de aarde graait… Kat of geen kat!

 38. Laatst hier ook al een discussie gehad over het wel of niet los laten lopen van katten.

  Het meest frappant vind ik nog hoe mensen die hun katten binnen houden (zoals mijn vriendin en ik dat doen) afgeschilderd worden als dierenbeulen.

  Ik zag laatst de overbuurman ook schoppen naar een kat. (Ik geloof niet dat ie hem raakte, maar als ie kon zou ie ook wel raak schoppen denk ik) Hartstikke pissig op katten, want ze schijten bij hem in de tuin enz enz.
  Ik kan hem in ieder geval garanderen, dat het onze katten niet zijn!

  Nee, dan de honden die bij ons het gazon voor het huis vol schijten. (Om nog maar te zwijgen van de strook gras zand met schijt langs de Burgemeester de Vos van Steenwijklaan waar wij hele dagen tegen hondenbaasjes aan zitten te kijken!

 39. Eva; alles prima maar als jij getuige bent hoe katten speeltuin- zand als kakplek gebruiken ben je ook niet blij… zoals ik het ook bijzonder ongewenst acht als men er de kattebak – zo die hier al bestaan- in leegkiepert, ja toch???

 40. Bij ons heb je zo’n leuk speelveld voor de kinderen; ze kunnen er heerlijk voetballen. Nou ja, ze zouden dat moeten kunnen, want zo’n beetje heel de hondenrijke buurt laat z’n hond hier uit; los lopen en sch*ten op het voeldbalveldje of aan de riem maar dan aan de rand; kinderen moeten met polsstok over de str*nt heen springen willen ze op het veld kunnen spelen. Bah! En snappen doe ik het niet; je ziet dat het een speelveld is (staan goals op) ; dan laat je je hond er toch niet ….

 41. Terwijl Piet Velthuizen een nieuwe aanbieding kan verwachten, dient bij Vitesse de eerste aanwinst sinds de overname zich aan bij Vitesse: toptalent Giorgy Chanturia.

  Chanturia is de eerste van de nieuwelingen die Merab Jordania bij zijn aantreden op korte termijn beloofde. De Georgische aanvaller maakt een dezer dagen de overstap van de jeugdopleiding van Barcelona naar Vitesse.

  Jordania gaat bovendien dinsdagmiddag om de tafel met Velthuizen. De doelman klaagde vrijdag over het gebrek aan medewerking van Vitesse bij een overstap naar Hércules Alicante. De Oranje-international kan van de nieuwe clubeigenaar het aanbod verwachten voor het openbreken van zijn contract.

 42. Dat van die kattenbak leegkieperen in de speelzandbak klinkt wel heel erg goor!
  Maar ook wij hebben een zandbak in de straat wat eerder een kattenbak genoemd kan worden. Als mijn dochtertje per se naar de glijbaan wil mag dat daar, maar in het zand spelen vind ik daar ook niet goed. Verderop in de wijk is er een grotere speelweide, met een enorm groot grasveld er achter. Het zand lijkt daar strondvrij. Dus daar mag mn meissie wel altijd met zand spelen.
  En uiteraard in onze eigen (afdekbare) zandbak.

 43. Nog liver is in het stadion, vanaf 19.15 uur is stadion kassa geopend, als je je legitimatiebewijs meebrengt kun je daar een kaartje kopen.

  Of gewoon van de week op kantoor natuurlijk!

  Komt allen!

 44. Ben erg druk om de school weer helemaal spik en span te krijgen (voor zover dat lukt met die oude meuk;)) voor Dick jr en Koko jr

  Maar dan nu toch ff een gaatje:D

 45. @ Hans, zeg je nu dat je vriendin die foto heef gemaakt 😮

  Aan haar kun je misschien nog wel voorzichtige aanwijzingen geven….bijvoorbeeld over “waar ze beter kan gaan staan ivm lichtinval”.

  Heb je dat zelf wel eens meegemaakt, dat een model het (bijna) beter wist dan jij? Zo ja….heb je de reportage dan toch nog afgemaakt 8)

 46. Uh QM, vrees dat menig kat niet bang is voor menig hond. Denk dat menig kat sommige honden/hondjes ook gewoon en simpel weg kan jagen.

  Laats wel lachen hier voor ’t huis. Misschien was de tijgerachtige kat alleen maar nieuwsgierig….maar de zwaan hoefde enkel een niet te definiëren kreet te slaken en weg was ie.

  Dus QM: Koppel Zwanen? Ganzen doen ’t ook heel goed. Maar op termijn vind de buurt dat niet meer zo tof; hebben we ook ervaring mee 😉

 47. Bericht door dick, op 17 augustus 2010 om 13:47
  Tof trouwens Marcello dat FC Z. rekening houdt met het stratenfestival (en maandag speelt)

  Grappenmaker!;D

 48. Nog niet meegemaakt Dick, omdat ikzelf qua werkwijze expres zoveel mogelijk gesloten ben. Iets met kok & recept.. 😉
  Wat ik wel dagelijks meemaak is dat ik aanmeldingen krijg van modellen voor een shoot die eigenlijk fotograaf zijn maar zich als model aanmelden om m’n technieken af te kijken. Daar trap ik dan ook niet in… 😛
  Die foto was spontaan, had er geen verwachtingen van, had haar alleen ff de camera geleend omdat ik daar in het Theehuis des Vondelparks 2 heerlijke bakkies verse muntthee aan het bestellen was.. 😀

 49. Die is van dezelfde tijd dus die zie ik nu pas!

  Ik had al gelezen hoe jij er over denkt maar ik ben het met Been eens, als jij zelf vind dat je goed presteerd in een niet lopend 11 tal, dan ga je dat toch lekker voor je houden en dan zeg je tegen je vrouw s’avonds met het eten, ik heb goed gespeeld ondanks die shit partij! Maar dan ga je dat niet in de kleedkamer terwijl je trainer uit zijn plaat gaat lopen roepen.

  De reactie van Been was misschien wat kinderlijk en had ook anders gekund, opa Leo heeft het zo toch goed gesust?

 50. @ Hans: Kijk dat zijn de echten

  Iets met kok & recept..

  Vuile achterbakse, geslepen, sluwe mutsen

  Wat ik wel dagelijks meemaak is dat ik aanmeldingen krijg van modellen voor een shoot die eigenlijk fotograaf zijn maar zich als model aanmelden om m’n technieken af te kijken. Daar trap ik dan ook niet in…

  Maar daar moet je toch haast wel 1x ingetrapt zijn om er achter te komen?

  Vind spontane foto’s zoveel aansprekender. Maar als je een shoot laat maken is dat natuurlijk met een ander doel.

  Wellicht is dit de meest intrigerende episode uit je post

  daar in het Theehuis des Vondelparks 2 heerlijke bakkies verse muntthee aan het bestellen was..

  ECHT IN HET VONDELPARK? Is ze een Mokums model?

 51. Hahaha! Ja, ben er één keer ingetrapt, in 2006 alweer dus was allemaal nog niet zo erg omdat ik ook mijn techniekjes moest ontwikkelen toen.
  Nee, ze is een rasechte Italiaanse. Ze wilde Amsterdam zien dus ik heb haar meegenomen, wat is ons landje toch prachtig. Vond het helemaal niet erg om voor één dag toerist te zijn. 🙂 En ook de Zwolse Balletjes werden door haar cum laude goedgekeurd… 😀

 52. Bericht door Eva vanaf werk, op 17 augustus 2010 om 12:53
  Mijn favoriete argument als het gaat om het verdedigen van katten en hun “natuurlijke behoeften” is de volgende:
  Weet u hoeveel beesten er in tuinaarde leven? En hoeveel er daarvan poepen? Poep heeft u dus altijd in uw handen als u in de aarde graait… Kat of geen kat!

  De beesten die in de grond leven leggen geen centimeters lange drollen.

  Als ik er zeker van zou kunnen zijn dat onze katten in onze tuin zouden blijven zou ik ze zonder pardon buiten laten! Het lijkt me an sich hartstikke gezellig! En als er dan één ergens in de tuin gaat zitten schijten ruim ik dat gewoon zelf op (net zoals ik dagelijks de 3 kattenbakken van onze 2 katten schoonmaak). Bovendien zie je dat dan direct gebeuren.
  Maar waar je een hond kunt terugroepen als ie naar de tuin van de buren dreigt te gaan zal de kat gewoon doorwandelen. Dan gaat ie vervolgens in de tuin van de buren zitten schijten. En de buren komen daar wellicht pas achter als ze weer thuis zijn.

  Toen we in ons vorige huis aan de ***ware woonden hadden we ook een buurvrouw met een hondje. Bovendien was daar regelmatig een hondje op visite.
  Wij vonden regelmatig stront midden op het gras en vonden dat wat raar…. Katten zoeken meestal wel een hoekje op…het zal toch niet?

  En jawel hoor! Regelmatig zagen we dat schijtbeest onze tuin in wandelen…even een potje schijten op het gras (ondertussen hoorden we haar roepen) en even later was ie weer weg. Als ie dan terugkwam bij haar beloonde ze hem, omdat ie terugkwam (en dus indirect ook voor het feit dat ie weer mooi bij ons in de tuin had zitten schijten!)
  Ik ben heel gek met honden, maar dat was echt een irritant beest. Je kon hem ook niet aanhalen. Hij kwam ECHT enkel bij ons om te schijten!

  Ik vind katten buiten laten nagenoeg hetzelfde. Ok, ze zullen niet telkens bij dezelfde buren in de tuin zitten schijten, maar ERGENS doen ze het zeker! En dat WEET je! (Enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk!)

 53. @ Natasch, er is gistermorgen natuurlijk wel wat langer gepraat als het lijkt….

  Door de steralures van Tim is de pot misschien wel verloren.

  Maar Been heeft 15 minuten om dat incident te downplayen (uitstellen is ook goed: Tim nu telt maar 1 ding…..over een uur jouw vraag) EN om het team te wijzen op de treffert voor rust en te zorgen dat ze in de winningmood komen. Wij (3 voetballiefhebbers) zeiden onder eredivisielive tegen elkaar….41e minuut 1-1 hoe slecht Feyenoord ook was…..2 vingers in de neus.
  Goed: dat heeft Been NIET gedaan

  Vervolgens faalt ie voor heel NL (terwijl ie zoveel tijd had om zich te herpakken): Ik wil Tim nooit meer zien!

  Tja Don…Nee laat ik geen opsommig maken van Don in de voetballerij al wil ik nog wel eens dondersgraag weten waarom hij toen naar Mexico vluchtte.

  – Na gistermorgen kon maar 1 uitkomst: Don zou het sussen. Dus missie geslaagd….
  ——————————-
  Als ie echter maar niet beide heren de hand boven het hoofd heeft gehouden. Want Been heeft dus OOK fouten gemaakt.

 54. @ Hans: eerst de hoofdzaken

  Nee, ze is een rasechte Italiaanse. Ze wilde Amsterdam zien dus ik heb haar meegenomen, wat is ons landje toch prachtig. Vond het helemaal niet erg om voor één dag toerist te zijn. En ook de Zwolse Balletjes werden door haar cum laude goedgekeurd…

  :D:D:D
  Misschien wil ze over een maandje of zo (zoiets moet groeien) hier wat over Berlusconi opzetten?

 55. Berlusconi is zo slecht nog niet, Dick. Alleen krijgen wij hier vrijwel alleen de negatieve dingen te horen over hem, omdat journalisten sensatie vaak belangrijker vinden dan realiteit en nuance (ja je leest het goed, dat ben ik, die dat schrijft!).
  Zoals na die aardbeving daar… hier las je alleen maar dat Berlusconi niets deed voor de mensen en het dorp nu nog steeds niet heeft laten opbouwen. Maar zij, Alessia, vertelde mij dat Berlusconi op een andere plaats het dorp heeft herbouwd, verder van de breukzone af om te voorkomen dat binnen 10 tot 40 jaar het dorp opnieuw verwoest zou worden (hetgeen al 7 keer eerder was gebeurd).
  Dat soort dingen horen we hier dus niet, wat ik jammer vind. Dat van Berlusconi’s vrouwen klopt, maar zijn goede dingen komen helemaal niet (beargumenteerd) naar buiten…

 56. Bericht door dick, op 17 augustus 2010 om 14:05
  @ Plantje,
  De beesten die in de grond leven leggen geen centimeters lange drollen.

  Wat is de langste drol die je gemeten hebt? [/quote]
  Ik meet dat niet dagelijks… 🙂

  Maar je snapt wel wat ik bedoel 😉

 57. Maar ook zo goed nog niet Hans 😉 Ach hij is al ingehaald door Bouterse en misschien wel door de regisseur van komend kabinet.

  Hans, als ik zeg http://www.sargasso.nl; vertrouw je het nieuws daarvan dan? Zoek daar maar eens op die meneer. Denk je dat ie niet eens aanverwant met de maffia is?

  (ja je leest het goed, dat ben ik, die dat schrijft!)

  Verbaast me nixxx Hans, we hebben elkaar immers ook een paar keer gesproken 😉 Zoals je weet, ben ik ook altijd op zoek naar feiten.
  Dit lijkt toch zeker een feit. Temeer omdat jij geen man bent die over 1 nacht ijs gaat……een vrouw moet in elk geval betrouwbaar zijn.

  Maar zij, Alessia, vertelde mij dat Berlusconi op een andere plaats het dorp heeft herbouwd, verder van de breukzone af om te voorkomen dat binnen 10 tot 40 jaar het dorp opnieuw verwoest zou worden (hetgeen al 7 keer eerder was gebeurd).

  Hans, ben in staat om dit op t blog van de Italië-correspontdent op NOS.nl te zetten. Gisteravond/Vanmorgen echt een goede mailwisseling met Twan Huys over zijn column waarin hij ook iets onthulde wat nog niemand wist. Vroeg me ook af waarom nog niemand dat wist…..over 11/9’10 en Koran-verbranding. Maar daar gaat het nu niet over.

  1 vraag: Berlusconi heeft zo goed als alle media in Italië in handen, heeft erg veel belang bij een betere beeldvorming over hem in het buitenland. Waarom komt dit opvallende feit dan niet naar buiten? Zou het kunnen dat het hem simpelweg zal jeuken?

 58. Helemaal met je eens Plantje wat betreft de katten. Onze buren hebben 2 katten die onze tuin als kattenbak gebruiken en door ons dakraam naar binnen kruipen om ons bed te gaan liggen… >:(

 59. Hans, nog wat anders en laatste onderwerp dan ga ik er ff een uurtje uit: Nog wel eens wat weergehoord van die potentiële modellen-oplichter hier op het onvolprezen weblogZwolle?

 60. Dick:

  Zoals je weet, ben ik ook altijd op zoek naar feiten.

  Je blijft lachen met Dick. Wetend dat hij hier dagelijks uiterst suggestieve politieke berichtgeving kopieert en plakt (al wordt dat de laatste dagen wat minder -compliment-) en dat voor waarheid aanneemt.

 61. Dick, Berlusconi heeft inderdaad veel media in handen, maar niet alle televisiestations hoor. Er is een verschil tussen RAI en MediaSet bijvoorbeeld. Hoe dat precies zit weet ik niet, zou ik eens kunnen checken. Maar ik denk dat het hem inderdaad worst (mmmm salami piccante!) zal wezen! 😉
  Die oplichters? Nog steeds actief hoor. Alleen rustig qua publiciteit (ze wachten tot de storm geluwd is, maar lezen hier ook mee). En ze maken voorbereidingen om onder een nieuwe naam verder te gaan, parallel aan de huidige…

 62. we kunnen natuurlijk ook zeggen; daar hebben we kaaarin weer met ‘r nep-kritiek, zelf heeft ze nergens een mening over maar ach…
  En tegen zo iemand zeggen dat ze ‘a life’ moet getten is ookal teveel gevraagd…damn:)

 63. Inzameling schiet niet op, mogelijk toch tv-actie voor Pakistan
  SHO in onderhandeling met publieke omroep over inzamelavond. Pakistan leent intussen 900 miljoen dollar bij de Wereldbank

  Stijllozen: Het grootste gedeelte van de Friese CDA’ers zou goedkeuring willen geven aan een kabinet bestaande uit VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV, zolang er maar niet aan de grondwet wordt gemorreld. “De verschillen tussen het CDA en de PVV zijn weliswaar groot, maar als in het regeerakkoord vermeld wordt dat er niet gestigmatiseerd gaat worden en dat in ieder geval de vrijheid van godsdienst niet in het geding komt, dan kan het.”
  Verburg
  Tweede Kamerlid Gerda Verburg van het CDA laat ondertussen weten dat ze zich goed kan voorstellen dat de CDA-achterban zich zorgen maakt. Dat zei zij op haar beurt vandaag na afloop van een begrotingenberaad met collegaministers. “Het CDA is een ‘levende’ partij met een achterban die zeer kritisch is”.
  Verhagen praat vanmiddag de Tweede Kamer fractie van het CDA bij.

 64. @ Derk??.grappig dat jij hem weer in het nieuws hebt gebracht: —-volslagen eens trouwens—
  Henk Westbroek noemt Wilma Nanninga een ”roddelhoer” en een ”flutbitch”. De journaliste schreef zondag in De Telegraaf dat de zanger overweegt om in 2012 aan het Songfestival mee te doen. Westbroek noemt dat onzin en is woedend.
  ”Ik heb gisteren de hele dag aan de telefoon gezeten vanwege die roddelhoer, Wilma Nanninga. Ik word er stapelgek van”, zegt de zanger. ”Terwijl ze zichzelf zit te vingeren, denkend aan Jantje Smit, die haar de opdracht heeft gegeven mij te gaan stalken, schrijft ze een of ander flutstuk en dat kost twee dagen van mijn leven. En zo lang leef ik niet meer, want ik ben 58.”
  Westbroek: ⤽Ik ging even kijken op de Telegraaf-site en dan word je gelijk de maat genomen door mensen: ??Nou, ik weet niet of Henk een goede keuze is. Ik vind het iemand met een lelijke kop??. Dat moet je allemaal over je heen laten komen, omdat zo??n flutbitch toevallig even niets kan bedenken. Dan schrijft ze maar wat en het gaat helemaal nergens over. Je word er helemaal gestoord van.⤝

  nr 558 op Veronica??s zenderT ⤽Top 1000 Allertijden⤝ Blondie—Denise⤝

  Frank Boeyen nu met Papapaparadijsssssssssss: wat een goede actuele teksten toch!

 65. Zo ben ik ook weer na een dag hard werken.
  Dick met die oplichters die jij bedoeld ken ik hele verhalen van er zijn zelfs sites op bevel uit de lucht gehaald die hun naam noemde

 66. Heerlijk lijkt me dat om het er als site op aan te laten komen dat je net niet uit de lucht wordt gehaald……als ze net beginnen te dreigen: ff een belletje/mailtje met 1 krant, 1 radio (zou ZOO kunnen zijn) en 1 tv station.

  Maar zeg eens NRC of VK en NOS volstaan: kleine moeite 1 mail aan 2 instanties…..moej eens kijken hoe opgewonden die media van dat nieuws worden. 😮

 67. dick, ouwehoer henkie! Die van de andere kant maar al te blij is als diezelfde nanninga maar wat dan ook skrijft om z’n nieuwste ceedeetje te promoten…alles alles alles voor een beetje aandacht, da’s typisch henk!
  Ze moesten ‘m in het doel van fc utreg’zetten en dan urenlang raak schieten, dát moesten ze met henk8)

 68. @ QM: Grote dank

  ouwehoer henkie!

  maar uh vooral na ome Henk W.’s toespraak begrijp ik nixxx meer van het spamfilter hier.

  :):):):) Van de andere kant en Wilma Nanningdinges….typisch Henk misschien, maar uh…..wel de maat van Derk 😮

 69. Bericht door QuestionMaster, op 17 augustus 2010 om 15:58
  Utreg’is er met henk allesbehalve leefbaarder op geworden, ze waren nog beter af geweest met nanninga als burgemeester, so far voor henk.

  Jij kent hem dus alleen maar vanuit de media blijkt wel. Het is een top gozer om mee in discussie te gaan en te stappen. dat is de kant die de media niet haalt

 70. Bericht door dick, op 17 augustus 2010 om 15:54
  He hardwerkende Derk, toch niet buut’n in de reeng?

  Deels wel nat en koud gehad ach een warme douche maakte alles weer goed.

 71. Owwwww wat een heeeeeeeeeeeeeeeeeerlijke plaat Derk:

  Net als op het schoolplein…..voor de allereerste keer: laaaaat de bel maar luiden deze jongen komt niet meer!

  VERLIEFD tot over mijn oren niet te geloven ‘k sttttttttotttter d’r van….:D:P:-*

 72. Moet Derk in elk geval bijstaan QM voor wat betreft het onderwerp Media. Je zult begrijpen dat ik Tante Nanninga niet bij de media reken…

  Ik weet niet hoe het in andere landen is, maar wat hebben wij een
  – luie elkaar na kuddedierende
  – weinig originele
  – voorspelbare
  – grotendeels niet terzake kundige (of het nu op tv over sport of politiek gaat of in een krant over het buitenland)
  – saaie
  – éénzijdige
  – egotrippende/on-cooperatieve/prutsende
  – 1-kant belichtende
  – slecht interviewende

  media

 73. Haha, dat deden 3 maten van me: Rob…is me als enige trouw gebleven en stottert ook niet meer zo.

  Hank, Holterberg, K. en die Hagenees Jeroen M. nu samen bevriend en stotteren volgens mij ook minder…..ach wat geeft ut, dat stotteren: geeft ons mooi de gelegenheid wat extra’s te zeggen 😉

 74. Derk; vind jij het niet hypocriet? Afgeven op dezelfde media die hem – als het zo uitkomt- ook een handje helpen…toffe gozer of niet, dit stinkt.Net zo hard als broos schnertz, trouwens – jeweetwel die huisjesmelker- en ga me nou niet vertellen dat broos ook zo een aardige nette jongen is…o m g8)

 75. Nee QM ik vind dit niet hypocriet, hij heeft zelf de media nooit opgezocht die vonden hem toen hij aan het rellen was met zijn partij. En dat Utreg niet leefbaar is komt niet door hem hoor daar zijn anderen voor verantwoordelijk die langere tijd in het gemeente bestuur hebben gezeten en nog steeds zitten. Iets met een p 😉

 76. Haha Wichert…meestal dus: geef Rob maar een sloot bier dan is’t al gauw goed. Tijdens het WK was ik op een zondag in W.holte. Volgens mij vaderdag. Liepen Johan en zijn directrice naar ouders C.

  Daar was ik net langs gefietst.

  Kwam de tortelduifjes tegen en vroeg of de mensen in de buurt van de familie C. soms niet wisten dat Rob en Johan niet meer thuis woonden. Johan: hoezo dan? Omdat ze zo’n grote oranjebiertent bijna op de oprit van pa C. hadden gezet en nu kwame Rob en Johan haast niet afnemen :'(:'(:'(

  Hmmm, laat maar je moet het voor je zien 😉

 77. Kijk nu ga je weer de fout in:
  Bericht door QuestionMaster, op 17 augustus 2010 om 16:25
  Henk gunt ons niet eens zijn afgang bij het songfestival…izzie zeker ook te oud voor, de zuipschuit.

  Jij komt met een meming/opmerking die gebasseerd is op roddels 😮

 78. Eerlijk is eerlijk Derk maakt gelijk met 16:29! (voorsprong QM was door de hypocriet-post).

  En verwennerij…..PRINCE op Veronica :D:D:D

  De 5 kwartier in een uur post vind ik onder de gordel: want dat vinden sommigen 😮 best gezellie.

 79. Deze mo’k nog ff ontleden:

  Nee QM ik vind dit niet hypocriet, hij heeft zelf de media nooit opgezocht die vonden hem toen hij aan het rellen was met zijn partij.

  En dat Utreg niet leefbaar is komt niet door hem hoor daar zijn anderen voor verantwoordelijk die langere tijd in het gemeente bestuur hebben gezeten en nog steeds zitten. Iets met een p

  Deel 1 kun je niet zeker weten. Media opzoeken kan al met belletje/mailtje/sms/twitter. Als ie het heeft gezegd en je hem 100% vertrouwd…..wie vertrouwd er nu een ander 100%…….ja dan wil de ballantagecommissie overwegen zich hier op te storten: alleen dan!

  Op Leefbaar Utreg is niet te scoren….da’s Jan Nagel…..ze waren wel een tijd errug ambitieus (te? meeliften op Pim)…..maar goed NUL punt op dit onderdeel

  Volgens mij blijft het 1-1

 80. Bericht door QuestionMaster, op 17 augustus 2010 om 16:28
  En hoezo met Henk ‘in discussie?’ die Henk klept 5 kwartier in een uur, en hoort alleen zichzelf praten, je kunt nog beter met je goudvis in discussie.
  Kan wel zien aan dit dat je hem dus nooit gesproken hebt, dit is net zo’n vooroordeel als mensen van dick hebben.

 81. Derk; hij heeft de media nooit opgezocht…welnee, dan zullen de kijkers van regionale tv zich zeker een andere Henk herinneren…en wie trok ookalweer ‘het goede doel’ uit het moeras, vorig jaar…dat gebeurde zeker in alle annonimiteit.Kan me levendig voorstellen dat eea per ongeluk op nu.nl is gekomen…die stoute media toch!

 82. QM Wie wou nou weer optreden met het goede doel? Was hij niet hoor maar een voormallig band lid. Ja dat heeft een hoop remoer gegeven ze sloegen elkaar nog net niet in de media

 83. QM, even tussendoor als het mag….jij zegt stoute media. Wat vind je van deze kwalificatie’s
  – luie elkaar na kuddedierende
  – weinig originele
  – voorspelbare
  – grotendeels niet terzake kundige (of het nu op tv over sport of politiek gaat of in een krant over het buitenland)
  – saaie
  – éénzijdige
  – egotrippende/on-cooperatieve/prutsende
  – 1-kant belichtende
  – slecht interviewende
  Waaraan ik “gluiperig” wil toevoegen?

 84. Dick 16.45 Dat is wel media waar jij van quote oeps 8) Maar zo zijn sommige media wel hoor alles voor de sensatie en goed onderzoek is er vaak niet bij

 85. Admin, wil je onderstaande post wissen op het kermis-topic?

  U2-city of blinding lights…..
  Hoe deftig zal Veronica-bijzondere zenderT (via Harry Plantinga’s internet-draadje) ze nog uitzenden vandaag?
  :D:D:D

  Oh you look so beautifull tonight
  Oh you look so beautifull tonight
  Oh you look so beautifull tonight

  Wat een helden die mannen!

 86. Bericht door Joppuh, op 17 augustus 2010 om 16:26
  Ik neem aan, dat je een grapje maakt!

  Nee [/quote]
  Lijkt me niet nodig om het IP van iemand die gewoon binnen de regels kritiek levert te blokkeren.
  Iedereen is hier immers welkom!

 87. ENECO-tour raast momenteel voorbij…2 uur geleden kwam de directeur uit Meppel hier ff buurten omdat ie uitgenodigd was. Komt Annet…toppertje na afloop zeggen: Waarom kwam je niet ff een bakkie doen?

  Ze had me natuurlijk niet eens geroepen….

  Maar moest eerlijk zijn: “Het onvolprezen weblogZwolle riep” 😉

 88. Kijk, an sich heb ik niks tegen Henk – die haagsche ook niet, dick:P- maar doen wat ‘ie zegt is er bij die man niet bij.Kan hij persoonlijk nog zo leuk en aardig zijn hoor, maar op zijn leeftijd, come on, geef je nanninga de 5, gaat ‘ie lekker een biertje met ‘r drinken en zand erover.
  Misschien kunnen ze dan samen naar het songfestival…:P

 89. Derk….klopt ik had het over alle media. Daar quote ik van, klopt. Bijna alle eigenschappen komen bij de meeste media voor. Ik schaar de TeleTroepToeTerT bijvoorbeeld niet eens onder media….maar onder Troep.

 90. Mensen ’t is hardstikke gezellig maar ik moet echt voor 18:00 bij Sku*te zijn…..17.15 uiterlijk weg. Dus eens kijken of er al wat te BBB(B)-en valt.

  (met de hartelijke groeten van Tina TurnerT via Veronica) 😉

 91. Bericht door erica, op 17 augustus 2010 om 10:38
  He Tim, hoorde van Derk dat de vlinders in je buik zitten.
  Leuk joh, kennen jullie elkaar al lang?

  Rome 🙂

 92. Complimenten mensen, het was echt weer eens ouderwets leuk om de berichten van vandaag door te lezen. Ook dank voor de liefdescolumns, -filmpjes en dergelijken 😉

 93. Dick die oranje tent staat er al jaren bij evenementen,doen ze met zijn allen ,machtig gezellig net als bij ons op de dijk bij een wel bekende familie waarvan ik de sponsornaam niet wil noemen.

 94. Bericht door Tim, op 17 augustus 2010 om 18:55
  Derk, nog langs wout gereden met de kleine?

  Nog niet was vandaag druk met fysieke arbeid. Gaat vrijdag middag worden.

 95. Derk, beetje lekker gewerkt, ruim de halve dag staan boenen, bovenop het winkelschip, dus als wind en regenvanger. Eind van de middag nog even facturen in enveloppen gedaan, da’s werk waar je geen hersens bij nodig hebt (paste goed bij mij, aldus alleraardigste collega ;)).

 96. Rome:o Potverdeurie, hadden we er met elkaar zo veel van verwacht en dan scoort die Casanova haar ook gewoon 8)

  Zet in op een zeer beheerst, weloverwogen piekmoment
  -Het ijzer smeden als’t heet is “sak maar zenggg”?

 97. Tim, er zijn situaties denkbaar idd, dat je vergeet dat het zaadweer is

  Bericht door Tim, op 17 augustus 2010 om 18:27
  @Dick ja, door de regen, maar onder een brug is het goed vertoeven

  ….under the bridge van The Chili Peppers ligt te voor de hand, dus bedenk er zelf maar wat muziek bij. Maar uh…..je zult wel nergens anders aan kunnen denken 😉

 98. Haha Wicheret

  Bericht door wichert, op 17 augustus 2010 om 18:27
  Dick die oranje tent staat er al jaren bij evenementen,doen ze met zijn allen ,machtig gezellig net als bij ons op de dijk bij een wel bekende familie waarvan ik de sponsornaam niet wil noemen.

  De Noordmannen die heel Zwolle op ’t diekie verdedigen tegen gespuis van elders….zeg maar de moderne Ridder Zweders (oh nee, dat was juist een roofridder….nou ja, dat je die Vloerbedekkende, uit de kluiten gewassen sympatieke bonken goed als verdedigers kunt hebben….staat als een paal boven water….zelfs als een doelpaal want Jaap verdedigd met verve zijn doel 😀

  Oeps deze comedy moet me de voorbereiding op Ajax niet kosten…..de eerste gasten zijn al binnen en wat hoor ik op de achtergrond????……LOESJE hahaha:D:D:D

 99. Nog steeds geen nije log? Morgen denk ik maar eens naar de zweefmolen die 60meter de lucht in gaat, waar staat hij precies? Natuurlijk niet alleen (A) 😀

 100. Steun op hoog niveau voor Dick.

  Van RTV Oost:

  Commissaris van de Koningin Jansen van Overijssel is geen voorstander van deelname van het CDA aan een kabinet met de VVD en gedoogsteun van de PVV.

  Dat laat hij weten in een bericht aan de NOS. Jansen heeft een lijst met punten waarvan hij vindt dat het kabinet daar aan moet voldoen. Dat heeft hij naar fractievoorzitter Verhagen gestuurd. Jansen heeft er geen vertrouwen in dat het kabinet waar nu aan gewerkt wordt, dat kan waarmaken. Jansen praat vanavond in Den haag met prominenten van het CDA.

 101. Via Jan Vertongen. Uitdoelpunt. Komt voor zijn bewaker en kopt de bal in de verre hoek. Uitstekende vrije trap van De Zweeuw. Opsteker voor Ajax, belangrijk moment, op weg naar groepsfase championsleague. Op weg naar ??14.000.000 🙂

 102. Weblog Zwolle heeft twee gezichten: het nieuws in Zwolle met de discussies daarover én het algemene log; een soort chatbox over van alles met 90% vd bijdragen door een mannetje of toen. Zelf kom ik hier vooral voor het Zwollenieuws/discussie en niet voor het algemene log, maar ieder z’n voorkeur; beide worden gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. Prima!!
  (waar gaat dit naar toe vraagt u zich af8))
  Mijn voorstel is nu: haal in de kolom ‘laatste reacties’ de bijdragen voor het algemeen log weg. Ik moet soms eindeloos scrollen om te ontdekken of er nog discussie over het nieuws is. Iemand die het algmeen log volgt doet dat toch in het log zelf? Ik begrijp dat ik mij in het hol van de leeuw bevind en ben dus helemaal niet tegen dit algemene log, maar ik denk dat deze mooie site er nog mooier van wordt en voor niemand slechter.

Reageer