Kermis Zwolle in zomerse sferen

Zwolle – Tijdens de familiedag van de Zomerkermis op woensdag 18 augustus treedt muzikant Giandro Martinez-Ignacio op. Vanaf 15.30 uur kunnen bezoekers op het Grote Kerkplein genieten van een muziekmix van salsa, merengue, zumba en bachata die de Zwolse muzikant ten gehore zal brengen.

martinez.jpg

Ondanks het tegenvallende zomerweer brengt Giandro, samen met salsadanser Dyomar Holder de bezoekers naar zomerse, warme sferen. Dyomar Holder van Fuerza de la Salsa gaat toehoorders enthousiasmeren om mee te dansen op de muziek. Meer informatie over Giandro is te vinden op www.giandroignacio.hyves.nl. Meer informatie over Fuerza de la Salsa vindt u op www.fuerzadelasalsa.nl. Voor meer informatie over de familiedag en de Zwolse Zomerkermis: www.zomerkermis.zwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Wat leuk zeg!

  salsadanser Dyomar Holder de bezoekers naar zomerse, warme sferen. Dyomar Holder van Fuerza de la Salsa gaat toehoorders enthousiasmeren om mee te dansen op de muziek. Meer informatie over Giandro is te vinden op

  Zonder Dame?

 2. Me = wel van exotische muziek 😮 Exotisch eten zeker ook 😮 Exoten die voetballen 😮 Maar als er wat gebeurd in onze mooie stad heeft een bepaald slag het gedaan?

  Je moet kiezen:

  – NL helemaal multiculti
  – Nl beperkt multiculti, en als er wat gebeurd: de grens over (die niemand meer weet te vinden en niemand weet wie die outlaws opneemt)
  – NL helemaal blank met wat slaafse Chineesje enz
  – Vrij in te vullen optie…………………..

Reageer