Eric Botteghin blijft voorlopig in Zwolle

Zwolle – Met nog een week voor het verstrijken van de transferdeadline is het nog altijd rustig rond Eric Botteghin. De 22-jarige verdediger van FC Zwolle is al jaren een steunpilaar in de defensie en heeft na dit seizoen een aflopend contract. Verschillende eredivisieclubs hengelden de afgelopen jaren naar zijn diensten.

  "Ik ken de geruchten, maar er heeft zich nog geen club concreet bij mij gemeld”, zei Botteghin. Zwolle wil na de transferdeadline met de verdediger praten over langer verblijf in de Hanzestad. "Praten kan altijd. Al wil ik wel graag een stapje hogerop. Mocht dat niet deze transferperiode zijn, dan blijf ik graag nog een seizoen bij Zwolle. We hebben een goede selectie. Met Sjoerd Ars hebben we een scorende spits erbij gekregen. Daar ontbrak het de afgelopen jaren bij ons aan.”

  Artikel delen:
  Reacties 7
  1. het is nog geen 1 September en het is heel belangrijk dat Eric blijft,maar dat geldt nu voor meer spelers.Appie wordt ouder net als Arne Slot.Je kunt ze er nog wel bij hebben.

  2. Fred Jan de rest ook wel maar die zijn allemaal een stuk jonger en ik neem aan dat Slot en v d Haar geen kunststukjes meer uitvreten of het zouden Haarstukjes moeten zijn.

  Reageer