Gewonde na conlict over koop van auto

Zwolle – Op donderdagmiddag 19 augustus kreeg de politie een melding van een conflict aan de Oeverzegge. Na het conflict zou een groene auto zijn weggereden. De personenauto werd aan de Willaertstraat aangetroffen.

In de auto zat een 29-jarige Zwollenaar die gewond was en een mes in zijn hand had. Bij hem was een andere 29-jarige Zwollenaar. Zij gaven aan een conflict gehad te hebben rondom het kopen van een auto. Omdat de toedracht van het incident onduidelijk was werden beide mannen aangehouden. Een 30-jarige man uit Ommen die nog aan de Oeverzegge aanwezig was, werd ook aangehouden. Allen werd voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Zakie; 1 gewonde Zwollenaar (koper) met evenoude maat in de auto. 30-jarige kerel uit Ommen was nog aan de Oeverzegge. Wie woonde daar dan? Nou ja ze kunnen alle 3 ff zitten.

  2. Heb ook al eens meegemaakt dat een potentiele koper heel boos werd, toen ik niet wilde zakken in prijs en hij wel 1,5 uur gereisd had. Tsja, dat is dan toch zijn probleem, van tevoren was mijn vraagprijs duidelijk. Gelukkig werd die persoon alleen verbaal een tikkie agressief. Je hebt er rare gasten tussenzitten.

Reageer