Twee personen gewond na steekpartij in Stadshagen

Zwolle – Op donderdag 19 augustus even voor 17.30 uur vond op een parkeerplaats tussen de Reukgras, de Bermzegge en de Handjesgras een en steekpartij plaats. Daarbij raakten twee personen gewond. Drie personen konden worden aangehouden (Lees verder). Zij zitten nog steeds vast.

Omdat de toedracht van dit incident nog onduidelijk is, is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien of beschikt u over meer informatie met betrekking tot deze steekpartij, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie in Zwolle-Noord via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via Bel M., Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Eerder verschenen bericht: 

Op donderdagmiddag 19 augustus kreeg de politie een melding van een conflict aan de Oeverzegge. Na het conflict zou een groene auto zijn weggereden. De personenauto werd aan de Willaertstraat aangetroffen. In de auto zat een 29-jarige Zwollenaar die gewond was en een mes in zijn hand had. Bij hem was een andere 29-jarige Zwollenaar. Zij gaven aan een conflict gehad te hebben rondom het kopen van een auto. Omdat de toedracht van het incident onduidelijk was werden beide mannen aangehouden. Een 30-jarige man uit Ommen die nog aan de Oeverzegge aanwezig was, werd ook aangehouden. Allen werden voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer