Zwollenaar beroofd bij Park de Wezenlanden

Zwolle – In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 augustus omstreeks 01.45 uur werd een 20-jarige Zwollenaar op het Groot Wezenland ter hoogte van park de Wezenlanden beroofd van zijn geld. Hij fietste op het fietspad toen hij twee jongens passeerde. Daarbij werd hij door een van hen vastgegrepen en gedwongen geld af te staan. Dat deed de man, waarna hij kans zag om hard weg te fietsen. Eenmaal thuis lichtte hij de politie in.

Het tweetal dat de man beroofde was ca. 16/17 jaar oud, had een getinte huidskleur en een normaal postuur. De jongens spraken met een buitenlands accent. Een van hen droeg een bruin vest met zwarte letters van het merk Louis Vuitton. De andere jongen droeg een zwart vest/zwarte jas met daarop in witte letters de merknaam Nickelson. Getuigen of mensen die aanslaan op dit signalement wordt verzocht contact op te nemen met de politie Zwolle Centrum/Zuid op telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. misschien als het nieuwe kabinet er komt wat ik van ganse harte hoop
  kan er tegen dit tuig keihard worden opgetreden.Want met pappen en nathouden of kopjes thee drinken schieten we ook geen ene moer op.

 2. Dit soort volk dat deze streken uithaalt hoort zich niet op deze aarde te bevinden .Vaak als ze wel gepakt worden zijn de straffen een lachertje en de rechter die deze straf bepaald nog veel belachelijker.Wil wel eens zien als een gezinslid van zo,n rechter het overkomt hoe hij dan recht spreekt.De politieagent van deze week in Nijmegen die een overvaller neerschoot heeft dat soort pas goed opgeruimt.

 3. Baf.

  En jij denkt dat het met in bruine getinte uniformen van de stadscommando,die door de knieen zullen gaan schieten dit probleem opgelost wordt?
  Jij hoopt van ganser harte dat dit rampenkabinet er komt,nou ik kan je vertellen dat ik nog groter hoop dat deze verkrachters van de grondwet er nooit komen. De geschiedenis heeft ons geleerd wat er voortvloeid van een narcistichse gek ,die ook dol op bruinhemden was.

 4. vertel mij maar eens Zwolse hoe we dit gaan oplossen ik ben benieuwd.De opmerking van bruinhemden en hun leider vindt ik wel heel maar dan ook heel ver gezocht.

 5. Gaat lekker daar ; vorige week al die zwaar gewonde op het kerkbrugje…
  Groot Wezenland komt echter niet in de buurt van Park De Wezenlanden. Wellicht dat ze de Schuurmanstraat bedoelen?

Reageer