Bedhelm vervangt A La Din bij GRASconcert

Zwolle – De GRASweek organiseert op 26 augustus 2010 op het Park Wezenlanden in Zwolle het GRASconcert. Tussen 18:00 uur en 24:00 uur zullen er optredens plaatsvinden van onder andere Miss Montreal, Boemklatsch en The Mad Trist. Het concert is gratis en iedereen is welkom.

logo-grasweek2010.png

Bedhelm is de nieuwe bekende band die tijdens het GRASconcert zal spelen. Naast Bedhelm spelen op het podium de doorbraak ook Catch!, Flume en Capacocha. Podium de doorbraak wordt mede mogelijk is gemaakt door Kunst en Cultuur Overijssel. Het GRASconcert is altijd het hoogtepunt van de introduktieweek en zal dit jaar op de donderdagavond plaatsvinden. Hierbij mag iedereen van dit concert genieten. Tijdens het concert staan er twee podia die elkaar afwisselen met verschillende artiesten. Het GRASconcert is een avond vol muziek en gezelligheid.

Bedhelm

Bedhelm staat bekend als Nederlanstalige electropop uit Zwolle. De man achter Bedhelm is Johan Kuipers. Hij schrijft de teksten en maakt de muziek. Onder zijn eigen naam heeft hij ongeveer 15 Engelstalige ´hobby-CD’s’ gemaakt. Hierna is hij onder de naam ‘De Groene Man’ in het Nederlands gaan schrijven en hiernaast zijn electropop-acht Bedhelm te starten.

Artikel delen:

Reageer