Last minute inschrijving op Windesheim

Zwolle – Wie in september wil starten met een voltijd hbo-opleiding en zich nog moet inschrijven, kan dat doen tijdens de last minute inschrijfactie bij Windesheim op 25 augustus van 19.00-21.00 uur in gebouw C van de hogeschool, op de Campus in Zwolle.

Tijdens deze inschrijfactie kunnen potentiële studenten vragen stellen en zich gelijk inschrijven bij de Gemeenschappelijke StudentenAdministratie van Windesheim. Een overzicht van de voltijdopleidingen die op de last minute informatie geven en/of waarvoor men zich nog kan inschrijven staan op www.windesheim.nl/opendagen. Belangstellenden voor een Engelstalige internationale opleiding in voltijd kunnen op deze avond terecht bij het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige hbo+ -opleiding.

Nieuwe opleidingen

Vanaf september start Windesheim met twee nieuwe opleidingen. Toegepaste Gerontologie en Pedagogisch Management Kinderopvang. Met een diploma Pedagogisch Management Kinderopvang kunnen afgestudeerden aan het werk in een leidinggevende of adviserende functie in de kinderopvang. Toegepast gerontologen gaan aan de slag als ouderendeskundigen en kunnen ouderen ondersteunen in hun leefstijl, bijvoorbeeld op het gebied van wonen of vrije tijd.

Artikel delen:

Reageer