FC Zwolle vrouwen presenteren zich aan de pers

Zwolle – In het Oosterenkstadion vond donderdagmiddag voor het eerst de perspresentatie plaats van het nieuwe eredivisietem van de FC Zwolle vrouwen. De lokale- en landelijke pers kwam massaal naar Zwolle!

fc_zwolle_vrouwen-44.jpg
 Achter vlnr: Christien Rens, Sebastiaan Borgadijn, Bert Zuurman, Erik Riemens, Marieke van Tienhoven.
Midden vlnr: Judith Frijlink, Chelsea Disseldorp, Nadja Olthuis, Annet Bolk, Charissa Burgwal, Lisanne Vermeulen.
Voor vlnr: Linda Dolstra, Bouchra Moudou, Mariska Kogelman, Lydia Borg, Marina Kamminga, Linda van Beekhuizen.

Er was grote interesse voor het debuut van de FC Zwolle vrouwen, die dit jaar voor het eerst eredivisie spelen. Van selectie waren tijdens de presentatie drie speelster afwezig: Denise van Vliet, Silvia Woudberg en Marieke van Ottele. De FC Zwolle vrouwen worden begeleid door trainer-coach Bert Zuurman, assistenttrainer Sebastiaan Borgadijn, keeperstrainer Sierd van den Berg (afwezig), teambegeleider Erik Riemens, teambegeleider Marieke van Tienhoven en verzorgster Christien Rens. Tevens werden er drie aanwinsten bekend gemaakt: van sv Angelslo komt de 22-jarige aanvalster Marina Kamminga en twee Keniase vrouwen zijn onderweg naar Zwolle. De eredivisie start voor de Zwolse vrouwen op 2 september thuis tegen AZ uit Alkmaar.

fc_zwolle_vrouwen-114.jpg

fc_zwolle_vrouwen-234.jpg

fc_zwolle_vrouwen-24.jpg
Het uit-tenu…

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Ik was al bang voor een veel te kleine selectie, maar dat blijkt dus nog wel mee te vallen.
    12 speelsters bij de presentatie, 3 afwezigen en nog 3 nieuwe aanwinsten waarvan al eentje bij die 12 stond = 17. Acceptabel aantal, maar relatief krap.

Reageer