Echtpaar Kuijer-Lemstra 65 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Kuijer-Lemstra waren op maandag 16 augustus 2010 65-jaar getrouwd. Het echtpaar vierde hun trouwdag thuis in de Keersluis, aan de Harm Smeengekade te Zwolle. Wethouder C.M.W. Berkhout bracht het echtpaar een bezoek om hen te feliciteren. Het echtpaar kreeg van de wethouder een aantal VVV-bonnen.

De heer Johannes Kuijer is op 26 februari 1920 geboren in Den Haag. Mevrouw Anna Wilhelmina Kuijer-Lemstra, werd geboren op 3 december 1924 te Zwolle. Ze zijn op 16 augustus 1945 getrouwd te Zwolle. Het echtpaar heeft gewoond in de Groenestraat, de Mimosastraat, de Vivaldistraat en in de Mombaerstraat. Sinds juli 2009 wonen ze in de Keersluis aan de Harm Smeengekade. De heer Kuijer is altijd machinist bij NS geweest en mevrouw Kuijer heeft gewerkt op een atelier als naaister en is daarna huisvrouw geweest. Hun hobby’s zijn kaarten, fietsen, voetbal kijken en hun zomerhuisje.

Mevrouw Kuijer heeft vorig jaar serieuze problemen gehad met haar gezondheid en heeft een half jaar verbleven in het ziekenhuis, waaronder twee opnames op IC in Zwolle en Meppel. Zij heeft zich goed hersteld en sinds juli 2009 wonen ze weer samen in de Keersluis. De heer Kuijer is diabetespatiënt, maar heeft door juiste voeding de ziekte goed onder controle.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer