Begin cultureel seizoen Zwolle

Zwolle – De zomerperiode is voor wat betreft het culturele uitgaansaanbod niet de meest drukke tijd van het jaar. Achter de schermen wordt er echter wel volop doorgewerkt om de consument vanaf september weer een divers en aantrekkelijk cultureel uitgaansaanbod voor te schotelen.

uit_magazine.jpg

Zodra de maand september zijn neus aan het venster steekt begint cultureel Zwolle zich weer te roeren. Aan de vooravond geeft het Zwols Uitburo haar 2e editie van het Zwols Uitmagazine uit. Eind augustus ontvangt ieder huishouden de 2e editie van het Zwols Uitmagazine. Ook ditmaal biedt het magazine weer een agendaoverzicht van wat de culturele partners in Zwolle u te bieden hebben. Verder kunnen de lezers weer met diverse acties culturele prijzen winnen. Er worden onder andere 3×2 toegangskaarten verloot van het optreden van Rowwen Hèze in de IJsselhallen op 1 oktober a.s. Het Filmtheater Fraterhuis biedt 100 lezers de mogelijkheid om gratis een lidmaatschap ‘Vrienden van het Fraterhuis’ te winnen.


Jeroen Krabbe en Thorbeckegrachtfestival

Het magazine bevat ditmaal o.a. een interview met acteur, regisseur en schilder Jeroen Krabbe. In navolging van zijn zeer goed bezochte expositie ‘Jeroen Krabbe, schilder een retrospectieve’ uit 2008, komt hij in het najaar van 2010 met ‘De ondergang van Abraham Reiss’, een serie van negen monumentale schilderijen over het leven en de dood van zijn grootvader. Tevens is er een vooruitblik op het Thorbeckegrachtfestival van 11 september a.s. Het festival heeft zich in razend tempo gemanifesteerd en ook dit jaar staat er de vele bezoekers weer een prachtig programma te wachten waarmee het culturele seizoen wordt afgetrapt.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Vooral op dinsdag worden we doodgegooid met overbodig papier. Deze wou ik wel eens hebben die krijgen we nou net niet.

    Plantje: Rowwen H?ze in de IJsselhallen op 1 oktober

  2. Zo zoek ik steeds naar het gratis blad ‘bijzonder zwolle’ kan nergens vinden waar die zou moeten liggen b.v bij VVV, de spiegel. iemand idee? uit magazine wel bij VVV trouwens 🙂

  3. De actie met de Blauwe Hand loopt nog tot 20 augustus.
    Bijzonder Zwolle is altijd bij ons in de winkel verkrijgbaar maar zo populair dat deze snel de deur uitvliegt. Via twitter geven we altijd wel door wanneer wij deze binnen krijgen. http://www.twitter.com/vvvzwolle En het klopt UIT Magazine is bij ons verkrijgbaar, ook de vorige editie hebben wij nog in de winkel liggen. Wij zijn namelijk als VVV ook direct het UIT-Buro voor Zwolle.

Reageer