Survivalrun door Park de Hogenkamp

Zwolle – In de week voordat de scholen van het voortgezet onderwijs weer van start gaan, organiseert Travers Welzijn i.s.m. SportService Zwolle ‘Summer@ThePark’. Summer@ThePark vindt plaats in Park de Hogenkamp en is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar.

summer_1.jpg

Tijdens Summer@ThePark worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jongeren in park Hogenkamp, zoals lasergamen, films kijken in de openlucht bioscoop, een zeskamp, dansen in de disco en een voetbaltoernooi. Speciaal voor deze week wordt het jeugdhonk naar het park verplaatst, zodat de jongeren tussentijds ook lekker kunnen chillen in de aanwezige lounchehoek.

summer_2.jpg

summer_3.jpg

Woensdag 25 augustus staat in het teken van een spectaculaire survivalrun waarbij SportService Zwolle samenwerkt met survivalrunvereniging “Thor”(Trots houdt ons rechtop) Zwolle. Deze samenwerking is in het schooljaar 2009-2010 gestart vanuit de subsidie Brede Scholen, sport en cultuur (de Brede Impuls). Doel van deze samenwerking is om de survivalrunvereniging te versterken, de Zwolse jeugd en jongeren kennis te laten maken met deze tak van sport en een jeugdafdeling te starten bij de vereniging!

summer_4.jpg

Inmiddels zijn er al diverse sportkennismakingslessen aangeboden voor de groepen 7 & 8 van een aantal Zwolse basisscholen. De deelnemers waren razend enthousiast over deze uitdagende activiteit! Voor de ontwikkelingen omtrent de jeugdafdeling en voor meer informatie zie de website van Thor Zwolle: www.survivalrunzwolle.nl  

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer