De laatste loodjes rotonde WC AA-landen

Zwolle – "Nog één nachtje slapen", is een veelgezegde uitdrukking tegen kinderen voor hun verjaardag. Dan is het jouw feestje! Voor veel AA-landers geldt hetzelfde, nog één nachtje slapen. Zaterdag 21 augustus, zal de weg weer vrij komen vanaf de rotonde Rijnlaan-Merwedelaan richting Zwartewaterallee en vice versa. Ook is dan de Eemlaan weer via de nieuwe rotonde bereikbaar.

wc_aalanden_rotonde_0987_470.jpg

Het grootste leed is dan geleden, waardoor een deel van de AA-landers weer op hun normale route de wijk kunnen verlaten. De misère rond de verkeersdrukte bij het Winkelcentrum AA-landen is dan nog niet geheel verleden tijd. De laatste dagen zijn de asfalteringswerkzaamheden wel afgerond, maar zal alleen het gedeelte bij het begin van de oude inrit naar de parkeerplaats nog moeten worden aangepast. Hoewel men hier al een begin heeft gemaakt, zal deze inrit voorlopig nog afgesloten zijn.

wc_aalanden_rotonde_1161_470.jpg

wc_aalanden_rotonde_0957_470.jpg  

Rotonde WC AA-landen
Klik op de foto voor een vergroting!

Voor meer foto’s zie "Lees verder"

Volgens de uitvoerder heeft de aannemer hier nog vier weken voor. Meer dan vijftig werknemers hebben de laatste week rond dit project op locatie hun arbeid verricht. Waar eerst nog een geraamte te zien was, zag men in deze periode met grote sprongen de rotonde aangekleed worden. Vrijdagmiddag zijn de nieuw geasfalteerde wegen van belijning voorzien en zijn er bij de rotonde Merwedelaan zebrapaden aangelegd. Iedere witte band van het zebrapad werd met uiterste precisie voorzien van een laag thermoplastic. verhit tot meer dan 200 graden Celsius en dat met een buitentemperatuur van rond de 28 graden. Dus, nog even geduld, morgen een klein feestje en over vier weken een grote!

wc_aalanden_rotonde_1011_470.jpg

wc_aalanden_rotonde_1079_470.jpg

wc_aalanden_rotonde_1103_470.jpg

wc_aalanden_rotonde_1132_470.jpg

wc_aalanden_rotonde_1229_470.jpg

wc_aalanden_rotonde_1163_470.jpg

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer