Stratenfestival Zwolle van start gegaan

Zwolle – Om 16.00 uur is het 31e Stratenfestival van Zwolle van start gegaan. In de Voorstraat is er het Twee Heeren Festival met onder anderen Harm Wolters en Raymond Smit.

Het 31e Stratenfestival zorgt ervoor dat de hele Zwolse binnenstad vrijdagavond 20 augustus 2010 gaat swingen. Op meer 20 podia treedt een veelvoud van bands en dj´s uit Zwolle en wijde omgeving op. De muziekstromingen die ze vertegenwoordigen is sterk uiteenlopend. Op de Eekwal is een braderie. De hele binnenstad is vanaf 16.00 uur niet toegankelijk voor het gemotoriseerde verkeer en vanaf 18.00 uur ook niet voor fietsverkeer. De afsluitingen staan bij de bruggen naar de binnenstad. Dichtbij de toegangen tot de binnenstad worden fietsstallingen ingericht. Weblog Zwolle zal van het evenement foto’s gaan publiceren!

Programma hoofdpodium Ter Pelkwijkpark:

17 uur         muzikale opening
17.15 u       The Mother Lovers
18.30 u       Genetic
19.45 u       De Alliantie
20.30 u       Colinn
21.30 u       Fingers on Fire
22.45 u       Feestband MELROSE
01.00 u       Einde

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Wou toch nog even wat kwijt aan Patrick van 038 agency.

    038 agency had de stroom niet betaald op de Nieuwe Markt pats boem en toen was het stil! die dansvloer op de Nieuwe Markt wat een aanfluiting zeg!! 20 m2 meer was het echt niet!! en dan maar roepen en groot doen met de grootste en geweldigste outdoor disco enz. Ik was op de Blijmarkt met een geweldige show een hele grote dansvloer, super lichtshow enz. supermuziek geweldige sfeer en goede DJ’s (Henri Geerlings en Hans Plattel)enz. en het was er superdruk! Volgend jaar weer Generation Street Party op de Blijmarkt! topfeest!

Reageer