Plusgroep Zwolle van start in september

Zwolle – Plusgroep Zwolle biedt hoogbegaafde kinderen van 2 t/m 14 jaar de mogelijkheid om samen met andere hoogbegaafde kinderen uitdagende, stimulerende en prikkelende activiteiten te ondernemen. De Plusgroep gaat 1 september weer starten.

In Plusgroep Zwolle doen kinderen contacten op met andere kinderen die een vergelijkbaar ontwikkelingsniveau hebben. Hierdoor worden de sociale vaardigheden geoefend en zal het zelfvertrouwen worden opgebouwd. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen die deelnemen aan een plusgroep op termijn beter in hun vel gaan zitten en daardoor meer plezier krijgen in leren en leven. In Plusgroep Zwolle is wetenschappelijke kennis over hoogbegaafdheid aanwezig. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van het Kiew begeleidingssysteem, de sociale vaardigheidstraining Welkom in mijn Wereld, Matrix Coaching en Stimed.

Door de combinatie van de verschillende methodieken en de visie van Plusgroep Zwolle op hoogbegaafdheid is een unieke werkwijze ontstaan waarmee hoogbegaafde kinderen een optimale begeleiding krijgen. Er wordt gekeken naar het geheel en niet naar losse onderdelen.

Voor meer informatie en/of aanmelding van uw kind kunt u terecht op www.plusgroepzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer