Voorlichtingsbijeenkomst Kanker en Werk IntermeZZo

Zwolle – Kanker en werk, dat is geen gemakkelijk onderwerp. Veel mensen die behandeld zijn voor kanker merken dat het lastig is om na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Zo ook met werk. Weer gaan werken na kanker gaat niet vanzelf, zo blijkt maar al te vaak.

Ook bij het Nazorgcentrum IntermeZZo, voor mensen met kanker en hun naasten, komen regelmatig vragen van mensen, die stuiten op onbegrip of onwetendheid wanneer zij weer willen gaan werken. Anderen worstelen met de vraag: ‘ik wil wel weer gaan werken, maar het lukt me nog niet goed ,welke stappen moet ik dan zetten?’ Hoe gaat dat eigenlijk met de verantwoordelijkheden die je zelf hebt als je langdurig ziek bent? Ook blijken veel mensen nieuwe keuzes te willen maken over de invulling van hun leven, keuzes ook over de balans tussen werk en prive en hebben vragen over hoe dit aan te pakken. Herkent u zich in deze, of vergelijkbare vragen? Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert op vrijdag 27 augustus, vrijdag 8 oktober, 19 november en 17 december van 10.00 tot 11.30 uur een informatiebijeenkomst rond het thema Kanker en Werk.

Naast informatie zal er veel ruimte zijn voor vragen, omdat het juist om uw vragen draait. Waar: Nazorgcentrum IntermeZZo Dr Spanjaardweg 29, gebouw B te Zwolle Tel: 038-4246088 www.nazorgcentrum.nl intermezzo@nazorgcentrum.nl Nazorgcentrum IntermeZZo heeft Bas Smallenbroek van het CIR en bedrijfsarts Liesbeth Geenen uitgenodigd om deze bijeenkomst te verzorgen. Er zijn geen kosten voor deze voorlichtingsbijeenkomst. Aanmelding is wenselijk maar niet noodzakelijk. Gratis parkeer gelegenheid.

Artikel delen:

Reageer