Programma Week van de Verbinding rond

Zwolle – Het programma van de Week van de Verbinding is rond. In samenwerking met vele partijen uit de stad is weer een gevarieerd programma tot stand gekomen. Het college legt meer dan 50 bezoeken af in de stad.

Wilt u tijdens de Week een gesprek aanknopen met burgmeester of wethouders? Kom dan maandag 6 september om 09.30 uur naar de speciale Open Coffee onder leiding van improvisator Willem Gunneman, of naar de afsluiting van de Week op donderdagavond 9 september om 19.00 uur in het stadhuis. Wat hier precies gaat gebeuren blijft nog even een verrassing. Het wordt in ieder geval een inspirerende en gedenkwaardige avond. Noteer daarom de datum alvast in uw agenda!

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Werkbezoek aan RIBW IJssel-Vecht

  Een bezoek aan het nieuwe pand van RIBW IJssel-Vecht. RIBW IJssel-Vecht begeleidt mensen met een psychische beperking. De begeleiding richt zich op de gebieden wonen, werken en welzijn en RIWB IJssel-Vecht werkt wijkgericht.

  Zwolle is de eerste stad waar de RIBW IJssel-Vecht dit concept toepast.[/u]

  Welk concept?

  Het mooie pand(awbz) bewonderen en blablabla? Welke ver binding? Vanaf welke oever? En bereikt men de overkant? Een uur is kort. Maar nogmaals net als onder het vorige bericht over de verbinding, ik snap er niets van.
  Wat gaan jullie doen of verbinden? Worden de clienten ook in de verbinding mee genomen of blijven die in het moeras achter.

 2. Jammer van al die negatieve reacties constant. Eerlijk gezegd vind ik deze week erg sympathiek!
  De Open Coffee ook. Als ik kan ben ik van de partij.

Reageer