Goed Verbonden-weken in Leefwinkel Icare Zwolle

Zwolle – De verbinding met onze naasten en onze omgeving is voor iedereen belangrijk. Soms is dit door ziekte of een handicap wat lastiger. Maar ook in de hectiek van alle dag verliezen we onze omgeving, maar ook onszelf nog wel eens uit het oog. De Leefwinkel van Icare in Zwolle staat de komende tijd in het teken van ‘Goed Verbonden’.

De Leefwinkel van Icare heeft een groot aantal praktische en prettige producten die het mogelijk maken op een goede manier verbonden te blijven met de wereld om ons heen. Tijdens de Goed Verbonden-weken bieden we diverse artikelen met een aantrekkelijke korting aan: een licht gewicht rollator, hip en comfortabel ondergoed van UnderWunder Wo-Men, een veilige sleutelkluis en een voedingskussen.

Verder koopt, leent en huurt u in de Leefwinkel van Icare alles op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Zoals verzorgingsproducten, babyartikelen en loophulpmiddelen, maar ook voor leuke cadeautjes is de winkel het juiste adres. De deskundige medewerkers van de winkel geven graag advies. Leden van Icare Ledenvereniging krijgen 10% korting op alle artikelen, met uitzondering van de aanbiedingen. Ook kunnen leden gebruik maken van aanvullende zorg en comfortdiensten. Een lidmaatschap van de Ledenvereniging kost €18,50 per jaar per huishouden. Aanmelden kan in de winkel of op www.ledenvereniging.nl.

Artikel delen:

Reageer