Het weer: wisselend bewolkt

Zwolle – Donderdag begint de dag wisselend bewolkt en met een enkele bui in het westen van het land. In de middag kan er juist in het binnenland een lokale bui vallen en wordt het in de kustgebieden droog. De temperatuur loopt op naar 20 graden in het noorden en 22 in het zuiden van het land. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is zwak in het zuiden en oosten en matig tot vrij krachtig in het noorden en westen van het land.

weerfoto_19_augustus.jpg 

Vrijdag wordt het met gemiddeld 23 graden duidelijk warmer. In het zuiden en zuidoosten kan het lokaal al 25 graden worden. Overdag neemt de bewolking toe, maar het blijft overal droog. In het weekend en op maandag wordt het behoorlijk warm. De maxima liggen tussen 22 graden op de Wadden en 27 graden in het zuidoosten. Er zijn zonnige perioden, maar er is ook elke dag kans op een bui. Vanaf dinsdag blijft het wisselvallig, maar daalt de middagtemperatuur richting 20 graden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. das grappig, nos teletekst ( weeronline.nl ) zegt het tegenovergestelde. ” De dag start met veel bewolking, maar de zon krijgt later meer ruimte. ”

Reageer