FC Zwolle op bezoek bij Jeugdvoetbaldagen v.v. SVI

Zwolle – Jaarlijks organiseren de KNVB en voetbalvereniging SVI de Jeugdvoetbaldagen. Drie dagen waarin jonge voetballertjes intensief aan allerlei voetbaltechnische spelvormen werken.  Aanvallen, verdedigen en omschakelen…. alles komt aan bod.

v.v._svi_voetbalweek_-1_470.jpg
Eigen foto: Arne Slot en Ettiene Rijnen als volleerde trainers

Traditiegetrouw is v.v. SVI ook dit jaar gastheer voor bijna honderd voetballers in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. De spelers werden verdeeld in groepen die vernoemd zijn naar de topteams in Europa, zoals Barcelona en Inter Milan. Bij elke groep was een gediplomeerd KNVB trainer of CIOS docent gezet, die op afstand hun team begeleidde. Van elk team werd veel zelfwerkzaamheid en een goede teamspirit verwacht. Al even traditiegetrouw geven de spelers en trainers van FC Zwolle een gasttraining. Dinsdagmiddag gaven de profs in de stromende regen hun aanwijzingen en aanmoedigingen. Het enthousiasme van de kinderen sloeg snel over spelers en staf van FC Zwolle en werden de spelvormen fanatiek afgewerkt. Een fantastische ervaring voor de doorweekte kinderen, de regen had geen enkele invloed op het humeur en de inzet.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. maar 7? Nou en denk je dat die kinderen het er minder leuk om hebben gehad?

  Goede zaak dat ze bij SVI zijn geweest. De voetbalweek word al jaren georganiseerd voor de gezinnen met een minder grote beurs.

 2. natascha als alle selectiespelers er vanmiddag waren geweest, dan waren het er meer geweest dan kinderen van de kidsclub.

  ik heb er maar tien geteld volgens mij!!!!!!

 3. Bericht door “W”, op 18 augustus 2010 om 22:38
  ik heb er maar tien geteld volgens mij!!!!!!

  Dat klopt ”W”, maar er hadden zich er 34 opgegeven. Dus als er maar 10 kinderen op komen dagen is dat een reden om afspraken niet na te komen?

  @John, ik kan me voorstellen dat als jou favo speler er niet bij is dat je dan zwaar teleurgesteld kan zijn op een bepaalde leeftijd, jij niet?

  Maar volgens mij begrijpen jullie mijn insteek niet, dat is jammer.

  Ik hoop dat die kinderen het leuk hebben gevonden, zowel van de kc als bij svi.

Reageer