Week van de Verbinding start met Open coffee

Zwolle – De Week van de Verbinding trapt af met een Open coffee! Ongedwongen kennismaken met de burgemeester en wethouders van Zwolle, en netwerken onder het genot van een kopje koffie. De start zal maandag 6 september plaatsvinden bij restaurant Mizu aan de Jufferenwal.

koffieconcert.jpg

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 september 2010 vindt de Week van de Verbinding plaats. Tijdens deze Week trekt het college van burgemeester en wethouders van Zwolle de stad in om zijn oor te luister te leggen. De gebruikelijke agenda is deze week vrijgemaakt om, op uitnodiging, op bezoek te gaan bij allerlei initiatieven en samenwerkingsverbanden in de stad. De Week is dé gelegenheid om over plannen, suggesties en ideeën met het college van gedachten te wisselen. Dit is de vijfde keer dat een dergelijke Week plaatsvindt. De gemeente Zwolle organiseert de Week van de Verbinding in samenwerking met diverse partijen uit de stad. Uitnodigen voor de Week is niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk ideeën en suggesties voor te leggen aan het college.

c4.jpg

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Zucht, alweer de 5e keer?…. ze konden zich heel wat moeite besparen door gewoon eens af en toe mee te praten op deze weblog,.. maar de verkiezingstijd is voorbij he? nu zie je ze hier niet meer.

  2. Sprak dus, op vakantie, de verantwoordelijke van Dura Vermeer (heet dat geloof ik) voor de rode spoorbrug.

    Serieus: Hij zei dat die brug misschien wel helemaal niet rood blijft. In Rotjeknor had de Erasmusbrug ook een andere kleur gekregen als oorspronkelijk was aangenomen.

    Zou wel lachen zijn, steekt die door Harry gedirigeerde hand een kaart met een verkeerde kleur op 😮 Dat mensen even later zeggen: “Maar dat is ONZE spoorbrug niet”.

Reageer