Floor Jansen met ReVamp naar Hedon

Zwolle – Vrijdag 3 september doet de melodieuze metalformatie ReVamp het Zwolse poppodium Hedon aan. Frontvrouw Floor Jansen, bekend van internationale topformatie After Forever, is dankzij ReVamp terug op het strijdtoneel van de female fronted metalbands. Samen met haar vijfkoppige band pakt ze het publiek eenvoudig in dankzij haar ijzersterke stemgeluid en dito composities. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Insomnia.

Jansen slaat met haar nieuwe ReVamp keihard toe en het zelfgetitelde debuutalbum is misschien nog wel steviger dan je zou verwachten. Bombastisch, maar met heavy riffs; beukende drums gemixt met melancholische strijkers; bizarre synth-sounds bijgestaan door een kippenvel-op-je-ziel koor, het zorgt allemaal voor een uitermate frisse comeback van de zangeres die jaren lang furore maakte als charismatische frontvrouw van het (internationale) succes dat After Forever heet.

Support: Insomnia

Insomnia werd gevormd als een combinatie van leden van Nemia en Snakes&Sirens. Op 9 oktober 2008 werd voor het eerst samen gespeeld en er was een directe klik. Sindsdien is er volop gerepeteerd, muziek wordt in een ontzettend rap tempo geschreven en de band groeit naar elkaar toe. Insomnia overstijgt in alle facetten alles wat Snakes&Sirens of Nemia ooit geweest is. “We geloven oprecht dat we iets toe te voegen hebben aan de muziek- en metalscene en we onze vreemde combinatie van stijlen kunnen verbeteren tot iets wat men Insomnia kan noemen”, aldus de band.

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Vrijdag 3 september

Open                          : 20:30 uur

Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 10,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en indien niet uitverkocht op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer